Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:kurcze przez Was i ja już myślę o praniu tych śliczności, ale nie mam jeszcze odpowiedniego proszka ani płynu do płukania
i torbę do szpitala też chętnie bym pakowała, ale najpierw trzeba ją kupić. Jakie Wy macie te torby? pochwalcie się zdjęciami, żeby wiedziała za czym się rozglądać
Ja mam coś w tym stylu http://allegro.pl/t79b-torba-podrozna-plazowa-sportowa-treningowa-i4398050399.htmljustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zapewne męża torbę z siłowni porwę bo ma taką a'la turystyczną Umbro...
Wypiorę ją sobie z tego testosteronu i będzie jak znalazł
A on niech z plecakiem chodzi
haha muszę go jeszcze uświadomić w moich planach
Jagoda, Fipsik może na priv się zgadajmy, żeby dziewczynom nie zasmiecać
Ps. trzymajcie znowu kciuki, bo dziś jedziemy do mojego kuzyna, poprosić go o bycie chrzestnym.... kurcze mam nadzieję, że się zgodzi...bo ma już 2 chrześniaków, z czego tylko z 1 blisko żyje... a my właśnie z moim kuzynem blisko żyjemy, czesto sie spotykamy... więc jest dla mnie idealnym chrzestnym...ofcooo, JagoodkaK, justyna14, afrykanka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
A nic nie mow juz wszystkie argumenty przytoczylismy Tesciowi nic Mu sie nie da przetlumaczyc..
On jest typem czlowieka ze wie wszystko najlepiej i wszystko musi byc tak jak On chce.. cos bedzie trzeba wykombinowac bo to bedzie masakra jakas
ale gdybym wiedziala ze tak zrobi to nie kupilabyminnych rzeczy a wozek bym kupila a reszte dokupilabym po porodzie to co mozna a tak mam wszystko a wozka nie.. a kasy tez za bardzo nie mamy na taki wydatek w tej chwili
stardust87 wrote:powiedz im, że musicie wózek szybciej kupić, bo w większoci szpitali nie wydają dziecka jak nie przyjdziesz z fotelikiem. a nie możecie kupić fotelika bez wózka bo pasować nie będzie. I że czeka się długo (my 3 tygodnie czekaliśmy) i że to już ostatni moment na zamówienie wózka..
Justyna nigi dalej spuchniete do tego doszly palce u rak i twarz... ale wyniki moczu mam znowu idealne
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
verynice wrote:Ja zapewne męża torbę z siłowni porwę bo ma taką a'la turystyczną Umbro...
Wypiorę ją sobie z tego testosteronu i będzie jak znalazł
A on niech z plecakiem chodzi
haha muszę go jeszcze uświadomić w moich planach
Jagoda, Fipsik może na priv się zgadajmy, żeby dziewczynom nie zasmiecać
Ps. trzymajcie znowu kciuki, bo dziś jedziemy do mojego kuzyna, poprosić go o bycie chrzestnym.... kurcze mam nadzieję, że się zgodzi...bo ma już 2 chrześniaków, z czego tylko z 1 blisko żyje... a my właśnie z moim kuzynem blisko żyjemy, czesto sie spotykamy... więc jest dla mnie idealnym chrzestnym...
Nenka-->moja kolezanka ostatnio zastanawiala sie po co te literki z imionami dziecka:
a) rodzice zapomna jak dziecko ma na imie
b) zeby zlodziej wiedzial jak dziecko ma na imienenka lubi tę wiadomość
-
pralinka wrote:Jeszcze przed narodinami dziecka chcecie Go poprosic o bycie chrzestnym? Poczekajcie az dziecko sie urodzi, chyba ze planuje gdzies dalej na dluzej wyjechac..
Tak chcemy bo chcemy chrzcić w październiku... żeby był świadomy, te 3 miesiące wcześniej...
Kurcze, a to coś złego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 15:51
-
Paula55 wrote:Hela zdjecia przepiekne!!! Nie idzie oczu oderwac.
Tak mi smutno ze ja mojego syneczka juz do porodu nie zobacze ale najwazniejsze ze jest zdrowy
Iwona no bylo by smiesznie z ta dzialka hahaale obawiam sie ze jesyesmy z roznych regionow z Pl:)
Ja ciuszki zaczne prac w sierpniu... Teraz czuje ze skupimy sie na ogladaniu domowmoj T juz dzwońil i przeszczesliwy jak mu powiedzialam
Beata kurde toz to mińi wesele a nie chrzciny bylyale powiem wam ze moja tesciowa swojemu pierwszemu wńukowi kilka tyg temu tez odwalila takie chrzcińy ze szok. Takiego wyboru na obiad to my nawet na naszym weselu nie bedziemy miec
Tez porobila salatki, popiekla ciasta... Zaplacili tylko 200zl za sale i mieli dostep do kuchenek, lodowki i wszytskiego innego wiec juz nie nosili tego z domuzaczynam sie nad taka opcja zastanawiac....
hehe no na prawdęByły 4 rodzaje mięs np kaczka w pomarańczach, wołowinka i przystawki też jakieś wymyślne
Ale to też jej pierwszy wnuk więc cieszy się ogromnie
Zostaje z nim codziennie po kilka godz żeby rodzice wyszli sobie gdzieś na miasto a ostatnio to nawet na imprezę się wybrali i wrócili o 3 nad ranem ehh mają życie ja to nie liczę na takie pomoce bo i tak jak cycem będę karmić to nawet nie zostawię tak dziecka na dłużej.
-
Paula55 wrote:Betata serio jak bym o mojej tesciowej czytala
Moja szwagierka ze szwagrem juz 3 tyg po porodzie poszli na wesele
Tak samo im chrzciny wyprawila.
Szkoda ze my takiej pomocy nie bedziemy miec na codzienPaula55 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
No i wróciłam z poszukiwań sukienki. Efekt wiadomy
Normalnie załamka - do tej pory nosiłam sukienki rozm. 34, dzisiaj się okazało, że muszę szukać 40, a jak sklep młodzieżowy, to 42
W jednej ślicznej w H&M się dopięłam z tyłu i wyglądałam naprawdę mega, ale była na cycki w rozmiarze przynajmniej D, więc ja z moimi rodzynkami małe B mogłam sobie pomarzyć tylkoZałamka, za 2 tygodnie wesele, a ja chyba w koszuli nocnej będę musiała iść.
Hela, synuś przesłodki! I ten jęzorek jeszcze
Już się nie mogę doczekać piątku i naszego usg. Mam nadzieję, że się skubaniec nie odwróci tyłem. W sumie to mnie od kilku tygodni nawala kolanami z całej siły, więc raczej małe szanse, ze się przekręci
Idę obiadek robić, bo umieramy z głodu.https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:No i wróciłam z poszukiwań sukienki. Efekt wiadomy
Normalnie załamka - do tej pory nosiłam sukienki rozm. 34, dzisiaj się okazało, że muszę szukać 40, a jak sklep młodzieżowy, to 42
W jednej ślicznej w H&M się dopięłam z tyłu i wyglądałam naprawdę mega, ale była na cycki w rozmiarze przynajmniej D, więc ja z moimi rodzynkami małe B mogłam sobie pomarzyć tylkoZałamka, za 2 tygodnie wesele, a ja chyba w koszuli nocnej będę musiała iść.[...]
ale przynajmniej ciasno nie będzie i wszystko będzie pasowało i wygodnie Ci będzie