Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    upał, upał... niestety

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam aż Mąż porobi opłaty i zobaczę jak stoimy z finansami i też chce zrobić apteczne zamówienie bo już tego mi brakuje do torby i będzie trzeba ją w końcu spakować ;)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki!

Dzięki za wsparcie w trudnych chwilach, jesteście niezastąpione :*
    Dzisiaj zamiast pęcherza, czy dziecka obudziła mnie śmieciara pod oknem przy akompaniamencie piłowanych gałęzi i kosiarki - wszystko na raz!!! Myślałam, że wyjdę jak leżę (w samych majtkach, bo z gorąca wyskoczyłam z koszulki w nocy) i im z tyłków jesień średniowiecza zrobię!

Kark, wspaniale, że nic złego się nie wydarzyło od wczoraj! Dzielna dziewczyna :) A co do rodzących niedźwiedzi obok, to doskonale wiem, co przeżywasz, bo mnie tak samo przecież urządzili. Serca nie mają ludzie. A ta kobieta... aż żal komentować. Chyba nie chciała tego dziecka tak, jak my czekamy na nasze!

Neluś, nareszcie znalazłaś sensownego lekarza! Wszystko będzie dobrze :) Dawaj znaki jak tylko będziesz po wizycie!

I w ogóle wszystkim wizytującym dzisiaj pomyślnych wizyt z dobrymi wieściami!

Fipsik, a Tobie się nie pomyliły tygodnie?! Masz nawet talię! Może to jednak 13 tydzień? :) Sama radość taka ciąża!

Zaczarowana, w 100% rozumiem Twoją frustrację. Trzeba się baby pozbyć. A mąż myślę, że pójdzie po rozum do głowy i nie będzie się wygłupiał z jakimiś weselami. Z ubrankami nie jesteś sama, wszystkie rzeczy dla mojego synka stoją w kartonach i torbach, bo mój mąż się nie potrafi zebrać, żeby zrobić remont pokoju, nawet z niego nie powywoził gratów teściowej. Jak mi przyjdą jeszcze te ostatnie zakupy z allegro i apteki, to chyba będziemy z nimi w łóżku spać, bo nie mam gdzie tego podziać. A jeszcze łóżeczka i wanny nie mamy.

Fipsik, magdzia26, Zaczarowana lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, zapomniałam! Obudziłam się dzisiaj ze skurczem i zaraz po nim Mati miał długą szajbę, którą udało mi się nagrać :) Zaraz załaduję na Tinypic i pokażę Wam mojego małego łobuza!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• pralinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey
    Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
    U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec :/

Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
    Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
    w tym dziwnego??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Hey
    Kark i Nela, ciesze sie ze Wasze sytuacje sie uspokoily:)
    U mnie dzisiaj upal, w salonie juz teraz ciezko wysiedziec :/

Maz zaproponowal ze w przyszlym tyg pojedziemy po mebelki UWAGA!! Z tesciowa..
    Bo przyjezdza na tydzien..powiedzialam ze chce jechac tylko we dwoje..powiedzcie mi czy cos
    w tym dziwnego??

nie uważam nic w tym dziwnego. Ja też chciałabym tylko we dwójkę. Po co osoby trzecie? :) lepiej we dwójkę, na spokojnie, samemu

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nr tel ja poproszę na priva :)

zgłosiłam się na priv :)

stardust87 lubi tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam witam :) w 31 tyg i 8 msc wg belly :) jupii coraz bliżej do porodu :)
    mi sie dziś dobrze spało po udanej nocy z mężem :)) a co sobie będziemy żałować:)

miłego dnia Mamusie:)

Paula55, magdzia26, stardust87 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U was upaly a mi pogode zajeb*** :) hehe.

