WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
madwitka wrote:mitaka skad wiesz ze masz rozejscie blizny? bedziesz miała przez to tez cesarke??
-
nick nieaktualnyMum2b wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają wózki Bebetto: pierzecie materiał z wózka przed użyciem? Jeśli tak, to w czym?
Mum2b lubi tę wiadomość
-
Mój gin sprzedaje ten żel w swojej klinice, więc transportem się nie martwię, wezme w torbę chłodzącą z wkładem. Jutro mam wizytę i jeszcze z nim pogadam i kupię raczej.
Odnośnie wózka, ja prałam ten odpinany środek w rękach w loveli.Mum2b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mum2b wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają wózki Bebetto: pierzecie materiał z wózka przed użyciem? Jeśli tak, to w czym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 23:47
Mum2b lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Oj trochę mnie podtrzymuje to na duchu że nie jestem jedyna z tymi ćwiczeniami macicy i bólem kręgosłupa. Jeszcze zeby z 2 tyg mała chciała poczekać to będzie dobrze
Niech szkraby jeszcze posiedzą ze 2 tygodnie i dojrzewają
U mnie jak magnez przestaje działać,to monentalnie pojawiaja się bóle miesiączkowe. -
Mum2b wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają wózki Bebetto: pierzecie materiał z wózka przed użyciem? Jeśli tak, to w czym?
Mum2b lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Nasz dziś przyjdzie, pewnie będę prać pokrowiec materaca w dzidziusiu. Zamówiłam też dwa prześcieradła na materac.
Moje prześcieradełko właśnie przyszło i tez idzie do prania:) A wnętrzności wózka przyznam szczerze nie zamierzałam jakoś specjalnie szorować, a końcu dzidzia na golasa leżeć nie bedzie:)agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Ja prałam pokrowiec na materac i prześcieradło, reszty nie, bo to bez sensu. Ale stał na dworzu wietrzył się z tydzień, bo nie lubię zapachu nowych rzeczy... Brrrrrr
Dziś przyjeżdża do mnie mama z workami strunowymi, będę pakować torbę
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które używałyście przy dzieciach wacików do mycia pupki zamiast mokrych chusteczek. Jak to powinno wyglądać? Tak krok po kroku. Np przy dwójce. Najpierw zbieramy z pupy kupkę papierem toaletowym? A później wodą w misce moczymy waciki i do kosza? Chodzi mi głównie o to, żeby usprawnić tą czynność w nocy. Mam malutki termos na gorącą wodę.
-
Natalia1984 wrote:Dziewczyny, które używałyście przy dzieciach wacików do mycia pupki zamiast mokrych chusteczek. Jak to powinno wyglądać? Tak krok po kroku. Np przy dwójce. Najpierw zbieramy z pupy kupkę papierem toaletowym? A później wodą w misce moczymy waciki i do kosza? Chodzi mi głównie o to, żeby usprawnić tą czynność w nocy. Mam malutki termos na gorącą wodę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHedgehog wrote:Już myślałam że mam żylaka pod kolanem. Tak patrze, patrzę na te dwa purpurowe ślady.... I to jednak rozstępy... Pod kolanem - no Bosko Haha ! (Choć z dwojga złego wolę rozstępy niż żylaki)
I tylko tam rozstepy się pojawiły? Dziwne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHedgehog wrote:Jeszcze na biuście ale to już na samym początku.
Trochę dziwne bo wcale mi łydki az to akurat nie puchną. Raczej tylko stopy i kostki.
Mi sie pojawiły w okresie wczesnej młodości z boku kolana ale to przy tyciu i chudnieciu. Narazie nie mam ale mam mnóstwo popekanych naczynek na całym ciele. -
86Monia wrote:Mi sie pojawiły w okresie wczesnej młodości z boku kolana ale to przy tyciu i chudnieciu. Narazie nie mam ale mam mnóstwo popekanych naczynek na całym ciele.