Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
K_A_M_A wrote:Rabarbarko fajna dziewuszka a powiedz teraz po kim ma nosek???
Szonka nie przejmuj się-widocznie tak ma być a teraz sobie odpoczzniesz ale masz fajnie...
Karola już myślałam, że nie wrócisz, co tak długo??A ja nie wiem jak inni obstawiali ale ja 1850g to znak, że mam usg w oczach hehe, dobrze, że u Ciebie w porządku
Nosek ewidentnie po tatusiu
Na wszystkich zdjęciach z dzieciństwa mój M ma taką wielką kichawęTeraz tez ma spory nos, ale nie jakiś ogromny, więc może jej też się "wyrówna"
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Karolinko wspaniale wiesci
strasnie sie ciesze
Krzys bedzie sporym chlopcem ale to chyba dobrzeteraz spokojnie kochana, nie przekeczac sie i byle do terminu
Szonka no jestes zagadka kochanaprzypadek medyczny z ciebie nie do rozwiklania... Ale spoko masz sie za bardzo nie przejmowac to odetchnij... Zazdroszcze wyjazdu na mazury!!
Kaarolina, Szonka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ehh tak wam zazdroszcze ze macie normalne wizyty
ja nic o moim dziecku nie wiem... Ani ile wazy,ani czy ta nasza brzydka pepowina dziala jak nalezy... Jak moja szyjka... Wiem tyle ze sie rusza i serce bije... Ehhh...
Ja u mojego lekarza prowadzącego też niczego bym się nie dowiedziała, dlatego chodzimy dodatkowo prywatnie... Na nfz nie dość że niczego konkretnego nie powie, to jeszcze nastraszy a tutaj muszę wprawdzie wyłożyć 150zł ale wychodzę spokojna i doinformowana:) -
Rabrbarka - normalnie zdjęcie stulecia!!!!!!!! Mała modelka Ci rośnie! Ja nie wiem, czy mnie wyobraźnia poniosła, ale widzę jej wielkie patrzące prosto 'w obiektyw' oko, zalotny uśmieszek i jakby łapką podbierała brodę
Cudoooo!
Karolinka - normalnie Krzyś zawiódł ciotkę B. z wagąŻarty żartami, ale bardzo się cieszę, że wszystko dobrze! I z szyjką też będzie dobrze na pewno.
Szonka - super wieści!!! Słyszałam o niejednej prawidłowej ciąży z plamieniami niewiadomego pochodzenia (w tym moja przez wiele pierwszych tygodni), więc na pewno dobrze gadająA Twoja kruszyneczka jeszcze może nadrobić wagę
To teraz możesz spokojnie cieszyć się wakacjami!
A do mnie dzwoniła pani ze sklepu medycznego, że mają dla mnie już pas podtrzymujący. Kamień z serca, bo w niedzielę jedziemy nad morze, a bez niego to na plażę chyba mąż by mnie musiał na taczkach zawozićrabarbarka, Kaarolina lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
stardust87 wrote:na allegro już nie trzeba mieć konta żeby kupować. Ja nie mam a dużo zakupów robię. Ale apteczne rzeczy najtaniej chyba wychodzą z apteki internetowej gemini.
Ja polecam tez aptekę wystrzałową dziwna nazwa ale mają również tanie kremy i emolienty kupiłam nawet osłonki z aventu bo w tej gemini wszytkiego tez nie ma ale ceny i w tej i w tej sa dobre
-
Migotka22 wrote:Kama jeżeli masz USG w oczach to i mi powróż
w 21t0d ważył 390g ile będzie teraz?
