WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:U mnie upal i parówa,pozniej ma deszcz padać ,a od jutra ochlodzenie przyjsc..to dobrze
Ja tez sobie mierze od 3 dni,po posilkach mam zawsze w normie ,na czczo roznie ,ale wlasnie z tym mialam i mam problem,91,91,95,takie mialam -
nick nieaktualny
-
Ja miałam wyniki krzywej 92-159-84 i gin stwierdził, że świetne. Najważniejszy jest podobno ten po 2h. Jutro idę do profesora od wewnętrznych (czyli też ma specjalizację z diabetologi) i zobaczymy co powie. Zawsze na czczo mam tak ok. 90, na początku ciąży miałam powyżej 95 i profesor powiedział, że według niego cukrzyca jest jak na czczo przekracza stale 110-120, a te normy poniżej 90 dla ciężarnych to przesada.
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Tez jestem z dzikiego wschodu i deszcz nas nie lubi
poszlam do ogrodka po warzywa i wrocilam z jezorem na wierzchu i cala mokra
U mojej babci ogród prawie padł. A my mieliśmy siać trawę bo podwórko robimy przy domu, ale zrezygnowaliśmy bo majątek wydamy na codzienne podlewanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mycha321 wrote:Ja mam to samo teraz i przed ciążą też zawsze na czczo było podwyższone. Teraz jak jadę na glukometrze to po śniadaniu, obiedzie, kolacji jest ok ale rano trzymam się granicy a czasem lekko przekraczam mimo tego że wieczorem po kolacji jest normalnie. Dziwne bo myślałam że jeśli kolacja jest ok to do rana powinno wszystko pieknie spadać a to wcale tak nie działa
Wlasnie ,ja mialam po kolacji 88 a nastepnego dnia rano na czczo 95 .czyli cos wyrzuca,nawet jesi jem te druga kolacje przed snem ,echh
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
Izabelle wrote:Jesz nabiał na kolację? U mnie kosmos po białym serze czy jogurcie...
Własnie nie ,na ten posilek przed snem jem kanapke z pieczywa chrupkiego ale zytniego pelnoziarnistego,z jakims serkiem ,szynką,i ogorek kiszony2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyA ja dziś po wizycie. Moja mała juz nie taka kruszyna bo 1330 gram
szyjka pancerna 3,7 cm.jestem przeszczęśliwa
ola_g89, Izabelle, KatarzynaCarmen, Natalia1984, Angel1988, susełek, Camilla13, promyczek 39, Cukierniczka, Mum2b, Wesoła89, cziqitka89, JustynaG lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Własnie nie ,na ten posilek przed snem jem kanapke z pieczywa chrupkiego ale zytniego pelnoziarnistego,z jakims serkiem ,szynką,i ogorek kiszony
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, jestem mama z marca tego roku i mam do sprzedania ubranka po corci, szkoda mi ich wyrzucic bo sa naprawde ladne i w dobrym stanie. Sprzedaje komplet w rozmiarze 62, 18 sztuk za 30zl, moze ktoras z Was bedzie zaonteresowana?
https://www.olx.pl/oferta/komplet-ubranek-dla-noworodka-pajacyki-body-polspiochy-rozm-62-CID88-IDwcwKp.html01.2010 - córeczka nr 1
03.2018 - córeczka nr 2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekolada to nie cukier, mówię Ci! Przecież czekoladę robi się z kakao, a kakao jest z kakaowca, a kakaowiec to takie krzako-drzewo, więc w sumie można powiedzieć, że czekolada to taka sałatka
❤
PS właśnie zeżarłam loda o smaku tofi, idealnie na noc przed samym snem i myślę, że moja dietetyk była by "zadowolna"hihihihihihi
Izabelle, ola_g89, Natalia1984, Camilla13 lubią tę wiadomość