WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla89 wrote:Hej. Na ostatniej wizycie miałam robiony wymaz z pochwy i wyszedł paciorkowiec. Czy któraś z Was ma gbs dodatni? Bierzecie antybiotyk?
Ja miałam. Gin.przepisała mi antybiotyk, po leczeniu kolejny wymaz. Wyszedł ujemny. Ale tak jak piszecie, to lubi wracać i pewnie przy porodzie i tak mi dadzą antybiotyk. Jeszcze gin.powiedziała, że z porodu w wannie (a taki miałam plan) raczej nici w takiej sytuacji. -
Mum2b wrote:Hej! Pamietasz konkretnie nazwe dostawki czy Kinderkraft ma tylko jedna?
Mum2b lubi tę wiadomość
-
KasisR wrote:Słaby net w szpitalu,głubi zasieg...oczywiście jak tylko będę mogła będę wysyłać info.
Dzieki dziewczyny za miłe słowa.
A co mówią lekarze, te wody się jakoś uzupełnią, czy do porodu będzie ich mniej?
A sterydy dostaje się w zastrzykach czy jak, wie ktoś?wrzesień 2018 - synek -
Paulla89 wrote:Hej. Na ostatniej wizycie miałam robiony wymaz z pochwy i wyszedł paciorkowiec. Czy któraś z Was ma gbs dodatni? Bierzecie antybiotyk?
Av lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Ja miałam w pierwszej ciąży i dostałam w trakcie porodu antybiotyk.
Dziewczyny wiem, że niektóre z was rodzą na klinikach. A czy któraś z was ma CC? Został mi ten jedyny szpital do umówienia terminu CC. Na kamieńskiego okres urlopowy, a Brochów i Borowska nie umawiają.
Ja będę miała CC we Wrocławiu - dlaczego Brochów i Borowska nie umawiają? Teraz czy w ogóle? Pytam już na zapas. -
nick nieaktualny
-
Ja tez bede miala Cc tylko jeszcze nie mam terminu ustalonego.
Jak sie czujecie dziewczyny? Mnie chyba lapie infekcja, jutro badania a w piatek wizyta i pewnie dostane jakies leki.. na razie ratuje sie mascia clotrimazolum17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Hej:)
teraz doczytalam, Margoo wielkie gratulacje))
My wczoraj mieliśmy usg 3 trymestru, wszystko jest ok, mały ułożony główkowo, waży 1650g, łożysko 1 stopien dojrzalosci, afi 10.
Gdyby nie okropny ból biodra to mogłabym powiedzieć, że czuje się ok
Dziś zamówienie z mamissima poszło, tyle pieknych rzeczy, że trudno się oprzec - oczywiscie wszystko bardzo potrzebne hehe
Vlinder, kasia1518, ola_g89 lubią tę wiadomość