Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki!
Dzięki za wsparcie w trudnych chwilach, jesteście niezastąpione :*
Dzisiaj zamiast pęcherza, czy dziecka obudziła mnie śmieciara pod oknem przy akompaniamencie piłowanych gałęzi i kosiarki - wszystko na raz!!! Myślałam, że wyjdę jak leżę (w samych majtkach, bo z gorąca wyskoczyłam z koszulki w nocy) i im z tyłków jesień średniowiecza zrobię!
Kark, wspaniale, że nic złego się nie wydarzyło od wczoraj! Dzielna dziewczyna
A co do rodzących niedźwiedzi obok, to doskonale wiem, co przeżywasz, bo mnie tak samo przecież urządzili. Serca nie mają ludzie. A ta kobieta... aż żal komentować. Chyba nie chciała tego dziecka tak, jak my czekamy na nasze!
Neluś, nareszcie znalazłaś sensownego lekarza! Wszystko będzie dobrze
Dawaj znaki jak tylko będziesz po wizycie!
I w ogóle wszystkim wizytującym dzisiaj pomyślnych wizyt z dobrymi wieściami!
Fipsik, a Tobie się nie pomyliły tygodnie?! Masz nawet talię! Może to jednak 13 tydzień?
Sama radość taka ciąża!
Zaczarowana, w 100% rozumiem Twoją frustrację. Trzeba się baby pozbyć. A mąż myślę, że pójdzie po rozum do głowy i nie będzie się wygłupiał z jakimiś weselami. Z ubrankami nie jesteś sama, wszystkie rzeczy dla mojego synka stoją w kartonach i torbach, bo mój mąż się nie potrafi zebrać, żeby zrobić remont pokoju, nawet z niego nie powywoził gratów teściowej. Jak mi przyjdą jeszcze te ostatnie zakupy z allegro i apteki, to chyba będziemy z nimi w łóżku spać, bo nie mam gdzie tego podziać. A jeszcze łóżeczka i wanny nie mamy.
Fipsik, magdzia26, Zaczarowana lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hey
Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec
Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
w tym dziwnego?? -
nick nieaktualnypralinka wrote:Hey
Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec
Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
w tym dziwnego??
nie uważam nic w tym dziwnego. Ja też chciałabym tylko we dwójkę. Po co osoby trzecie?
lepiej we dwójkę, na spokojnie, samemu
-
U was upaly a mi pogode zajeb***
hehe.
Betinka ty to masz przeboje
ja tez spie w samych majtach i staniku sportowym a i tak mi w nocy duszno... Mojemu zimno a mi goraco a ten w nocy wstaje i mi okna zamyka zboj!
dzis go opierdziele.
Na dodatek ma okropna (!) alergie juz chyba z miesiac i na nos w nocy zatkany... Czy mozecie sobie wyobrazic jak on chrapie?!!!! Kur*** a ja w nocy szalu dostaje bo spac nie moge. Ryczec mi sie chce i mam ochote go poprostu skopac
Ale tak mi go tez zal bo wiem jak sie meczy. Bierze leki, krople do nosa, do oczu i NIC nie pomaga
aaaaaaaaaaa

-
Kark dobrze, że się uspokoiło. Współczuję szpitalnych odgłosów i tego ich "pysznego" jedzenia

Nelus dobrze, że Cię dzisiaj gruntownie przebada lekarka, zobaczysz że wszystko będzie w porządku
Fipsik jaki Ty masz mały brzuszek! Ja to jakaś słonica przy Tobie jestem! Ale dobrze masz, bo po porodzie szybko wrócisz do formy
Ja dopiero wstałam, a tu taaaaka produkcja u Was
Mały szaleje mi w brzuchu a ja idę dalej Was nadrabiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:25
-
betinka wrote:Kochane Cioteczki, oto figle Mateusza

betinka, skądś to znam
coraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy
rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:31
-
BlackLuna wrote:betinka, skądś to znam
coraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy
rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro 
Usunęłam tego posta, bo zły filmik załadowałam! Na tym nic nie widać, zaraz wjedzie właściwy
Io, BlackLuna, K_A_M_A, Gosia19, Majeczka2014, afrykanka, karolcia:)))), stardust87, AniaDS, Zaczarowana lubią tę wiadomość
Zazdroszę, że udało Ci się go złapać. Mój ma chyba 6 zmysł i odmawia wiercenia się jak kamera jest włączona, albo tata jest w domu. Popisy zostawia tylko dla mamy. A od 2-3 dni jest strasznie niemrawy. Niby coś tam kopnie od czasu do czasu, ale chyba lenia złapał.
-
betinka wrote:
Łoo matko
ale narwaniec mały hhihihi
No to masz kochana pamiątkę na całe życie, mi się udało złapać może z 10sek jak mały się wypychał...
A tak w ogóle to dzień dobry mamusie
Czekam na kuriera, który ma przywieźć moje zakupy dla małego - oczywiście się pochwalę
I pochwalę się też brzuchem z okazji 32 tygodnia 
A co do gorszych dni to dołączam się do Was... nadal mam to samo co w ubiegłym tygodniu - zero ambicji do wstania z łóżka
Czas mi sie tak niemiłosiernie dłuży...dopiero 10:40 a gdzie tu do 16, aż mąż z pracy wróci?
betinka lubi tę wiadomość
-
No betinka nieźle Ci daje popalić. A ja już myślałam, że to mój jest nadpobudliwy w brzuchu ale Twój bije go na głowębetinka wrote:
-
lo, nie tylko twój Kubuś taki niemrawy, moja miała teraz prawie 2 dni ciszy i już się zastanawiałam czy aby na pewno wszystko jest dobrze.. może to ta pogoda bo ja tez jakaś taka nijaka jestem, ale wczoraj się odezwała choć z mniejszym powerem niż zazwyczaj wiec mam jako taki mentalny spokój a w piątek wizyta to mam nadzieje usłyszeć ze wszystko w porządku i odetchnąć już na całego