Betinka ty to masz przeboje :) ja tez spie w samych majtach i staniku sportowym a i tak mi w nocy duszno... Mojemu zimno a mi goraco a ten w nocy wstaje i mi okna zamyka zboj! :) dzis go opierdziele.
    Na dodatek ma okropna (!) alergie juz chyba z miesiac i na nos w nocy zatkany... Czy mozecie sobie wyobrazic jak on chrapie?!!!! Kur*** a ja w nocy szalu dostaje bo spac nie moge. Ryczec mi sie chce i mam ochote go poprostu skopac :/
    Ale tak mi go tez zal bo wiem jak sie meczy. Bierze leki, krople do nosa, do oczu i NIC nie pomaga :/ aaaaaaaaaaa

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark dobrze, że się uspokoiło. Współczuję szpitalnych odgłosów i tego ich "pysznego" jedzenia ;)

Nelus dobrze, że Cię dzisiaj gruntownie przebada lekarka, zobaczysz że wszystko będzie w porządku :)

Fipsik jaki Ty masz mały brzuszek! Ja to jakaś słonica przy Tobie jestem! Ale dobrze masz, bo po porodzie szybko wrócisz do formy :)

Ja dopiero wstałam, a tu taaaaka produkcja u Was :) Mały szaleje mi w brzuchu a ja idę dalej Was nadrabiać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:25

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Kochane Cioteczki, oto figle Mateusza :)

betinka, skądś to znam :D coraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy :) rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:31

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    betinka, skądś to znam :D coraz mniej miejsca maja te nasze dzieciaczki, ale aż przyjemnie się ogląda takie plasy :) rośnie ci mały i kochany wiercipięta jak nic, żywe srebro :)

Usunęłam tego posta, bo zły filmik załadowałam! Na tym nic nie widać, zaraz wjedzie właściwy ;)

• Io Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się właśnie zastanawiałam czy tylko ja nic nie widzę :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, teraz ten co trzeba. Mateusz dla forumowych Cioteczek :)

View My Video

Io, BlackLuna, K_A_M_A, nick nieaktualny, nick nieaktualny, afrykanka, nick nieaktualny, stardust87, AniaDS, Zaczarowana lubią tę wiadomość

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

...........

ale fakt tu widać lepiej na co go stać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:54

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszę, że udało Ci się go złapać. Mój ma chyba 6 zmysł i odmawia wiercenia się jak kamera jest włączona, albo tata jest w domu. Popisy zostawia tylko dla mamy. A od 2-3 dni jest strasznie niemrawy. Niby coś tam kopnie od czasu do czasu, ale chyba lenia złapał.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No od kilku dni chyba się w nim ciągoty aktorskie obudziły, nieśmiały to on nie jest :) Kopie wszędzie, wszystkich i wszystko ;)

verynice, Io lubią tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

View My Video

Łoo matko :D ale narwaniec mały hhihihi :) No to masz kochana pamiątkę na całe życie, mi się udało złapać może z 10sek jak mały się wypychał...

A tak w ogóle to dzień dobry mamusie ;)
    Czekam na kuriera, który ma przywieźć moje zakupy dla małego - oczywiście się pochwalę ;) I pochwalę się też brzuchem z okazji 32 tygodnia :)

A co do gorszych dni to dołączam się do Was... nadal mam to samo co w ubiegłym tygodniu - zero ambicji do wstania z łóżka :( Czas mi sie tak niemiłosiernie dłuży...dopiero 10:40 a gdzie tu do 16, aż mąż z pracy wróci? :(

betinka lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

View My Video
    No betinka nieźle Ci daje popalić. A ja już myślałam, że to mój jest nadpobudliwy w brzuchu ale Twój bije go na głowę :D

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lo, nie tylko twój Kubuś taki niemrawy, moja miała teraz prawie 2 dni ciszy i już się zastanawiałam czy aby na pewno wszystko jest dobrze.. może to ta pogoda bo ja tez jakaś taka nijaka jestem, ale wczoraj się odezwała choć z mniejszym powerem niż zazwyczaj wiec mam jako taki mentalny spokój a w piątek wizyta to mam nadzieje usłyszeć ze wszystko w porządku i odetchnąć już na całego :)

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
‹‹ 1132 1133 1134 1135 1136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