Wg mojego USG skoro jesteś w 30 tygodniu to... jakieś 1530g
Ale czasem są skoki napięcia i sprzęt szwankuje-weź to pod uwagęverynice, kark, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
rabarbarka wrote:Ja u mojego lekarza prowadzącego też niczego bym się nie dowiedziała, dlatego chodzimy dodatkowo prywatnie... Na nfz nie dość że niczego konkretnego nie powie, to jeszcze nastraszy a tutaj muszę wprawdzie wyłożyć 150zł ale wychodzę spokojna i doinformowana:)
Rabarbarka jak bym miala mozliwosc to bym chodzila prywatnietu nie ma czegos takiego jak w Pl ze idziesz soboe prywatnie do lekarza
rabarbarka lubi tę wiadomość
-
Ja juz w szpitalu. Dzięki Bogu za te nowinki technologiczne bo mam was na tablecie. Muszę się tylko przyzwyczaić do dotykowej klawiatury. Ja wam wstawie zdjęcia z USG jak wrócę do domu. O ile będę umiała je z płyty zgrac.
Karolina - mój widzę dzielnie goni twojego.a o te problemy z oddychaniem zapytań na obchodzie.
Ja tez mam mega spuchniete stopy. Wczoraj adidasow nie mogłam założyć.
W ogóle to przy przyjęciu zbadali mnie i wyniki tragiczne. Ciśnienie 160/100 a puls 140. Nie wiem czemu się tak pogorszyło. Zrobili ktg i młody podobno tez ma za wysokie. Zaczynam się martwić. A moja mama dalej mi wmawia Wade serca. -
A ja Wam powiem, jaką akcję teraz miałam...sąsiad do mnie przybiegł bo spadł z drabiny i normalnie kciuk w drugą stronę, kość na zewnątrz...masakra...krew się lała... szybko zadzwoniłam po karetkę i po 2 min była u nas i go zabrali... maaasakra...
Coś nade mną wisi bo mój mąż jeździ teraz do pracy rowerem i wrócił wczoraj z kolanem zdartym do mięsa, krew zaschnięta, spodenki zakrwawione - sierotka moja się wywrócił na rowerze wracając do domu.... i mu to odkażałam i opatrzyłam i w ogóle...JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Cudowne wieści, moja wizyta dopiero we wtorek o 19-tej, ale boje sie bardzo. Od dawna juz nie widzialam królewny, ostatni raz w maju
a na urlopie dała czadu i jednego wieczoru mialam taki skurcz, ze z bólu prawie zemdlalam i aż moj T płakał ze strachu. Dzięki Nospie mogłam po chwili sie ruszyć. Do tego to zebro... ehhhh nakrecam die glupia
-
o to Ciocie Kochane Krzysio tak sobie słodko spał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:22
karolcia:)))), K_A_M_A, Migotka22, afrykanka, Diabla85, Io, Nelus, EmiBam, betinka, Gosia19, Paula55, kark, JagoodkaK, Ewi25, anulka81, Karolaaa91, rabarbarka, verynice, iwo_na, nenka, Zaczarowana, stardust87, magdzia26, BlackLuna, justyna14 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
dziewczyny coraz ciezej was nadrobic
Piekne brzuszki i piekne dzieciaczki
Kark jak by mi maz kupil na urodziny cos ze sprzetu gospodarstwa domowego to byl by biedny, na szczescie robi wczesniej rozesnanie i dostaje co co jest tylko dla mnie a nie ze wszystcy pozytek z tego maja.
Ja mam 172 i numer buta niestety 40/41 a mezus 182 i nr buta 43/44. Zobaczymy jak duza bedzie nasza Emilie
Ja wstaje zawsze w nocy kilka razy na siku, bo bardzo duzo pije w nocy ze wzgledu na bardzo suche powietrze.
Ostatnio przez moje nocne obzarstwo nie moglam spac i ciezko mi bylo i wszytsko mnie bolalo…a wczoraj malo jadlam i sie nie obzeralam w nocy i spalam wysmienicieteraz bede zwracac uwage co i ile jem po 22.
ja mam wizyte za tydzien w czwartek i juz sie nie moge doczekac
Wisniami i czeresniami tylko mi smaka robicie