WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
86Monia wrote:Haha
Mój kiedyś miał coś w tył głowę a w przód nogi. Uznałam że będzie piłkarz. Długie nogi niekoniecznie mądry hehe. O taki stereotyp. Mam nadzieję że nie urazilam na forum jakiejś Wags.17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wypiciu magicznego środka- miałam glukoze cytrynowa- nie była zła, tak jak pisałyście taka przeslodzona lemoniada. Teraz 2 godz siedzenia- Panie mi powiedziały że pierwsza godzina najgorsza, później już lepiej. Powiedziała że mogę wypić do 2 kubeczkow wody, ale jeśli nie będzie potrzeby to nie pić.
W ogóle najpierw przed zylnym pobraniem, sprawdzała mi cukier z palca.kasia1518
-
86Monia wrote:Ten cellulit to koszmar przynajmniej u mnie. Jak stoję przed lustrem to już nad kolanami mam widoczny grrr.
Monia, wiem co czujesz. Mam niestety to samo. Jak się zbliżę do lustra w czymś, co nie zasłania nóg do kolan to dół murowany.
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
nick nieaktualnyHej Agaafabka mój stary Nick był katarzyna89op zmieniłam tera z na inny
Napisz co u Ciebie i jak malutka robili ci może glukoze? Bo u mnie stwierdzili że ja nie miałam w rodzinie i cukier od początku był dobry to nie trzeba .... za 3 tygodnie będę miała groeie echo przed ostatnie już Ale to zleciałoagaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Jestem po wypiciu magicznego środka- miałam glukoze cytrynowa- nie była zła, tak jak pisałyście taka przeslodzona lemoniada. Teraz 2 godz siedzenia- Panie mi powiedziały że pierwsza godzina najgorsza, później już lepiej. Powiedziała że mogę wypić do 2 kubeczkow wody, ale jeśli nie będzie potrzeby to nie pić.
W ogóle najpierw przed zylnym pobraniem, sprawdzała mi cukier z palca.
Kasia mi też badali przed bo jak jest ponad normę to nie podają glukozy bo jest niebezpieczna. Ja mialam dobry na czczo niestety wyszła mi nietolerancja glukozy. -
Mnie wczoraj złapał straszny ból pod piersią, taki jakby ktoś mi wbijał nóż pod żebrem. Całą noc nie spałam bo w każdej pozycji boli. Miałam to samo kilka lat temu, to od krzywego kręgosłupa. Chodziłam na rehabilitację, ale to już wtedy gdy przeszło samo, ratował mnie Ketonal. Nie mam pojęcia co robić. Masaże? Szukać osteopaty?
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzidziusie też się tak "rozkopały" Tak jak czułam małą, jak się położyłam i uspokoiłam tak teraz co chwilę gdzieś kopnie i mam wrażenie, że non stop się rusza. Jak jest u Was ??
Linka mam to samo. Miałam nawet pisać. Wcześniej synuś był raczej z tych niemrawych. Od pewnego czasu jeśli nie chodzę sprzatam itp to cały czas się tłucze. Na boku lewym lewą pachwine na prawym prawą na wznak rozpycha się po całości. Nie uspokoi się na moment.linka220 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzynaCarmen wrote:Hej Agaafabka mój stary Nick był katarzyna89op zmieniłam tera z na inny
Napisz co u Ciebie i jak malutka robili ci może glukoze? Bo u mnie stwierdzili że ja nie miałam w rodzinie i cukier od początku był dobry to nie trzeba .... za 3 tygodnie będę miała groeie echo przed ostatnie już Ale to zleciało
Kasia. W Polsce nie robią Ci glukozy? Ja na czczo mam dobry od początku...ale wyszło mi na krzywej że cukier po 2 godz mi nie spada. -
nick nieaktualnyLeft_ie wrote:Monia, wiem co czujesz. Mam niestety to samo. Jak się zbliżę do lustra w czymś, co nie zasłania nóg do kolan to dół murowany.
Na co dzień noszę sukienki do ziemi bo ogólnie takie uwielbiam ale mam kilka w które jeszcze wejdę takie do pracy na lato przed kolano ale masakra. Wiem że to ciąża itp. Ale przez cukrzycę zaczne chodzić na basen. Stroju jednoczęściowego nie chce kupować specjalnie więc mam bikiniw które jeszcze wejdę. Ale nogi mi płakać się chce mam wrażenie że każdy będzie patrzył. Chyba że skupia sie na brzuchu. Oczywiście pokaże Brzuch zanim rozstępow nie bedzie choć i tak mam liczne blizny po laparo. Wiem że to egoistyczne trochę ale dołuje mnie mój wyglad. -
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Mnie wczoraj złapał straszny ból pod piersią, taki jakby ktoś mi wbijał nóż pod żebrem. Całą noc nie spałam bo w każdej pozycji boli. Miałam to samo kilka lat temu, to od krzywego kręgosłupa. Chodziłam na rehabilitację, ale to już wtedy gdy przeszło samo, ratował mnie Ketonal. Nie mam pojęcia co robić. Masaże? Szukać osteopaty?
Natalka ja jestem po dwóch godzinnych seansach u osteopaty / fizjo. Jest lepiej. -
nick nieaktualnyKatarzynaCarmen wrote:Hej Agaafabka mój stary Nick był katarzyna89op zmieniłam tera z na inny
Napisz co u Ciebie i jak malutka robili ci może glukoze? Bo u mnie stwierdzili że ja nie miałam w rodzinie i cukier od początku był dobry to nie trzeba .... za 3 tygodnie będę miała groeie echo przed ostatnie już Ale to zleciałomiałam robiona krzywa cukrzycową 3 tyg temu bo moja babcia miała cukrzycę i jej wszystkie dzieci procz mojej mamy więc powiedziałam że chce też zrobić. My dzisiaj mamy 3d mam nadzieję że mała pokaże buźke
a za 2 i pół tyg mam znów echo w szpitalu żeby zobaczyć czy łożysko się podciągło. A jak u was? Jak sie czujesz
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Kasia. W Polsce nie robią Ci glukozy? Ja na czczo mam dobry od początku...ale wyszło mi na krzywej że cukier po 2 godz mi nie spada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 10:21
-
linka220 wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzidziusie też się tak "rozkopały" Tak jak czułam małą, jak się położyłam i uspokoiłam tak teraz co chwilę gdzieś kopnie i mam wrażenie, że non stop się rusza. Jak jest u Was ??
Moja też jest wiercipiętka:) a już wieczorami i nocą to już w ogóle:D w niedzielę to już w ogóle myślałam, że mnie zakopie (ale to chyba efekt "obżarstwa" urodzinowego u mojej siostry: 2 szklanki Pepsi i ciasta:P) chyba za duża dawka cukru;)linka220 lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:Dziewczyny, czy Wasze dzidziusie też się tak "rozkopały" Tak jak czułam małą, jak się położyłam i uspokoiłam tak teraz co chwilę gdzieś kopnie i mam wrażenie, że non stop się rusza. Jak jest u Was ??
U mnie to samo - od jakis 3-4dni jest tak aktywna , bryka jak szalona i czuje ją nie tylko jak leżę.linka220 lubi tę wiadomość
kasia1518