WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też trwają dyskusje...
Wygląda to tak, że ja podałam swoje typy a mąż swoje. Łącznie było 12 imion. Zapisałam je na karteczkach razem z nazwiskiem i co tydzień eliminujemy po 1 imieniu, którego nie jesteśmy w stanie zaakceptować.
No i liczymy, że w końcu dotrzemy do tej finałowej 4 gdzie podejmiemy ostateczną rozmowę o imieniu tak by obie strony były zadowolone. -
U nas imie wybral starszy brat i pozamiatane
jeszcze z racji tego, ze mi wywalilo pepek pyta sie mnie "czy Kacperek wszedl do brzucha przez pepek"
a ostatnio "czy moze mu przez ten pepek samochodziki powkladac, bo pewnie mu sie tam nudzi w tym brzuchu "
Vlinder, Asiaf, Angel1988, susełek, kuwejtonka, kasia1518, ola_g89, promyczek 39, JustynaG, GuBo, Wesoła89, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Któraś z dziewczyn na forum opowiadała o znajomej co urodziła w styczniu bliźniaki by jeszcze tego samego roku w grudniu urodzić kolejne bliźniaki.
Pierwsza ciąża - wpadka. Druga ciąża - bo przecież karmiąc nie zachodzi się w ciążę.JustynaG lubi tę wiadomość
-
Krasnalowa1 wrote:My po wizycie. 28t5d 1110g. Jest ulozona poprzecznie tak jak czulam, wyglada jak pozwijany wąż. Waga nadal mala, ale sie nie pogłębila roznica na szczęście od ostatniego razu. Troche nadrobila.
Mója dzidzia 28+0 - 1100g idealnie jak u ciebie . Na ekranie usg idealnie pasuje do 28+0 . Kobieto przestań się zamartwiać . Idealna waga . Lepiej tak niż kloc 4,5 kg przy końcu . Drugie dziewczynki są zawsze drobniejsze . Koleżanka urodziła w 39 tyg kruszynkę 48 cm i 2800 całkiem zdrowa i piękna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 00:28
Camilla13 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie, że nasza Mała to non stop zmienia pozycję,codziennie czuję ją inaczej
Taka Fikotka nam się trafiła
Dziś przychodzi położna i mamy pierwsze ktg w domu. Nigdy nie miałam poza szpitalem i sama jestem ciekawa jak to wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 05:58
-
Ciemnowlosa wrote:Hej dziewczyny. Odebralam wyniki i sa fatalne, plakac mi sie chce
Ttg
Na czczo 81 (70-99) po 1h 178 (do 180) po 2h 147 (do 140)
Toxo igm mam 0.5
Pon. 0.5 ujemny od 0.5 do 0.6 watpliwy pow. 0.6 dodatni.
Morfo totalnie mi poleciala jakies cuda wyszly. Mocz jedynie oka ja w pierwszej ciąży po 2 h miałam 164 i to już była cukrzyca
-
JustynaG wrote:Hej dziewczyny,
Napisałam do belly prośbę by zmienili pierwszy post na stronie - właśnie po to byśmy mogły w łatwy sposób sprawdzić kto po kim ma termin, kogo się spodziewamy.
Proponuję by każda z Was podała przewidywany termin, czy spodziewa się dziewczynki czy chłopca (ewentualnie jak będzie dzieciątko miało na imię).
A po porodzie będziemy mogły aktualizować, która kiedy urodziłą jak duże maleństwo.
Co Wy na to?
Oczywiście jeśli chcemy jeszcze coś na pierwszej stronie to dajcie znaćDziewczynka wg om 22/09 Antosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 06:49
-
jatoszka wrote:Znam pare osob z bebeto i wszystkie narzekaja
brat tez ma i mialam z nim do czynienia ale to tylko moje zdanie
kazdy ma plusy i minusy
ja z pierwsza corka mialam baby design i bylam mega zadowolona choc modele zupelnie inne byly
bardzo polecam
jatoszka lubi tę wiadomość
-
W ogóle witam się w III trymestrze
Nadrabiam zaległości bo byliśmy nad morzem na małych wakacjach
Ogólnie na wizycie tydzień temu moja gin powiedziała że wszystko ok i żadnych pomiarów nie zrobiła więc nie mam czym się przejmować że coś za małe
ogólnie na razie czuję się super nawet biegam za moim 3 latkiem taki urwis
czekam na badanie prenatalne w 30 tyg
Antosia - imię po mojej babci była od samego początku i mąż nie protestował
Była ułóżona poprzecznie i kopała w bok a teraz czuję jak kopie już pod piersiamichyba już zmieniła pozycję
Pozdrawiam mamuśki i życzę miłego dnia bo u nas słoneczkoAngel1988, Camilla13, Asiaf, susełek, ola_g89, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
jatoszka wrote:Prosze o dopisanie 20.09 Bartosz albo Hania
Ja polecam baby design w zadnym wypadku bebetoPs. też mam Bartosza
wołamy na razie Bartuś, a jak coś broi to Bartek haha
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Niespodzianka ale mam wizyte 11.07 i nie wiem czy nie zapytam bo te ciuszki uniwersalne troche smutne a tak kupilabym cos rozowego
Bartosz a nie Bartlomiej choc wolac bedziemy Bartus i Bartek jak u was
A co di bebeto holand to kolezanka reklamowala juz po miesiacuale to chyba pech ze sie rozlecial
kazdy ma plusy i minusy
zalezy co kto lubi
-
U nas 14 wrzesnień
też dziewczynka
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualnyJustyna też miałam taki plan z imieniem, tyle że malż wybrał jedno - btw wybrał jak juz byłam w ciąży z pierwszym synem ale ja nie cholery nie mogę go zaakceptować, porostu blokada, nie i koniec. Więc tym razem próbuje od nowa. Także tu jest pies pogrzebany
-
nick nieaktualny
-
Frezyjciada... no to teraz rozumiem. Cały problem z tym imieniem, że trzeba to z eMkiem uzgodnić
I co ciekawsze - akurat w tej kwestii chcą podejmować decyzję
Lista została zaktualizowana.
Obecnie mamy 23 dziewczynki i 18 chłopców oraz jedno dzieciątko - niespodziankę
Na ten moment najbardziej obleganym dniem jest 7 września i mamy tam wpisane 6 dzieciątek -
jatoszka wrote:Niespodzianka ale mam wizyte 11.07 i nie wiem czy nie zapytam bo te ciuszki uniwersalne troche smutne a tak kupilabym cos rozowego
Bartosz a nie Bartlomiej choc wolac bedziemy Bartus i Bartek jak u was
A co di bebeto holand to kolezanka reklamowala juz po miesiacuale to chyba pech ze sie rozlecial
kazdy ma plusy i minusy
zalezy co kto lubi
no chyba że broi
jatoszka, jatoszka lubią tę wiadomość