WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, ale masz mało tego dupka. Mi lekarka kazala godzin przyjmowania luteiny pilnowac zeby do wahniec nie doprowadzic. Zebys miala jak sie dostac tu do lekarza ale to 10h jazdy.. masz kogos w rodzinie kto by Ci mogl zalatwic lyteine i doslac?
-
Lady_Dior wrote:Dziękuję Mała_Mii i ja Tobie również życzę zdrowego dzidziusia :*
W ulotce pisze:
Stosowanie w celu zmniejszenia ryzyka poronienia-w przypadku gdy pacjentka nie poroniła w przeszłości-przyjąć jedną dawkę zawierającą do 4tabl. Następnie przyjmować 2-3tabl.na dobę.Czy mam się do tego zastosować?
Ja teraz biorę 3x 1 dupka + lutinus 3x 2. Ale jak przy pierwszej ciąży krwawiłam brałam dupka 3 x 2 + lutinus. I ja gdybym była na Twoim miejscu włączyłabym go właśnie 3x2.
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Dziewczyny dziękuję Wam za rady i w ogóle.Udało mi się dostać nospę w Pl.sklepie.Teraz wróciłam i wydaliłam tak ogromny skrzep tam mogło być moje dziecko Raczej chyba to nie krwiak nie ? Tak czy siak staram się ratować to dziecko na własną rękę-wzięłam 4dupki a teraz nospę.Jeśli jutro okaże się,że nie ma dzidziusia to zostawię to wszystko...
-
Lady_Dior wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za rady i w ogóle.Udało mi się dostać nospę w Pl.sklepie.Teraz wróciłam i wydaliłam tak ogromny skrzep tam mogło być moje dziecko Raczej chyba to nie krwiak nie ? Tak czy siak staram się ratować to dziecko na własną rękę-wzięłam 4dupki a teraz nospę.Jeśli jutro okaże się,że nie ma dzidziusia to zostawię to wszystko...
Lady, nie brzmi to wszystko dobrze. Mam nadzieję, że się mylę. Wiem, że nie łatwo, ale postaraj się uspokoić bo stres w niczym nie pomaga.
Brzmi to przerażająco, ale mi nie pomogła końska dawka lutinusa, ani dupka i wiem, że czasami po prostu nie ma szans.
Leż i wstawaj tylko do wc.
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
MamaIgi modlę sié za Was. Lady bierz ten duphaston,cokolwiek masz i leź,opoczywaj. Trzymam za Was dziewczyny kciuki i xa Wasze Maleństwa. Modlę się za Was. Z drugiej strony nie mogę pojąć..jesteś zupełnie bez opieki..straszne.
KasW91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a powiedzcie mi są tu takie co nie maja żadnych objawów ? Nawet bolących cycków ? albo przynajmniej w dniu robienia testu nie miały a później się pojawiły ?bo ja to oprucz czasem Klocia w podbrzuszu i czasem bardzo lekkich boli jak na okres to w sumie nie mam nic zawsze przed okresem mnie cycki bolały ... a tu nic .. No miałam dwa razu epizod ze w głowie mi się zakręciło jeszcze[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi są tu takie co nie maja żadnych objawów ? Nawet bolących cycków ? albo przynajmniej w dniu robienia testu nie miały a później się pojawiły ?bo ja to oprucz czasem Klocia w podbrzuszu i czasem bardzo lekkich boli jak na okres to w sumie nie mam nic zawsze przed okresem mnie cycki bolały ... a tu nic .. No miałam dwa razu epizod ze w głowie mi się zakręciło jeszcze
Mi objawy odpuscily jedynie sutki bola i czasem podbrzusze.. w zeszlym tyg mialam klucia w podbrzuszu... jedynie brak mi energii .. pierwsza wizyta za tydz.. -
Ja nie mam jakiś objawów czuje się w miarę normalnie jedynie co co jakiś czas mam lekki skurcz a piersi to tak lekko prawie w ogóle i tylko jak mocniej się dotkne. Dziś powiedzieliśmy teściom bardzo się cieszyli i mojej mamie też mega radość i zaskoczenie ale wszyscy radzili by Pozostałym mówić dopiero jak zacznie być coś widać a najwcześniej po 3cim miesiącu i tego się będę trzymać chyba że sytuacja zmusi do wcześniejszej inf
Amy333 lubi tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Lady Dior dobrze zrobiłaś. Bierz ten duphaston napewno nie zaszkodzi. Ja się też bałam ale trzech lekarzy mi powtarzało, żeby brać.
Ogromnie trzymam kciuki za was i ciągle myślę o was dziewczyny.
Ja objawy raz mam raz nie. -
Amy333 wrote:Ja nie na krawienie ale na niski progesteron biore Dupka 10mg, 3 tabletki na dobe. To jest czysty progesteron- czesto traktowany wlasnie jak "lek na podtrzymanie".
LadyDior, sama musisz uznac co robic, czy brac leki, czy nie. Ja akura jestem z tych ktore sieni cykaja. Dupka bralam w kazdym cyklu staraniowym. Teraz jestem na nim ciągiem. Mysle ze w PL dostalabym wlasnie luteine i dupka i na pewno zalecenie lezenia plackiem.
Trzymaj sie Kochana:* -
nick nieaktualny
-
Ja tego nie rozumiem ! Wykrwawiasz się ! Jak oni nie mogli zatrzymać cię w szpitalu?
Jesteś w ciąży ! Kobiety w ciąży są pod ochrona ! Masz w sobie życie .
Leż leż i jeszcze raz leż . Bierz co tylko tam masz i odpoczywaj !4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Dziewczyny Trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze fasolki, wierzę całym sercem że będzie dobrze! Musi być! :*
Ja odliczam dni do wizyty, od jutra 12 dni.. Oszaleje do tego czasu!
Zdenerwowala mnie dzisiaj teściowa bo był temat porodu no i stwierdziła, że ja to na pewno nie urodze sn że pewnie będzie druga cc.. No szkurwa naprawdę dobrze wiedzieć, że ktoś w Ciebie wierzy.. -
Lady_Dior trzymam mocno kciuki za ciebie i kruszynkę żebyście mieli siłę to przetrwać. Marysia89 gratulacje, mi wychodzi na 25.września więc tylko dwa dni różnicy, w środę mam wizytę u gina to może się czegoś dowiem.
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze.