Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka81 wrote:Ale macie dużo tych rzeczy do szpitala, w tym co ja będę rodziła ubranka zapewnia szpital, ja mam mieć tylko na wyjście a i mam mieć swoje pampersy. Wiec moja torba nie będzie aż tak duża
Doti odezwij się!!!https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
jejku wy sie juz pakujecie a ja mam mega syf na chacie! nic nie poprane do tego nawet nie mam wszystkiego do szpitala, a wy juz o lekarzach rozmawiacie... jestem w czarnej dupie!
ale co tam, maly ma na czym spac, ma swoja fure, troszke ciuszkow
bedzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:53
Kaarolina, assantea lubią tę wiadomość
-
betinka wrote:RATUNKU, NIECH TO SIĘ SKOŃCZY!!!!!!!!!!! Po prostu nie wierzę
Wyszliśmy z mężem z domu do endokrynologa, samochód mieliśmy zaparkowany na parkingu wzdłuż krawężnika, na samym początku. Przychodzimy, a on rozpieprzony!!!!!!!!
5 minut przed naszym przyjściem koleś nam wjechał w lewą tylną część samochoduRozpieprzył lampę, zderzak (aż się bagażnik otworzył), nadkole, koło, mega drogą felgę i nie wiadomo, co z zawieszeniem! Najgorsze jest to, że mamy Peugeota cabrio, więc skoro uderzył tak, że się bagażnik naruszył, to nie wiadomo, czy mechanizm od otwierania dachu nie jest uszkodzony!
No i teraz jesteśmy w mega dupie, bo koło zapasowe mamy u teściów pod Warszawą, więc nawet z miejsca nie możemy go ruszyć, samochód cały czas potrzebny, bo mąż wozi sprzęt na imprezy nim, a do tego za tydzień mamy wesele 100km od Wawy. Zabiję się chyba
ale całe szczescie ze to sie stało, jak was nie było w środku. a choc facet został, czy odjechał? ubezpieczony? współczuje bardzo. jak pech to pech, zawsze w najmniej odpowiednim momencie... -
Już odpisała. U niej ok. Była w szpitalu bo dostała kolki nerkowej, ale już jest w domu i niedługo się odezwie.
Dobrze, że mamy te numery. Szkoda tylko, że do Migotki nie ma telefonu bo na moją wiadomość na fb nie odpisała do tej pory a to już bardzo długo.Nelus, anulka81, kark, Patu lubią tę wiadomość
-
To się stało 5 min przed naszym przyjściem, koleś zdążył za wycieraczkę numer swój włożyć, a jak przyszliśmy to był na miejscu, bo zawieszenie mu poszło. Ubezpieczenie mamy na całe szczęście, ale wiecie jaka jest zabawa z tym zwykle
A zastępczy mamy na całe 3 dni - wcale nas to nie urządza.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Osz w piz*** betinka serio jakis pech ostatnio
mam nadzieje ze macie ciula????
Ludzie sa masakryczni normalnie
Tak jak dziewczyny pisza moze dadza wam aulto zastepcze?!
My zastepczym juz drugi tydz jezdzimyja tam nie narzekam
Ale u nas napewno winnego nie znajda i kur*** musimy £250 pewnie wybulic za malowanie
A w tej cenie mieli bysmy lozeczko do domu dla malego plus turystyczne do Pl!!!!
Tysia tez mam taka gabarytowo torbe i chyba w nia sie spakuje
Hela luz ja tez nie mam jeszcze nic ruszone
Ani prańie nie zrobione, ani lozeczko nie kupione a jeszcze zanim rzeczy z pl dojda...Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Jejku chyba tez musze sie zabrac za ta torbe do szpitala bo juz mnie lekarz uswiadomil ze bankowo do terminu (nawet tego sierpniowego) nie dortwam! wiec po lekkim ataku paniki robie liste swoich rzeczy (jeszcze pacza z koszula do karmienia ma przyjsc) i zapakuje je w tym tygodniu. A dla Dzidzi w nastepnym dopiero bo tesciowa przysle paczke z wyprawka wiec wypiore i spakuje ale tak jak anulka81 mam miec tylko pampersy, rozek i ciuszki na wyjscie.
-
Dziewczyny, widzę, że sporo z tych co brakuje na liście telefonów, codziennie pojawia się na forum. Oczywiscie to nie obowiązek ale jak ktoś chce to podawajcie numery w razie awaryjnych sytuacji. Numery będą miały tylko 3 osoby: ja, Stardust i Black Luna. Ja osobiście obiecuję nie wykorzystywać ich w złych celach.
-
betinka wrote:To się stało 5 min przed naszym przyjściem, koleś zdążył za wycieraczkę numer swój włożyć, a jak przyszliśmy to był na miejscu, bo zawieszenie mu poszło. Ubezpieczenie mamy na całe szczęście, ale wiecie jaka jest zabawa z tym zwykle
A zastępczy mamy na całe 3 dni - wcale nas to nie urządza.
Cześć dziewczyny!
Belinka, samochód zastępczy należy Wam się nie z Waszego ubezpieczenia, tylko z OC sprawcy. I macie go mieć na tak długo, jak długo będzie trwała naprawa Waszego samochodu.
Więc nie wypuszczajcie sprawcy dopóki nie będziecie mieli wszystkich papierów załatwionych w związku z tą szkodą (chociażby spiszcie protokół zajścia i musicie dostać od niego danego jego polisy albo wezwać policję). -
Ja tez bYm sie juz spakowala ale Oczywiscie znajoma ktora ma moja torbe juz 2gi tydzien oddaje dzisiaj miala byc po 14 i co nawet nie dala znac ze Jej nie bedzie wkurza mnie juz to eh..https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
deidre wrote:Cześć dziewczyny!
Belinka, samochód zastępczy należy Wam się nie z Waszego ubezpieczenia, tylko z OC sprawcy. I macie go mieć na tak długo, jak długo będzie trwała naprawa Waszego samochodu.
Więc nie wypuszczajcie sprawcy dopóki nie będziecie mieli wszystkich papierów załatwionych w związku z tą szkodą (chociażby spiszcie protokół zajścia i musicie dostać od niego danego jego polisy albo wezwać policję).
Mamy spisany cały protokół, on miał formularz swój. Mąż zdjęcia zrobił naszego samochodu. Koleś cały zesrany, bo młody i to BMW jego matkiW 100% się na szczęście poczuł do winy (bo jakże by inaczej - staliśmy na miejscu parkingowym przepisowo i nie było nas w środku). A z zastępczym dobrze, że mówisz, myśleliśmy, że to z naszego ubezpieczenia przysługuje. Pierwsza taka akcja, mój mąż jeździ bardzo po bożemu i nie miał żadnej akcji.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Nelus - już mi Stardust wysłała wszystkie tel. Czekamy tylko na resztę bo przynajmniej połowa z listy nie dała telefonu. Wrzucam też moją listę. Jeśli kogoś jeszcze nie ma to proszę się zgłaszać! Przy planowanych terminach cc proszę o aktualizację danych!
Czekamy:
1. 27.08 le’nutka – Julian - cc
2. 01.09 doti77 – Damian - cc
3. 02.09 deidre – Igorek
4. 03.09 K_A_M_A – Maciek
5. 04.09 Quatriona – córeczka
6. 04.09 Szonka – Szymonek
7. 05.09 hela – Sebastian
8. 05.09 turkawka – Staś
9. 07.09 stardust87 – Hubert
10. 07.09 Nelus – Livia
11. 07.09 Kaarolina – Krzyś