Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka2014 wrote:yhy... ja wcześniej sporo podczytywałam i też uważałam, że ta jedna dziewczyna jest troche niepoważna..i zgadzam się opiniami reszty dziewczyn. Nie rozumiem jak można chcieć na siłę przyśpieszyć poród..to trochę egoistyczne..ale to tyllko tyle w tym temacie napisze
zresztą, każdy dzień w brzuszku dla dziecka jest na wagę złota i nic tego nie zastąpi.
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ojj tak miło się do nas zagląda, choć produkcja ostatnio mnie przerasta
Mam wrażenie, że im bliżej września, tym jest intensywniej.
Słuchajcie...tak mi się podoba, ta deszczowa pogoda, że nabrałam ochoty na sernikMacie jakiś sprawdzony przepis? Najlepiej, żeby nie był za tłusty.
Justyna, samych dobrych wieści na wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:28
justyna14 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Powiem Wam, że ja bardzo czesto bym chciała odpisac na któryś post ale Belly nie ułatwia sprawy przy cytowaniu
same wiecie, poza tym, mój mąż pracuje w domu przy komputerze więc mi zostaje internet w telefonie, a same wiecie, że wygodnie się na telefonie nie pisze
Mimo to wchodze tysiąc razy dziennie i czytamjustyna14 lubi tę wiadomość
-
Fipsik tylko sie nie obrazaj plissssss!!!
Kciuki za wizytujace oczywiscie
Ja wizyte mam dopiero 31 u poloznejwiec srednia atrakcja
Tez juz bym chciala malucha przy sobie ale w zyciu bym swiadomie go nie narazila na takie zagrozenie rodzac (dla mnie) w 36 tyg...
Akurat wczoraj czytalam artykul o dzieciach urodzinych w tych tyg i wyraznie bylo napisane ze to WCZESNIAK!justyna14 lubi tę wiadomość
-
madiiiii wrote:Ojj tak miło się do nas zagląda, choć produkcja ostatnio mnie przerasta
Mam wrażenie, że im bliżej września, tym jest intensywniej.
Słuchajcie...tak mi się podoba, ta deszczowa pogoda, że nabrałam ochoty na sernikMacie jakiś sprawdzony przepis? Najlepiej, żeby nie był za tłusty.
Justyna, samych dobrych wieści na wizycie!
przepisem nie poratuję, bo mi nigdy te serniki nie wychodzą "suche" tylko takie wodniste i muszę dopiekać drugi raz, a potem to już za "suche" i taka lipa jakaś zawsze. Ale jak już zrobisz to chętnie wpadnę na kawałek bo już ślinka leci , uwielbiam sernikimniam
7w3d 💔 -
ze dwie tu mialy kolke nerkowa to by mogly mi napisac co w szpitalu powiedzieli, czy warto tam jechac
<foch>
a co do kamy - jak chce rodzic, niech rodzi. jej dziecko. a one odpisujac na jej posty tylko ją podsycają i w dodatku siebie denerwuja. takich trzeba olac to sie wtedy zamykaja ;] a zrobi i tak jak zechce, nie poslucha nikogo z forum. wiec po co sie denerwowac? mam nadzieje, ze u nas na koncowce zadna nie bedzie innym wyliczac ile dni powinna jeszcze donosic hehejustyna14, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aż z ciekawości weszłam poczytać o sierpniówkach
uważam, że omawiana dziewczyna jest skrajną egoistką i jest bardzo dziecinna. totalnie nie rozumiem jej myślenia, wszystko inne ważniejsze od dziecka
Ja teraz mam się dobrze, siostra jest u mnie, zmywa mi naczynia, wyprowadza psa i zabiera synka na spacery. Żyć nie umierać
No i olśniło mnie, że będę nie tylko siebie musiała spakować, ale też i synkowi przygotować torbę, w końcu jak będzie u kogoś to musi mieć coś do przebrania.
