WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaplak wrote:My kupiliśmy bebetto vulcano, w komplecie z fotelikiem ferrari ( ma 4 punkty w testach adac) za coś koło 1400zł. Wiec cena atrakcyjna. Lozeczko dzisiaj przyszło, kupiliśmy w koncu dostawke kinkerkraft. To samo co chicco next to me, a ponad połowę tansze.
Oo tak ferrari niedocenione a tanie i dobre. Ja kupiłam dostawke drewniania. -
nick nieaktualnyJa się melduję po wizycie, porodu ni widu ni słychu, szyjka nadal 3,5cm, dziecko 2100... 9 sierpnia pierwsze ktg, wizyta 17 i wtedy zrobimy gbs, wypiszemy skierowania na resztę badań, no i receptę na heviran...
Jakby ktoś chciał poczytać opinie o fotelikach, w sensie porownać sobie co który ma i ile pkt w danym teście, to polecam zerknąć na stronę fotelik.infoAngel1988, 86Monia, Izabelle, kasia1518, Natalia1984, 100krotka30, JustynaG, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
KasisR wrote:My w szpitalu ....w dwupaku na szczęście...Wczoraj odeszy mi wody na szczęście nie wszystkie...lekarz kazał jechać do szpitala tym bardziej że jest rozwarcie i muszą mi zrobić badania pod kątem iniekcji
o kurcze, to koniecznie dawaj nam znać jak sytuacja. -
Paulla89 wrote:Hej. Na ostatniej wizycie miałam robiony wymaz z pochwy i wyszedł paciorkowiec. Czy któraś z Was ma gbs dodatni? Bierzecie antybiotyk?
-
Margoo - wielkie gratulacje!KasisR- trzymaj się, wspólczuję sytuacji, dobrze ze jeszcze zostala częsc wód- pewnie teraz ochrona przed infekcją i przygotowanie sterydami maluszka jest najwazniejsze. Odnosnie łózeczka - rozlozyłam przypietwszym dziecku i złozylam po tygodniu gdy przy kazdej probie odłozenia maluszek zaczynał płakać. Jako ze spałam na grubym materacu połozonym bezposrednio na podłodze- to dziecku kupiłam 3 materace zeby zrownowazyc wysokosc i przystawiłam do swojego. I tak spalismy do pojawienia się następnego. Teraz planuję pozbyc się naroznika na ktorym spie i powrócic do sprawdzonego modelu
-
nick nieaktualnyPaulla89 wrote:Hej. Na ostatniej wizycie miałam robiony wymaz z pochwy i wyszedł paciorkowiec. Czy któraś z Was ma gbs dodatni? Bierzecie antybiotyk?
Z tego co się orientuję antybiotyku nie bierze się w ciąży. Dostaniesz antybiotyk w trakcie porodu. -
veritaserum wrote:Z tego co się orientuję antybiotyku nie bierze się w ciąży. Dostaniesz antybiotyk w trakcie porodu.
No właśnie, a mi ginekolog zleciła już teraz antybiotyk na 7 dni...a czytam w necie, ze niby tylko w trakcie porodu...ehh nie wiek co robić
-
Paplak wrote:My kupiliśmy bebetto vulcano, w komplecie z fotelikiem ferrari ( ma 4 punkty w testach adac) za coś koło 1400zł. Wiec cena atrakcyjna. Lozeczko dzisiaj przyszło, kupiliśmy w koncu dostawke kinkerkraft. To samo co chicco next to me, a ponad połowę tansze.Corka - 2018
Syn - 2021 -
Paulla89 wrote:No właśnie, a mi ginekolog zleciła już teraz antybiotyk na 7 dni...a czytam w necie, ze niby tylko w trakcie porodu...ehh nie wiek co robić
Ja miałam w pierwszej ciąży i dostałam w trakcie porodu antybiotyk.
Dziewczyny wiem, że niektóre z was rodzą na klinikach. A czy któraś z was ma CC? Został mi ten jedyny szpital do umówienia terminu CC. Na kamieńskiego okres urlopowy, a Brochów i Borowska nie umawiają. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulla89 wrote:No właśnie, a mi ginekolog zleciła już teraz antybiotyk na 7 dni...a czytam w necie, ze niby tylko w trakcie porodu...ehh nie wiek co robić
Dziwne trochę bo to jest bakteria która sobie lubi powracać i to że Ci zniknie za tydzień nie znaczy że za 2 znowu się nie pojawi. Ale też nie chce się wymadrzac bo lekarzem nie jestem