WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    kurcze przez Was i ja już myślę o praniu tych śliczności, ale nie mam jeszcze odpowiedniego proszka ani płynu do płukania :) i torbę do szpitala też chętnie bym pakowała, ale najpierw trzeba ją kupić. Jakie Wy macie te torby? pochwalcie się zdjęciami, żeby wiedziała za czym się rozglądać

Ja mam coś w tym stylu http://allegro.pl/t79b-torba-podrozna-plazowa-sportowa-treningowa-i4398050399.html

justyna14 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 wrote:
    Ja mam coś w tym stylu http://allegro.pl/t79b-torba-podrozna-plazowa-sportowa-treningowa-i4398050399.html
    fajna , ale zmieścisz tam wszystko?

7w3d 💔
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w chinolu takie mają, namówiłyście mnie, kupie dzis :)

Coś chyba jestem zbyt podatna na wpływy :)

justyna14, verynice, Gosia19 lubią tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    fajna , ale zmieścisz tam wszystko?

Jeszcze nie patrzyłam, ale jakby coś to mam jeszcze jedną :P

• verynice Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapewne męża torbę z siłowni porwę bo ma taką a'la turystyczną Umbro... ;) Wypiorę ją sobie z tego testosteronu i będzie jak znalazł :) A on niech z plecakiem chodzi :D haha muszę go jeszcze uświadomić w moich planach :D :D

Jagoda, Fipsik może na priv się zgadajmy, żeby dziewczynom nie zasmiecać :)

Ps. trzymajcie znowu kciuki, bo dziś jedziemy do mojego kuzyna, poprosić go o bycie chrzestnym.... kurcze mam nadzieję, że się zgodzi...bo ma już 2 chrześniaków, z czego tylko z 1 blisko żyje... a my właśnie z moim kuzynem blisko żyjemy, czesto sie spotykamy... więc jest dla mnie idealnym chrzestnym...

ofcooo, JagoodkaK, justyna14, afrykanka, stardust87 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nic nie mow juz wszystkie argumenty przytoczylismy Tesciowi nic Mu sie nie da przetlumaczyc.. :/ On jest typem czlowieka ze wie wszystko najlepiej i wszystko musi byc tak jak On chce.. cos bedzie trzeba wykombinowac bo to bedzie masakra jakas :| ale gdybym wiedziala ze tak zrobi to nie kupilabyminnych rzeczy a wozek bym kupila a reszte dokupilabym po porodzie to co mozna a tak mam wszystko a wozka nie.. a kasy tez za bardzo nie mamy na taki wydatek w tej chwili :|
    stardust87 wrote:
    powiedz im, że musicie wózek szybciej kupić, bo w większoci szpitali nie wydają dziecka jak nie przyjdziesz z fotelikiem. a nie możecie kupić fotelika bez wózka bo pasować nie będzie. I że czeka się długo (my 3 tygodnie czekaliśmy) i że to już ostatni moment na zamówienie wózka..

Justyna nigi dalej spuchniete do tego doszly palce u rak i twarz... ale wyniki moczu mam znowu idealne :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha! Justyna - cudne ciuszki !! I pewnie, że nie wszystko musi być różowe i w kwiatuszki, tym bardziej, ze też oglądałam ten komplecik w Smyku i jest świetny gatunkowo :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochwale sie ukonczonym dzielem
    pierwsza wersja
    2qlr67a.jpg

i druga
    1o521f.jpg

Gosia19, karolcia:)))), Kaarolina, Paula55, ofcooo, verynice, Diabla85, Beataa25, justyna14, Karolaaa91, afrykanka, stardust87, K_A_M_A, anulka81, Io, Nelus lubią tę wiadomość

• pralinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Ja zapewne męża torbę z siłowni porwę bo ma taką a'la turystyczną Umbro... ;) Wypiorę ją sobie z tego testosteronu i będzie jak znalazł :) A on niech z plecakiem chodzi :D haha muszę go jeszcze uświadomić w moich planach :D :D

Jagoda, Fipsik może na priv się zgadajmy, żeby dziewczynom nie zasmiecać :)

Ps. trzymajcie znowu kciuki, bo dziś jedziemy do mojego kuzyna, poprosić go o bycie chrzestnym.... kurcze mam nadzieję, że się zgodzi...bo ma już 2 chrześniaków, z czego tylko z 1 blisko żyje... a my właśnie z moim kuzynem blisko żyjemy, czesto sie spotykamy... więc jest dla mnie idealnym chrzestnym...
    Jeszcze przed narodinami dziecka chcecie Go poprosic o bycie chrzestnym? Poczekajcie az dziecko sie urodzi, chyba ze planuje gdzies dalej na dluzej wyjechac..

Nenka-->moja kolezanka ostatnio zastanawiala sie po co te literki z imionami dziecka:
    a) rodzice zapomna jak dziecko ma na imie
    b) zeby zlodziej wiedzial jak dziecko ma na imie :-)

nenka lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki piekne!!!