Nie cierpię kotówposzłam przeparkować auto, bo kosili trawę pod blokiem, patrzę a moje auto całe obskakane przez koty
mam ślady łap na szybie, dachu i bagażniku
już się nie dziwię skąd co chwilę rysy na aucie
u nas pomimo, że nie ma słońca i jest 24st to mi i tak jest gorąco
wiatrak chodzi, bo mi cały czas duszno
kark lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:ze dwie tu mialy kolke nerkowa to by mogly mi napisac co w szpitalu powiedzieli, czy warto tam jechac
<foch>
a co do kamy - jak chce rodzic, niech rodzi. jej dziecko. a one odpisujac na jej posty tylko ją podsycają i w dodatku siebie denerwuja. takich trzeba olac to sie wtedy zamykaja ;] a zrobi i tak jak zechce, nie poslucha nikogo z forum. wiec po co sie denerwowac? mam nadzieje, ze u nas na koncowce zadna nie bedzie innym wyliczac ile dni powinna jeszcze donosic heheteraz się z tego śmieję, bo to hormony - wiadomo - ale co będzie z nami za 2-3 tygodnie? może też będzie na siebie warczeć hahaha
jeśli moja słaba pamięć mnie nie myli, to chyba betinka szukałą sukienki na wesele na 2 sierpnia, i co znalazłąś coś? bo ja też mam wtedy wesele , średnio chce mi się iść, sukienke mam długą, i wyglądam w niej jak olbrzym, ale z moimi nogami, to na krótką sobie nie pozwole. proszę o fotkę sukienki7w3d 💔 -
A ja Wam powiem, że jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma prawo mieć gorszy dzień i mieć dość! Ja ostatnio tak miałam, bo mały tak mnie napierdzielał w szyjkę że myślałam że zaraz wyskoczy mi między nogami
Normalnie aż łzy stawały w oczach. Musiałam trochę się pogimnastykować i dopiero zmienił pozycję przerzucając się na walenie w pęcherz! Myślałam że zejdę przez niego. Całe szczęście dał mi zasnąć i teraz od kilku dni jest grzeczniutki
-
Witam się
wyspana i bez skurczów jupii
mam nadzieję że cały dzień taki będzie
a jutro wizyta!
Wczoraj wieczorem było strasznie już myślałam o wizycie w szpitalu ale po nospie i moim ciągłym leżeniu trochę przeszło a potem zasnęłam i obudziłam sie o 23 bez skurczy, a mały chyba się wystraszył szpitala i też był spokojny i pozwolił mi się wyspać
Dziś mam w planie upiec ciasto z jabłkami bo chyba jutro teście wpadną wiec pasowało by czymś ich poczęstować i dziś mam ochotę na naleśniczki mniam
Jabłka już pokroiłam, mąż poszedł do sklepu bo trochę składników mi brakuje i biorę sie za pieczenie
Miłego dniastardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Quatriona wrote:Witajcie mamusie. No nieźle się dzieje na sierpniówkach, oby nas to nie dopadło bo tak przyjemnie się tu zagląda:-)
To ostatnia prosta damy radę, ja namawiam córkę żeby jednak do porodu obróciła się głową w dół7w3d 💔 -
nick nieaktualnyanulka81 wrote:Witam się
wyspana i bez skurczów jupii
mam nadzieję że cały dzień taki będzie
a jutro wizyta!
Wczoraj wieczorem było strasznie już myślałam o wizycie w szpitalu ale po nospie i moim ciągłym leżeniu trochę przeszło a potem zasnęłam i obudziłam sie o 23 bez skurczy, a mały chyba się wystraszył szpitala i też był spokojny i pozwolił mi się wyspać
Dziś mam w planie upiec ciasto z jabłkami bo chyba jutro teście wpadną wiec pasowało by czymś ich poczęstować i dziś mam ochotę na naleśniczki mniam
Jabłka już pokroiłam, mąż poszedł do sklepu bo trochę składników mi brakuje i biorę sie za pieczenie
Miłego dnia
o zjadłabym takie ciasto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny