Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem DEBILKA!!!!!!
Kur**** o malo chaty nie spalilamryczec mi sie chce.
Jak moj T wychodzil do pracy to nastawilam fasolke (ktora wczoraj namoczylam na noc) na fasolke po bretonsku...
T pojechal wic postanowilam sie chwile zdrzemnac... Kur*** zapomnialam o niej na smierc!!! Teaz leze juz z jakies pol h i tak cos mi smierdzi...zastanawiam sie co tak wali. Ale mialam okno w salonie otwarte wiec mysle pewnie z dworu. Leze dalej.
W koncu stwierdzilam ze pojde po kawalek ciasta bo zglodnialam wchodz do kuchni a tu bialo!!!!
Garnka juz nie widac. Pootwieralam wszystkie okna w chacie a zamknelam kuchnie bo w przedpokoju mam alarm pozarowy (ktory nie zadzialal)i jak by sie wlaczyl to straz by przyjechala
Bosz... Boje sie juz sama ze soba zostac
Swoja droga dziwna sprawa... W przedpokoju alarm sie nie wlaczyl a w kuchni mam jeszcze dwa na CO2 i tez zaden nie zapiszczal....moze tylko dlatego ze w kuchni okno bylo uchylone...
-
Iwona ale historia
dobrze ze tak sie to skonczylo
Ja mialam lepszy przypal z bylym hahaha. Zostawilismy auto w galeri gdzie bylo klka pieter. Zapamietalismy miejsce.
Poszlismy do kina. Po seansie nas innym wyjsciem wypuscili wiec poszlismy szukac auta. Zachodzimy na nasze 10 G a tu auta ńie ma....
Szukamy i nic. Moj byly mowi ze dzwoni na policje bo ukradli.
Dopiero ja sie rozgladam i mowie ze tu powinna byc dyzurka parkingowa a nie ma...
Okazalo sie ze stalismy na innym poziomie na 10 G hahahaha
-
Paula Paula, Ja sie smieje ze w ciazy mam zbudyniały mózg:-) takiej akcji nie mialam i oby nie miała ona nigdy miejsca. U moich rodzicow alarm na dym jest z 2 metry od kuchni i jest czuły...a u Was sa one sprawdzane?moze stary, zepsuty i dlatego nie zadziałał...
Dzieki dziewczynki za odp odnosnie prania, bede zaczynac jutro kolorowe pranie na 40 lub 50 stopni. A do bialego musze kupic plyn...z tymze widzialam tylko Persil Sensitiv w zelu, dla dzieci.. Uzywala ktoras? -
Pralinka wlasnie sa nowe bo jak nam 1,5 mies temu wymieńiali instalacje gazowa to spr i dali nowe
No mniejsza o wiekszosc. Fasolki dzis nie bedzie
Ciekawe czy gar da sie domyc
A prac tez nie bede w bardzo wysokiej temp bo i tak sie to potem prasuje.
A nie ma u was tego fairy bio cos tam... Bo tu mi zamiast tego persila dziewczyny polecily wlasnie fairy ze lepszy.
-
ciesze sie Doti, ze juz w domu, bo martwiłysmy sie co tam z Tobą
mam nadzieje ból juz nie wróci i do szpitala az do porodu nie zawitasz
ale przygody z samochodami, z poziomami sie usmiałamza duze parkingi robią
a mnie baaaardzo mocno podrapał w ręke taki dworny, wiejski kotek. tak do krwi. przelałam po kilku minutach wodą utlenioną dość obficie ale sie zastanawiam czy to jakos moze zaszkodzic czy woda utleniona zabije wszystko? wiadomo ze czysty to ten kot nie był, nie wiem czy zdrowy itd. ale raczej na małą to nie będzie miało wpływu żadnego, co?Paula55, doti77 lubią tę wiadomość
-
Paula, mistrzu!