Nenka literki wypas!!! Podziwiam za zdolnosci bo ja mam dwie lewe rece ;)

Karolaaa91 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka wrote:
    Ja kupiłam dwupak w H&M. One a elastyczne, takie bawełniane bez fiszbin nawet i myślę, że będą dobre.
    Kupiłam takie same rozmiar większe niż mam teraz. Kupiłam największe jakie były czyli F! :O

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Jeszcze przed narodinami dziecka chcecie Go poprosic o bycie chrzestnym? Poczekajcie az dziecko sie urodzi, chyba ze planuje gdzies dalej na dluzej wyjechac..

Tak chcemy bo chcemy chrzcić w październiku... żeby był świadomy, te 3 miesiące wcześniej...
    Kurcze, a to coś złego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 15:51

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Hela zdjecia przepiekne!!! Nie idzie oczu oderwac.
    Tak mi smutno ze ja mojego syneczka juz do porodu nie zobacze ale najwazniejsze ze jest zdrowy :)

Iwona no bylo by smiesznie z ta dzialka haha :) ale obawiam sie ze jesyesmy z roznych regionow z Pl:)

Ja ciuszki zaczne prac w sierpniu... Teraz czuje ze skupimy sie na ogladaniu domow :) moj T juz dzwońil i przeszczesliwy jak mu powiedzialam :)

Beata kurde toz to mińi wesele a nie chrzciny byly :P ale powiem wam ze moja tesciowa swojemu pierwszemu wńukowi kilka tyg temu tez odwalila takie chrzcińy ze szok. Takiego wyboru na obiad to my nawet na naszym weselu nie bedziemy miec :)
    Tez porobila salatki, popiekla ciasta... Zaplacili tylko 200zl za sale i mieli dostep do kuchenek, lodowki i wszytskiego innego wiec juz nie nosili tego z domu :) zaczynam sie nad taka opcja zastanawiac....

hehe no na prawdę :) Były 4 rodzaje mięs np kaczka w pomarańczach, wołowinka i przystawki też jakieś wymyślne :) Ale to też jej pierwszy wnuk więc cieszy się ogromnie :) Zostaje z nim codziennie po kilka godz żeby rodzice wyszli sobie gdzieś na miasto a ostatnio to nawet na imprezę się wybrali i wrócili o 3 nad ranem ehh mają życie ja to nie liczę na takie pomoce bo i tak jak cycem będę karmić to nawet nie zostawię tak dziecka na dłużej.

thiki0a.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Kupiłam takie same rozmiar większe niż mam teraz. Kupiłam największe jakie były czyli F! :O
    to kicha, ze nie ma wiekszych :( ...ja teraz mam F i już staje sie ciasnawy :( ...

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betata serio jak bym o mojej tesciowej czytala :)
    Moja szwagierka ze szwagrem juz 3 tyg po porodzie poszli na wesele :)
    Tak samo im chrzciny wyprawila.

Szkoda ze my takiej pomocy nie bedziemy miec na codzien :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Betata serio jak bym o mojej tesciowej czytala :)
    Moja szwagierka ze szwagrem juz 3 tyg po porodzie poszli na wesele :)
    Tak samo im chrzciny wyprawila.

Szkoda ze my takiej pomocy nie bedziemy miec na codzien :P
    ja mam wesele koleżanki w paździrniku i też planuje ze pójde chociaż na kawałek :)

Paula55 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wyleguje sie po obiadku jakze zdrowym ;) brokul rybka i
    kapusta kiszona :) tak sie objadlam ze sie ruszyc nie moge :D

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko sie bedziesz czula na silach to czemu nie isc justyna :)
    Oni bawili sie chyba do 1 czy 2 nawet :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wróciłam z poszukiwań sukienki. Efekt wiadomy :/ Normalnie załamka - do tej pory nosiłam sukienki rozm. 34, dzisiaj się okazało, że muszę szukać 40, a jak sklep młodzieżowy, to 42 :O
    W jednej ślicznej w H&M się dopięłam z tyłu i wyglądałam naprawdę mega, ale była na cycki w rozmiarze przynajmniej D, więc ja z moimi rodzynkami małe B mogłam sobie pomarzyć tylko :/ Załamka, za 2 tygodnie wesele, a ja chyba w koszuli nocnej będę musiała iść.

Hela, synuś przesłodki! I ten jęzorek jeszcze :) <3
    Już się nie mogę doczekać piątku i naszego usg. Mam nadzieję, że się skubaniec nie odwróci tyłem. W sumie to mnie od kilku tygodni nawala kolanami z całej siły, więc raczej małe szanse, ze się przekręci :)

Idę obiadek robić, bo umieramy z głodu.

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    No i wróciłam z poszukiwań sukienki. Efekt wiadomy :/ Normalnie załamka - do tej pory nosiłam sukienki rozm. 34, dzisiaj się okazało, że muszę szukać 40, a jak sklep młodzieżowy, to 42 :O
    W jednej ślicznej w H&M się dopięłam z tyłu i wyglądałam naprawdę mega, ale była na cycki w rozmiarze przynajmniej D, więc ja z moimi rodzynkami małe B mogłam sobie pomarzyć tylko :/ Załamka, za 2 tygodnie wesele, a ja chyba w koszuli nocnej będę musiała iść.[...]
    A może jakąś tunikę? W H&M są fajne - bawełniane - jak założysz to będzie niezła miniówa :D ale przynajmniej ciasno nie będzie i wszystko będzie pasowało i wygodnie Ci będzie

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
‹‹ 1139 1140 1141 1142 1143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