Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Afrykanka ciuszki śliczne. U mnie zanosiło się na deszcz ale nawet jedna kropla nie spadła. Ja mam kompot z czerwonej porzeczki super gasi pragnienie już mam dosyć tych sztucznych soków.
Dziewczyny oglądacie Położne na TVN style ja mam chyba zboczenie zawodowe ale znowu przez hormony płaczę jak rodzi się maleństwoafrykanka lubi tę wiadomość
-
Afrykanka no zaszalalas!!! Piekne rzeczy. Takie slodziutke, dziewczece
corcia bedzie zadowolona
A co jest na 1 i 2 zdjeciu bo rozszyfrowalam tylko przewijak
Betinka ja juz miejscowe meczowa zajelamjak dobrze że mam ta pilke
tez ide po browara hahahhaa
I cos na przegryche
Widze ze tez jestes za Brazylia!!! Nie znosze Niemcow!!!! (Yyyy nie mamy chyba u nas zadnej Niemki??? ) nie chce w leb dostacmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj kilka razy takie kłucie czułam...
anulka81 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie, czy czujecie klucie w pochwie? Czym to może być spowodowane? Infekcji żadnej nie mam bo mi badania robili w szpitalu, a klucia co jakiś czas mnie dopadaja, na szczęście skurczy nie mam. -
My sie bzykamy w ciazy, żadnych zakazów nie było:-) choć przyznamy ze mi sie nie chce.... A mojemu to wystarczy jedno piwo dać i jest gotowy do działania haha po alkoholu zawsze w pełnej gotowości zreszta bez procentów tez nie ma z tym problemów gorzej ze mną bo mi sie poprostu nie chce! Chyba ze cos erotycznego mi sie śni:-)
Afrykanka ależ zes sie oblowila:-) ja jeszcze troszkę i tez bede musiała kupować wszystko naraz:-)afrykanka, karolcia:)))), magdzia26, kark, dba lubią tę wiadomość
-
To pocieszylyscie mnie dziewczyny z tymi kluciami w pochwie. Znowu zaczęłam się wkręcać jak to ja
wizyta 26.07 to na wszelki wypadek opowiem lekarzowi o tym, chyba w końcu musze wyluzować i przestać myśleć o tym wszystkim. Od jutra mam remont wiec nie będzie czasu na głupie myśli;-)
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Noooooooooool
Sedzia z dupy, tyle fauli bylo od tych agresywnych niemcow i co?! I dupa! Nawet nie odgwizdal skurczybyk!!!!!!
Az sie Mati zdenerwowal i mnie po ulubionych zebrach nawala!Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Jejku Anulka jak zazdroszczę ze już jutro zaczynasz. Ja muszę czekać do początku sierpnia ale już komoda zamówiona, wykładziną tez, farba kupiona, karnisze jeszcze tapetę muszę zamowic i zostaną mi duperele typu zasłoni i obrazki ehhh mam nadzieje ze do tego czasu nie urodzę! Hehe
-
Nadrobilam, troche pobieznie ale dalam rade
GOSIA slicznie wygladalas, serdeczne gratulacje
JOVI jestes megauwielbiam kotki, a twoje sa przecudne, nic tylko tulic i patrzec
IWONA dzieki za wyjasnienie co oznacza wychowanie bezstresowe, moza jakas dziwna mamuska nas podczytuje to moze sobie uswiadomi co to oznacza
ALUSKA to peg perego book plus complete & modular. Wozek bedzie w nastepny tugodniu wiec jak dotrze to zrobie zdjecia
Co do ciuszkow, to mam duzo wiecej, ale nie bede wszystkiego fotografowac.
Co do meczow to widzilam przwie wszystkie, opuscilam tylko kilka po polnocy. Jestem oczywiscie za NIEMCAMI. Uwielbiam Klose i wogole jestem fanka Borussi Dortmund, zawsze ogladam Bundeslige
Dziewczyny ja konczylam AWFu mnie to zboczenie ze sportem
Niemcy graja niesamowicie
jovi81 lubi tę wiadomość