WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Reeeety ja muszę zajrzeć do mojej karty w takim razie. Do wagi sprzed ciąży jestem 3kg na plusie, ale do najniższej wagi w tej ciąży już +7.... Pierwsza ciążę skończyłam z wagą 72,5kg.... To była masakra dla moich kolan i kręgosłupa, kiedy wcześniej moja max waga pokazywała 54/55kg....
czyli lapie 18-20 kg, ale tym razem jestem pewna, ze przekrocze, bo juz sie czuje jak slonica i pewnie na wizycie w 28/29 tc bedzie 66kg, a gdzie tu do konca
Mam nadzieje tylko,ze i tym razem po pol roku wroce do swojej wagi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Jeszcze nie kupowalam,ale pytalam swojego gina to nic nie wiedzial o takiej glukozie, kazal mi wziac sobie pol cytrynykasia1518
-
nick nieaktualnyJa powoli zaczynam wątpić w moją cukrzycę. Nie bylam jeszcze u diabetologa ale na edukacji więc już mierze sobie 3 razy godzina po posiłku i rano na czczo. Dietę zmodyfikowałam, ale to nie jest sztywna diwta. I tak ani raz nie miałam złego. Jako że mi trzeci wynik wyszedł źle to zaczęłam mierzyć 2 godz po posiłku. I też idealny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o przybieranie na masie, nie mam w domu wagi dla ochrony zdrowia psychicznego
korzystam tylko u lekarza, wczoraj 66kg czyli mam na plusie 7kg ale nie wiem gdzie to wszystko idzie bo spodnie w udach i tyłku nadal są dobre, tylko bez szans na zapięcie.
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:86Monia mam tak samo, 3 dzień wyniki dobre, godzinę po śniadaniu około 85, po obiedzie trochę wiecej bo około 110. Zjadłam nawet naleśniki z odrobiną syropu. Może wynik ogtt to czysty przypadek.
Ja fakt po śniadaniu mam max 130 ale w normie a potem spada po obiedzie i kolacji i po dwóch godzinach też. No nic ZobaCzymy co powie diabetolog oczywiście będę mierzyć ale póki mam dobre wyniki nie będę tak sztywno się trzymać diety. -
nick nieaktualny86Monia wrote:Ja fakt po śniadaniu mam max 130 ale w normie a potem spada po obiedzie i kolacji i po dwóch godzinach też. No nic ZobaCzymy co powie diabetolog oczywiście będę mierzyć ale póki mam dobre wyniki nie będę tak sztywno się trzymać diety.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi czasem glukoza przekracza normę po śniadaniu,ale raz czy dwa się zdarzyło. Też wątpię w tą cukrzycę i mega restrykcyjnie diety nie trzymam. No bo kto się zasładza tak jak przy piciu glukozy? Nawet po hot dogach z Ikei mam cukier ok,zatem... Byle nie jeść słodyczy
Camilla13 lubi tę wiadomość
-
U mnie upal i parówa,pozniej ma deszcz padać ,a od jutra ochlodzenie przyjsc..to dobrze
Ja tez sobie mierze od 3 dni,po posilkach mam zawsze w normie ,na czczo roznie ,ale wlasnie z tym mialam i mam problem,91,91,95,takie mialam2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