My to byśmy się razem dobrały
Nie wiem, czy pamiętasz jak moją akcję opowiadałam - jak czajnik na gazie postawiłam, pstryknęłam zapalniczką i poszłam do łazienki na długi czas aż się zdziwiłam, że nie gwiżdże. Wchodzę, a ja nie zapaliłam palnika i na maksa się ulatniał gaz cały czas
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
dziękuje za odpowiedź. z własnej głupoty, chciałąm sprawdzic płec, a sie wystraszył.
verynice- dobrze ze ok wszystko z dzieckiem, ale przeciez jak to wczesnie... mam nadzieje, ze dziecko będzie w pełni zdrowe. Oby! kurde no... tak o siebie wszystkie dbamy a co chwile cos jest nie tak. przykre tocoraz trudniej donosic ciąże bez komplikacji. wśród znajomych tez zawsze mniejsze lub większe są.
-
Betinka zauwazylas ze u nas "przygody" dzieja sie w niedalekich odstepach czasu??? Hahahaha
Nam tez tyle co auto uszkodzili. Jeszvze w warsztacie siedzi
Ojj strach sie bac jak bysmy sie tak razem dobraly hahahaha.
O kurde.,, vwrynice to w ktorym ona tyg byla????betinka lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
już jestem w domku, wkońcu
nasz dzisiejsze zakupy (niby nic się nie kupiło za bardzo a ponad 700 zł poszło):
wózek mamy upatrzony Baby Design Lupo Comfort, któraś może z was ma podobny? w sklepie był za prawie 1500 zł i dlatego najpierw na allegro popatrzymy może taniej będziei zaraz biorę się za zamawianie lezaczka z tej strony:
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-3w1-x7033-i4431446494.html?source=mlt
a teraz mi doradzcie jaki macie fotelik do samochodu, bo za cholerkę nie wiem jaki kupić, i już głupiałam w tym sklepiePaula55, verynice, doti77, kark, Kaarolina, Io, Majeczka2014, anulka81, Zaczarowana, nenka, Tysia87, stardust87 lubią tę wiadomość
-
widze apteczne moje podobne
i u mnie tez 700 zł, ale dlatego, ze z monitorem oddechu i laktatorem elektrycznym. właśnie czytam instrukcje
ciekawa jestem czy sie fatycznie przyda. ale wyszłam z założenia, ze jak nie przy pierwszym to przy drugim.
co do fotelika, to jednak kupiłam uzywany, a z bazą isofix i testami zderzeniowymi. wiem, że wypadkowy fotelik moze nie byc bezpieczny, ale po rozmowie z tym małżenstwem zapewniającym ze na pewno zadnej stłuczki nie było razem z mezem zdecydowalismy, ze go weźniemy. w poniedziałek mamy odebracWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:31
-
No Ewi zakupy porzadne!!! Masz juz lozeczko, materac i wanienke a to samo cene robi
Juz jestes o duzy krok dalej
Widze że te lozeczka kroluja w Plnawet u mnie znajomi z pl je zamowili
Ewus ja mam dwa foteliki. Jeden mam od wozka a drugi to chyba z mamas&papas ale ten wywozimy do pl.
-
Paula, coś nad nami czuwa
Ewi fajne zakupy. Jak ja uwielbiam oglądać wasze zdobycze i swoje oczywiście też. Może jutro sie wybiore do apteki i rosmana, jak bedzie znośna pogoda. I pewnie textil i pepco zalicze
A teraz biore sie za prasowanie dalszej części ubranek, głównie spodni, mam ich ponad 30 par
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Patu wrote:widze apteczne moje podobne
i u mnie tez 700 zł, ale dlatego, ze z monitorem oddechu i laktatorem elektrycznym. właśnie czytam instrukcje
ciekawa jestem czy sie fatycznie przyda. ale wyszłam z założenia, ze jak nie przy pierwszym to przy drugim.
co do fotelika, to jednak kupiłam uzywany, a z bazą isofix i testami zderzeniowymi. wiem, że wypadkowy fotelik moze nie byc bezpieczny, ale po rozmowie z tym małżenstwem zapewniającym ze na pewno zadnej stłuczki nie było razem z mezem zdecydowalismy, ze go weźniemy. w poniedziałek mamy odebrac
Patu jaki masz monitor oddechu i laktator???