X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo musisz skopiowac Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych, czyli 2 link od góry

afrykanka lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2l8j02v.jpg

20tkm10.jpg
    t7kehd.jpg
    3091zky.jpg

blondynka to blondynka :)

Majeczka2014, Paula55, anulka81, Kaarolina, Ewi25, magdzia26, karolcia:)))), betinka, Io, kark, EmiBam, BlackLuna, Nelus, madiiiii, stardust87 lubią tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakochałam się w tym żółtym sweterku :) reszta też super!

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuu te żestawy od gory sa boskie!!!!
    Żreszta wszystkie ubranka sa...
    A spiworki.... Ahh :)
    Nie ma to jak zakupy dla dziewczynki :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• anulka81 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afrykanka bo musisz dodać link który wygenerujesz to drugi kod IMG

zakupy cudne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 20:26

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka machaj mocniej mocniej bo na razie cisza.. ;)
    Pozyczy mi ktoras swoj kregoslup?? Nie mam nawet jak sie ulozyc na lozku tak boli :/

Edit. Afrykanka zakupki po prostu booooskie <3
    Majeczka ale Mala slicznotka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 20:23

Majeczka2014, afrykanka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam... Od godziny 14 non stop burze-aż gromnicę zapaliłam co by nie pierdykło :)
    Afrykanka śliczne zakupy-mmm róż, uwielbiam-nie ma to jak dziewczynka ;)
    Gosiu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia-śliczna z Ciebie panna młoda :)
    Majeczka ale śliczności :D Zazdroszczę Wam tych zdjęć 3d, ja muszę czekać aż zobaczę tego bąbla jak się wydostanie ze mnie, ale za to jaka będzie niespodzianka ;)
    Kark widziałam co zrobiłaś z włóczki-kobito jak Ty to wydziergałaś?? I że Ci się chciało? :) Masz talent :)
    I nie wiem co jeszcze miałam napisać...
    Co do ustępowania miejsca to nie miałam takich przypałów jak Wy :) Ale dziwią się mohery, że jest kolejka to kobietę w ciąży trzeba przepuścić? Jakby ktoś rzucił hasło-np w aptece-emeryci do okienka to sory, ale kto by został w kolejce?? :D Namnożyło się tego... Jak mrówków ;)
    Popijam właśnie kompocik wiśniowo-porzeczkowo-porzeczkowy ;) hehe (bo mam porzeczki czarne i czerwone) i nażarłam się ciastek i ciągle mam na coś ochotę, ale nie wiem na co... :D

Majeczka2014, kark, magdzia26 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jeszcze raz troszkę nadrobiłam :)
    u mnie ani jednej kropelki deszczu!! Na dworze slonce doslownie palilo w skore. Tylek mokry od siedzenia :)
    Co do "serduszkowania"... my mamy abstynencje jak nigdy. Chyba faceci bardziej "cykaja" niz my... Z drugiej strony ja za bardzo nie mam ochoty. Bo a to tu boli, a to tam. No i nie ukrywam,ze czuje sie nie atrakcyjna... wiec poszalec w lozku nie za bardzo widzi mi sie :) Moj mowi,ze odbijemy po porodzie...ekhm... :)
    Dziewczyny, widze ze doskwiera nam podobny problem. Tak jak pisalam ja tez mam taki rozklad dnia. Chyba nigdy w zyciu tak sie nie zanudzilam. Troche to dolujace,ale coz... pocieszam sie tym,ze niedlugo zabieramy za porzadne zakupy,szykowanie. Mam nadzieje,ze dam rade..bo chodze juz jak slon. Wydaje mi sie,ze jeszcze zatesknimi za tymi czasami ciazowymi.
    Damy rade!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 20:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka- strasznie podoba mi sie Twoj wozek! Jest piekny! Tez poluje na granat:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A Dawaj kompociku :)

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    K_A_M_A Dawaj kompociku :)

Wpadaj, podzielę się:) Byle szybko bo może zniknąć :D

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze melduję, że czary Justyny działają i u mnie padało!

Po drugie - Majeczka - śliczna ta Twoja córeczka :)

Po trzecie - Afrykanka - wózek bardzo mi się podoba, taki elegancki, a o zakupach nawet nie piszę bo jak patrzę na te śliczności to chciałabym zaraz po porodzie zacząć się starać o córeczkę :P

Ktoś pytał o kłucie w pochwie, tylko nie pamiętam kto. Ja też takie mam od czasu do czasu. Pytałam gin i ona powiedziała, że to zupełnie normalne bo wszystko tam już się szykuje do porodu i rozciąga.

Za to mnie dzisiaj dopadło coś nowego. Skurcze w okolicy pępka. Nie takie całego brzucha tylko miejscowe. Trwają dosłownie kilka sekund ale aż się musze przy nich pochylić, żeby macicy nie naciągać. W sumie dość bolesne. Mial ktoś coś takiego?

