WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:ja nie biorę żadnych witamin
ja nie wiem dziewczyny ale mam wrażenie, że czop mi zaczyna odpadać po kawałku... Bo jak patrzę po foto w necie to kurde takie podobne... No nic, zapytam dziś na wizycie, bo akurat jestem na 9:30 umówiona
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Ciemnowlosa wrote:Ja tez bede miala Cc tylko jeszcze nie mam terminu ustalonego.
Jak sie czujecie dziewczyny? Mnie chyba lapie infekcja, jutro badania a w piatek wizyta i pewnie dostane jakies leki.. na razie ratuje sie mascia clotrimazolum
Co do mojego cc to gin nawet jeszcze nie wie, czy będziemy czekać do akcji porodowej czy na zimno. Muszę wytrzymać przez sierpień bo go nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 18:37
-
nick nieaktualny100krotka30 wrote:A co lekarz powiedział na te podejrzenie o czop śluzowy? Mi dziś wyszły takie 2 kawałki. Jutro wizyta na 15 chyba do niej osiwieje. 2 tygodnie temu szyjki było 17 mm, pewnie już zgladzona i otwarta stad te odchodzenie czopa. Ciekawe czy już cały poszedł. Chyba pójdę na kolejny ogień z porodem. Torba prawie spakowana. Czekam na koszulę i szlafrok. Z braku laku jakiś się znajdzie. Jutro dokupie drugi stanik do karmienia
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Mi też wyszła infekcja, taka która daje objawy bo wcześniej z wymazów tylko wychodziło a ja nic nie czułam. Dostałam gynazol i smarować clotrimazolum dwa razy dziennie.
U mnie poprzeczne ułożenie. Chociaż jeszcze nie wykluczam sn, może obróci jeszcze. -
nick nieaktualnyJa odkąd jestem na diecie, pilnuje jej jako tako i od czasu do czasu zaaplikuje sobie żel i lactovaginal tak mam spokój. A tak to do maja infekcja za infekcją, ciągle i non stop. A teraz już tyyyyle czasu spokój! A no i pozbyłam się całkiem bielizny z pupska- dobrze, że jest lato;)
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Ahhh te infekcje- od wczoraj biorę macmirror więc jak pójdę na wizytę to powinno być już ok. Juz nie wiem kiedy mam co aplikować bo i do tego Luteina x2 - doby brakuje ☺ Też chodziłam bez majtek i starałam się wietrzyć ile mogłam ale teraz mam 2 bratanków męża na wakacjach i chodzenie z gołym tyłkiem odpadakasia1518
-
KasisR - trzymam za Was kciuki! Oby jak najdłużej w dwupaku
i żeby Was wypuścili jeszcze do domu przed rozwiązaniem. Trzymaj się
My dzisiaj skompletowaliśmy resztę wyprawki dla małej i rzeczy dla mnie do szpitala. Nie kupiłam tylko klapków pod prysznic, bo jakoś sobie ubzdurałam, że jak będę miała zupełnie wszystko spakowane to będę kusić los i za szybko trafię do szpitalagłupie myśli, tym bardziej, że nie jestem przesądna
Odkąd kiedyś o tym pisałyście też ograniczam bieliznę - póki co całą ciążę obyło się bez infekcji. Oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 19:50
-
Jeśli chodzi o infekcje, to ja ostatnio zauważyłam więcej wydzieliny, ale poza tym żadnych dolegliwości. Stwierdziłam jednak, że powiem o tym lekarzowi na wizycie, bo już tak niedaleko do porodu, a nie chciałabym czymś małej zarazić w razie co. Nawet mnie nie obejrzał tylko stwierdził, że przeleczymy i zapisał globulki. Trochę to mnie zaskoczyło, toć jak było moze wszystko ok to mi wybije florę. I teraz na tych globulkach czuje się fatalnie. Swędzi, piecze, lipa ogolnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 20:01
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
Cześć dziewczyny,
ja dziś zaczęłam dzień od tulenia porcelany
KasiaR, oby już Cię wody nie straszyły i było wszystko ok.
Ej... jedno dziecko wrześniowe w lipcu wystarczyNastępne rozpakowywanie zaczynamy w połowie sierpnia
-
Ja nie mam problemu z infekcjami. Zreszta nigdy nie mialam. Raz w zyciu jako nastolatka mialam. A tak posiewy czyste, zadnych dolegliwości. Mi w szpitalu zrobili gbs, a nie mam nawet na wypisie wyniku. Wiec nie wiem czy dodatni czy nie. Przy cc to mniejszy problem, choc czytalam ze i tak zazwyczaj profilaktycznie dają antybiotyk jak jest dodatni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 20:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kuwejtonka wrote:Dziewczyny z cc - jakie macie wskazania?