Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki!
Dzięki za wsparcie w trudnych chwilach, jesteście niezastąpione :*
Dzisiaj zamiast pęcherza, czy dziecka obudziła mnie śmieciara pod oknem przy akompaniamencie piłowanych gałęzi i kosiarki - wszystko na raz!!! Myślałam, że wyjdę jak leżę (w samych majtkach, bo z gorąca wyskoczyłam z koszulki w nocy) i im z tyłków jesień średniowiecza zrobię!
Kark, wspaniale, że nic złego się nie wydarzyło od wczoraj! Dzielna dziewczynaA co do rodzących niedźwiedzi obok, to doskonale wiem, co przeżywasz, bo mnie tak samo przecież urządzili. Serca nie mają ludzie. A ta kobieta... aż żal komentować. Chyba nie chciała tego dziecka tak, jak my czekamy na nasze!
Neluś, nareszcie znalazłaś sensownego lekarza! Wszystko będzie dobrzeDawaj znaki jak tylko będziesz po wizycie!
I w ogóle wszystkim wizytującym dzisiaj pomyślnych wizyt z dobrymi wieściami!
Fipsik, a Tobie się nie pomyliły tygodnie?! Masz nawet talię! Może to jednak 13 tydzień?Sama radość taka ciąża!
Zaczarowana, w 100% rozumiem Twoją frustrację. Trzeba się baby pozbyć. A mąż myślę, że pójdzie po rozum do głowy i nie będzie się wygłupiał z jakimiś weselami. Z ubrankami nie jesteś sama, wszystkie rzeczy dla mojego synka stoją w kartonach i torbach, bo mój mąż się nie potrafi zebrać, żeby zrobić remont pokoju, nawet z niego nie powywoził gratów teściowej. Jak mi przyjdą jeszcze te ostatnie zakupy z allegro i apteki, to chyba będziemy z nimi w łóżku spać, bo nie mam gdzie tego podziać. A jeszcze łóżeczka i wanny nie mamy.Fipsik, magdzia26, Zaczarowana lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hey
Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec
Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
w tym dziwnego?? -
nick nieaktualnypralinka wrote:Hey
Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec
Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
w tym dziwnego??
nie uważam nic w tym dziwnego. Ja też chciałabym tylko we dwójkę. Po co osoby trzecie?lepiej we dwójkę, na spokojnie, samemu
-
U was upaly a mi pogode zajeb***
hehe.
Betinka ty to masz przebojeja tez spie w samych majtach i staniku sportowym a i tak mi w nocy duszno... Mojemu zimno a mi goraco a ten w nocy wstaje i mi okna zamyka zboj!
dzis go opierdziele.
Na dodatek ma okropna (!) alergie juz chyba z miesiac i na nos w nocy zatkany... Czy mozecie sobie wyobrazic jak on chrapie?!!!! Kur*** a ja w nocy szalu dostaje bo spac nie moge. Ryczec mi sie chce i mam ochote go poprostu skopac
Ale tak mi go tez zal bo wiem jak sie meczy. Bierze leki, krople do nosa, do oczu i NIC nie pomagaaaaaaaaaaaa
-
Kark dobrze, że się uspokoiło. Współczuję szpitalnych odgłosów i tego ich "pysznego" jedzenia
Nelus dobrze, że Cię dzisiaj gruntownie przebada lekarka, zobaczysz że wszystko będzie w porządku
Fipsik jaki Ty masz mały brzuszek! Ja to jakaś słonica przy Tobie jestem! Ale dobrze masz, bo po porodzie szybko wrócisz do formy
Ja dopiero wstałam, a tu taaaaka produkcja u WasMały szaleje mi w brzuchu a ja idę dalej Was nadrabiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:25
-
betinka wrote:Kochane Cioteczki, oto figle Mateusza
betinka, skądś to znamcoraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy
rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:31
-
BlackLuna wrote:betinka, skądś to znam
coraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy
rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro
Usunęłam tego posta, bo zły filmik załadowałam! Na tym nic nie widać, zaraz wjedzie właściwyhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Io, BlackLuna, K_A_M_A, Gosia19, Majeczka2014, afrykanka, karolcia:)))), stardust87, AniaDS, Zaczarowana lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Zazdroszę, że udało Ci się go złapać. Mój ma chyba 6 zmysł i odmawia wiercenia się jak kamera jest włączona, albo tata jest w domu. Popisy zostawia tylko dla mamy. A od 2-3 dni jest strasznie niemrawy. Niby coś tam kopnie od czasu do czasu, ale chyba lenia złapał.
-
betinka wrote:
Łoo matkoale narwaniec mały hhihihi
No to masz kochana pamiątkę na całe życie, mi się udało złapać może z 10sek jak mały się wypychał...
A tak w ogóle to dzień dobry mamusie
Czekam na kuriera, który ma przywieźć moje zakupy dla małego - oczywiście się pochwalęI pochwalę się też brzuchem z okazji 32 tygodnia
A co do gorszych dni to dołączam się do Was... nadal mam to samo co w ubiegłym tygodniu - zero ambicji do wstania z łóżkaCzas mi sie tak niemiłosiernie dłuży...dopiero 10:40 a gdzie tu do 16, aż mąż z pracy wróci?
betinka lubi tę wiadomość
-
betinka wrote:
-
lo, nie tylko twój Kubuś taki niemrawy, moja miała teraz prawie 2 dni ciszy i już się zastanawiałam czy aby na pewno wszystko jest dobrze.. może to ta pogoda bo ja tez jakaś taka nijaka jestem, ale wczoraj się odezwała choć z mniejszym powerem niż zazwyczaj wiec mam jako taki mentalny spokój a w piątek wizyta to mam nadzieje usłyszeć ze wszystko w porządku i odetchnąć już na całego