WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:My dziś mamy usg 3 trymestru,moze Zosia przy okazji buźkę pokaże
?
Ja jeszcze czekam do 3 sierpnia i oficjalnie będę mówić, że jestem w 9msc ciąży
hahaha
od maja w brzuchu brzybło mi 5 cm, waga pokazuje 62 kg... ciekawe ile jeszcze przybędzie do porodu....
Chyba czas zacząć pranie, prasowanie i spakować torbę do szpitala... jakoś nie mam weny wcale!
-
Izabelle wrote:My dziś mamy usg 3 trymestru,moze Zosia przy okazji buźkę pokaże
?
To witaj w klubie Izabelle- też dziś mamy usg III trymestru - także nasze Zosie będą oglądane ☺ planuje żeby od razu to usg 4d zrobiła ale nie wiem czy się zgodzi czy będzie kazała przyjść na osobna wizytę.katberry, Izabelle lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Tez dzisiaj wizytuje i tez mam nadzieje, ze Pola w końcu pokaze buzie. Do tej pory się nie udało
tak postanowiła nasza uparciucha i koniec
tez jestem ciekawa czy teraz lekarz bedzie chciał mnie widzieć częściej czy nadal co 4 tygodnie.
Paulinda, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Moja Zosiula też z tych nieśmiałych, nie chce się pokazać a jesteśmy już po usg III trymestru... Mam nadzieję że to nie dlatego że jest podobna do teściowej
30.08 mamy jeszcze jedno usg, może wtedy się zlituje
86Monia, ola_g89, p_tt, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
Wesoła89 wrote:Ja też mam octenisept polecany w mojej szkole rodzenia, ale znajoma położna mówiła że gaziki ze spirytusem lepsze...
A ja dziś jestem lekko zaniepokojona... Mój maluszek waży 2117g (i jest ok) ale szyjka się skróciła do 2,5-2,6, lekarz na jutro zaprosił mnie do szpitala, gdzie mają zadecydować z ordynatorem i jeszcze jedną lekarką czy zakładać pessarTermin porodu mam na 14 września i się mocno zaniepokoiłam. Ile na tym etapie mają wasze szyje?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 09:25
-
frezyjciada wrote:W takim razie trzymamy kciuki! Nasz bąbel nie chce buzi pokazać i koniec! mamy chyba tylko jedno z buziulką ale to bodajże z 20 tc… a tu już 9 msc! przynajmniej tak mówi belly
Ja jeszcze czekam do 3 sierpnia i oficjalnie będę mówić, że jestem w 9msc ciąży
hahaha
od maja w brzuchu brzybło mi 5 cm, waga pokazuje 62 kg... ciekawe ile jeszcze przybędzie do porodu....
Chyba czas zacząć pranie, prasowanie i spakować torbę do szpitala... jakoś nie mam weny wcale!nie mam weny, tak mi gorąco że nie chce mi się ruszać. Muszę zamówić jeszcze majtki z siateczki Hartmann.
-
nick nieaktualny
-
U nas też już wszystko poprane, ale prałam raz + prasowanie i stwierdziłam, że wystarczy. Torba też już praktycznie spakowana, tylko te klapki nieszczęsne mi zostały.
W ogóle dziewczyny dzięki za patent z mokrą pieluszką tetrowąsiedzę owinięta jak mumia
Pikapik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też po wizycie. Maluszek jest raczej mniejszy 2000-2100 gram. Chociaż wszystkie wymiary do przodu. Zmartwił mnie pomiar główki mocno do przodu około 36tc ale nie wiem jaki obwód. Szyjka zamknięta ale też bez szału ok 2cm.
Av, ola_g89, kasia1518, OctAngel, Izabelle lubią tę wiadomość
-
86Monia wrote:Ja też po wizycie. Maluszek jest raczej mniejszy 2000-2100 gram. Chociaż wszystkie wymiary do przodu. Zmartwił mnie pomiar główki mocno do przodu około 36tc ale nie wiem jaki obwód. Szyjka zamknięta ale też bez szału ok 2cm.
-
nick nieaktualny