Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola a moze Ty po prostu odsypiasz wczesniejsze dni i pobyt w szpitalu? Bo organizm swoje musi odespac i tyle.
U mnie stan zapalny zaczyna sie poglebiac. Juz stosuje Pimafucort w masci, mystatyne w globulkach, oklady z rumianku i nagietka, wiegrze sie, leze caly czas bez majtow a jest coraz gorzej:-/ dobrze ze w poniedzialek mam wizyte to zobacze co moj gin na to powie.
Na obiad malz zrobil pieczone ziemniaczki, kielbaske w talarkach i ogoreczki, pyyychotka:-)
Verynicr- tak mi sie przypomnialas o tej swojej puchnacej nodze i wiesz co mi pomoglo na opuchlizne wodna? Przed spaniem zjadlam chyba z pol arbuza, cala noc chodzilam siku a na nastepny dzien i juz dalej tez po opuchliznie ani sladu. Moze tez sprobuj tego arbuza? -
Zgodnie z obietnica wrzucam zdjęcia zakupów pierwsze zdjęcie to wczorajsze zakupy i pierwszy wybrany przez męża kaftanik dla małego ten żółty zestaw (bo ma fajne autka) reszta zdjęć z dzisiejszych zakupów w Tesco
Kaarolina, Majeczka2014, Paula55, nenka, kark, justyna14, K_A_M_A, verynice, Tysia87, stardust87, doti77, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnyanulka, super zakupki!! Oczarowałam się
a te buciki widziałam w f&f w dziale chłopięcym i zastanawiam się czy aby nie kupić mojej Mai
podobają mi się i w sumie szary to kolor uniwersalny,więc czemu by nie
ps. na jakie miesiące kupiłaś buciki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:42
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:anulka, super zakupki!! Oczarowałam się
a te buciki widziałam w f&f w dziale chłopięcym i zastanawiam się czy aby nie kupić mojej Mai
podobają mi się i w sumie szary to kolor uniwersalny,więc czemu by nie
ps. na jakie miesiące kupiłaś buciki?
Buciki są na rozmiar 0-3 miesiące, a co do koloru to mi sie wydaje że dla dziewczynki też by pasowały bo różowy fajnie sie łączy z szarymMajeczka2014 lubi tę wiadomość
Majeczka2014 wrote:a ja skusiłam się i zamówiłam właśnie jedną pościel
i o dziwo zdecydowałam na sówki
różowa, a drugą będę chciała pewnie w grochy szare
a ja właśnie też oglądam pościel bo musze druga dokupić i sie zastanawiam nad tą: http://www.ankras.com.pl/userfiles/20/Image/RABBIT/RABBIT%206EL.JPGJagoodkaK lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
betinka wrote:Matkooooo
Wlasnie dostalam telefon, ze rodzice musieli uspic mojego psiaka
(( Faficzek mial 15 lat i od kilku tygodni strasznie podupadal na zdrowiu, od kilku dni z dnia na dzien bylo gorzej i gorzej, wpadal na wszystko, przewracal sie, zawsze jak u shih-tzu sterczacy ogonek mu opadl, coraz czestsze padaczki i dzis poszli mu ulzyc w cierpieniach. Nawet sie z nim nie pozegnalam
((((((((( 15 lat, to jak czlonek rodziny
Bardzo mi przkro sama mam zwierzaki więc mocno współczuję
-
anulka81 wrote:Zgodnie z obietnica wrzucam zdjęcia zakupów pierwsze zdjęcie to wczorajsze zakupy i pierwszy wybrany przez męża kaftanik dla małego ten żółty zestaw (bo ma fajne autka) reszta zdjęć z dzisiejszych zakupów w Tesco
Najlepsze są te skarpetki drugie od lewej
anulka81 lubi tę wiadomość
-
Witajcie:) nadrobiłam
betinka przykro mi powodu pieska, też niedawno pożegnałam się ze swoim miała 18 lat i raka i też trzeba było ją uśpić;/
ja kolejne nie udane podejście do zakupu butów na wesele zaliczyłam:/ pójde na bosaka jak tak dalej pójdzie. jak coś ładnego to szpilka 9cm , jak coś znośnego na małym obcasku lub płasko to brak rozmiaru, zastrzelcie mnie!!! wrrr nieznosze zakupów w ciąży, tylko się napoce i g...no kupie! wrr
nenka ja posprzątałam łazienke i padałam, co mowa reszta domu, chyba zostawie to dla męża
wczoraj sobie na mojego T ponarzekałam, to od razu dziś bardziej czuły i kochanynawet buty mi w sklepie zakładał, żebym się nie schylała hihihihi
verynice a jak humorek u Ciebie dziś?lepiej?