Majeczka2014, anulka81, afrykanka, magdzia26 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka, boskie lowy!!! Zazdroszcze Ci, ze mozesz dziewczynskie wybierac :)

Karolina, chyba jednak nie chcesz tego deszczu. Wyszlam przed chwila do sklepu i myslalam,ze umre :/ Nie dosc, ze potwornie goraco, to jeszcze parno na maksa, uczucie jak oddychanie pod koldra :/

A propo sklepu - poszlam do pobliskiej Biedronki po rzeczy na kanapeczki, stanelam w kolejce, a przede mna jakis mily pan mnie przepuscil i do tego wypakowal mi rzeczy z koszyka. Az mnie zatkalo!!!

A moja dobra kolezanka dzisiaj urodzila! Coreczke,ktora jest jej klonem :) To jej drugi porod, o 12 przyjechala do szpitala, a o 16 urodzila. Coreczka miala byc taka drobniutka, a tu 3700! Z pierwszym dzieckiem straszny porod miala, a tu chwila moment i poszlo. Ale jej zazdroszcze,ze juz ma to za soba!

kark, Io, afrykanka, magdzia26, stardust87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka słodkie te ciuszki! Nie ma to jak różowe sukieneczki :)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ja już teraz wiem, ze zatęsknię za tym nic nie robieniem, spaniem do 11 i wylegiwaniem sie całymi dniami. Jak mi sie chce to cos zrobie a jak mi sie nie chce to nie robie nic i też jest dobrze. Jak dzidź juz sie urodzi to nie ma, że boli, obowiązki będą i trzeba bedzie im podołać. A jeśli chodzi o bzykanie to ja też czuję sie troche nieatrakcyjna ale czasem mam ochote. I tak sobie myśle, ze po porodzie bede zmęczona i przytłoczona obowiązkami i pewnie wtedy mi sie nie bedzie chciało. Ale obym sie myliła.
    Io ja mam czasem taki skórcze jakby właśnie też w okolicy pępka ale od wczoraj chyba mam je na całym brzuchu, tzn mi sie wydaje, ze to dzidziuś mocno napiera, bo to takie nie są skurcze całego brzucha tylko taki poszczególne miejsca. Ja sie tym nie martwie, wogóle mało mnie martwi :)
    Afrykanka, szkoda, ze zdjątka do góry nogami i że tak ich mało, jakoś nie zawaliło forum :) Ale zakupki śliczne, aż mnie "natchłaś" na zakup wózeczka. Miałam czekac do końca lipca ale dwa tygodnie chyba nie zrobią róznicy. Musze namówić mojego T i może w tyg skoczymy :)

Io lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Majeczka ja już teraz wiem, ze zatęsknię za tym nic nie robieniem, spaniem do 11 i wylegiwaniem sie całymi dniami. Jak mi sie chce to cos zrobie a jak mi sie nie chce to nie robie nic i też jest dobrze. Jak dzidź juz sie urodzi to nie ma, że boli, obowiązki będą i trzeba bedzie im podołać. A jeśli chodzi o bzykanie to ja też czuję sie troche nieatrakcyjna ale czasem mam ochote. I tak sobie myśle, ze po porodzie bede zmęczona i przytłoczona obowiązkami i pewnie wtedy mi sie nie bedzie chciało. Ale obym sie myliła.
    Io ja mam czasem taki skórcze jakby właśnie też w okolicy pępka ale od wczoraj chyba mam je na całym brzuchu, tzn mi sie wydaje, ze to dzidziuś mocno napiera, bo to takie nie są skurcze całego brzucha tylko taki poszczególne miejsca. Ja sie tym nie martwie, wogóle mało mnie martwi :)
    Afrykanka, szkoda, ze zdjątka do góry nogami i że tak ich mało, jakoś nie zawaliło forum :) Ale zakupki śliczne, aż mnie "natchłaś" na zakup wózeczka. Miałam czekac do końca lipca ale dwa tygodnie chyba nie zrobią róznicy. Musze namówić mojego T i może w tyg skoczymy :)

no wlasnie ja tez troszke o to boje ,ze w wirze obowiazkow , opeika nad dzieckiem to bedzie brak sil na co kolwiek. Ale jak to sie mowi "Pozyjemy, zobaczymy..." Moze nie bedzie tak zle????

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie kłucie w szyjce, ale chwilowe, tak co 2 tygodnie. Na każdej wizycie szyjka długa i zamknięta, więc to chyba nic złego :)

Ech, u nas (małopolska/śląsk) znowu upał... Ale te 2h chłodu były cudowne :D

Betinka, a jaka różnica między dziećmi koleżanki, bo nie ukrywam, że to mnie bardzo interesuje :D

anulka81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasniee wszamalam sevendaysa i dziwic sie skad te kg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 21:14

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka mimo wszystko chce ckhociaz chwile ozezwienia :) u mnie bez deszczu jest taka pogoda wiec to w sumie bez roznicy a chwile wytchnienia sie przydadza :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Ja mam takie kłucie w szyjce, ale chwilowe, tak co 2 tygodnie. Na każdej wizycie szyjka długa i zamknięta, więc to chyba nic złego :)

Ech, u nas (małopolska/śląsk) znowu upał... Ale te 2h chłodu były cudowne :D

Betinka, a jaka różnica między dziećmi koleżanki, bo nie ukrywam, że to mnie bardzo interesuje :D

Starszy synek ma rok i 8 miesiecy :)

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
‹‹ 1057 1058 1059 1060 1061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