karola jak skurcze i opuchlizna na nogach? lepiej już? bo ja obstawiam, że Ty pierwsza u nas urodzisz:)
anulka super zakupy:)
diabla to miłego popołudnia:)7w3d 💔 -
co do tego spania Karolina to chyba taki dzien dzis u nas. bo i ja i szwagierka co chwile sie pokładamy i zasypiamy. upał tez daje sie we znaki.
we wtorek malowanie kuchni, a ja nie moge meza zmusic by znalazł czas powinosic rzeczy wszystkie. a jak nie rozłozy sobie na raty tego to całkiem nie da rady. wraca do domu późno i tylko je kolacje i idzie spac. ale jak sie nie zmusi dzis zaczac, to potem na raz bedzie miał pół nocy pracy... do tego ząb go boli a nie chce isc do dentysty tylko przeciwbólowe bierze. ech, faceci są czasem jak dziecischowałam dzis przed nim tabletki, bo za duzo brał, cos czuje wieczorem będzie foch i przewracanie rzeczy w poszukiwaniu
a serio to jest mi go az szkoda, bo ostatnie dni to od 5 do 22 na nogach i wiem, że naprawde nie ma siły na wynoszenie tych rzeczy. ale jesli nie rozłozy sobie tego, to bedzie jeszcze ciezej a przeciez jak przyjdzie do malowania to mebli nie będzie wynosił jeszcze sam facet.
ale ujeło mnie jak mówił do małej, że teraz tak ciezko pracuje i robi remonty wszystkie na raz by miec dla niej więcej czasu jak sie urodzii wymyslił sobie, że on będzie z nią spac i koniec. ze ja mam ją 9 miesięcy w brzuszku, to on chce miec ją w nocy przy sobie a nie w jakims łóżeczku. nie chce sie zgodzic, bo jak pozwoli sie raz to czesto koniec. chce zeby od poczatku była nauczona zaraz po karmieniu isc do swojego łóżeczka. a mąż sie uparł ze nie odda małej i koniec. ciekawe co powie jak mu sie zachce czegos
-
justyna14 wrote:karola jak skurcze i opuchlizna na nogach? lepiej już? bo ja obstawiam, że Ty pierwsza u nas urodzisz:)
ja grzecznie leze skurcze sa codziennie mam czasami po 1.5-2h regularne ale sie nie rozkrecaja narazie..a opuchlizna stala sie moja przyjaciolka nie znika..
ale to pewnie przez te upaly ktore nie chca ustapic
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Oooo ja też bym chciała, żeby moje dzieciąteczko spało w łóżeczku od początku... A z drugiej strony jak pomyślę, że już nie będzie w brzuszku tylko gdzieś dalej to mi się smutno robi
Tak mam go cały czas przy sobie... Ehh to takie dołujące
A właśnie oglądam surowych rodziców-a jak ja źle wychowam syna i będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz?? -
Kaarolina wrote:Ty mi tak juz nie kracz
ja grzecznie leze skurcze sa codziennie mam czasami po 1.5-2h regularne ale sie nie rozkrecaja narazie..a opuchlizna stala sie moja przyjaciolka nie znika..
ale to pewnie przez te upaly ktore nie chca ustapic
7w3d 💔 -
nenka wrote:Dziewczyny miałyście coś takiego zus wypłaca mi kasę co miesiąc tyle samo a teraz dostałam przelew mniejszy o prawie 400 zł7w3d 💔