X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis lenia :P
    Bylismy na "wycieczce" w tym warsztacie co nam auto malowali bo z przoduna masce zostawili taka fuszere ze szok. Wyglada to tak jak bym t.o lakierem do paznokci malowala :/
    Po czym zajechalismy a kol moi ze nie zrobi nic bo ten co to robil ma urlop do wt i wtedy zadzwoni :/

Jejuuu betinka wspolczuje pieska :( tak mi przykro :(

Stardust ales ty zgrabna kicia ;)

Karola mnie tez dzis cos spanie lamie :/

A wogole moj syn sie dzis na mnie uwzial i tak mi cisnie giry w zebra ze szok!!! Oszalal chyba :P

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust niby tak e ja nigdy tak nje.spalam nawet jak bylam padnieta po pracy czy cos.. ogolnie jakos teraz nienajlepliej sie czuje.. i cos czuje ze mnie znowu na sen zmaga niech juz P wraca do domu! :(
    Paula chociaz nie jestem sama ;) a moj Krzys tez jakis nadpobudliwy dzisiaj jest..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyyy to 1 dzien urlopu T a ja juz mam dosc haha. Rzuca mu sie na leb :P
    Najpierw gral moja pilka fitness w salonie a potem zalozyl na glowe moj stanik i udawal czterech pancernych :P
    Chyba po tych 2 tyg odwioza mnie na oddzial ale psychiatryczny :P

Kaarolina, stardust87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najadłyśmy się :)
    ps. Przepraszam,ale ja jestem maniaczką pstrykania fotek, wszystkiego co się da :P
    zaśmiecam Wam :)

ionsxt.jpg

i kompocik

259lqon.jpg

Gosia19, K_A_M_A, stardust87, doti77, verynice, karolcia:)))), Patu lubią tę wiadomość

• assantea Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Stardust niby tak e ja nigdy tak nje.spalam nawet jak bylam padnieta po pracy czy cos.. ogolnie jakos teraz nienajlepliej sie czuje.. i cos czuje ze mnie znowu na sen zmaga niech juz P wraca do domu! :(
    Paula chociaz nie jestem sama ;) a moj Krzys tez jakis nadpobudliwy dzisiaj jest..
    Ja tak przysypiałam też przez jakiś czas. Okazało się ze mam za mało żelaza. Jak dostałam leki to od razu więcej energii miałam i spać mi się nie chciało

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jenyyy to 1 dzien urlopu T a ja juz mam dosc haha. Rzuca mu sie na leb :P
    Najpierw gral moja pilka fitness w salonie a potem zalozyl na glowe moj stanik i udawal czterech pancernych :P
    Chyba po tych 2 tyg odwioza mnie na oddzial ale psychiatryczny :P

Paula, aż tak ? Hehe :)

Paula55 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    Ja tak przysypiałam też przez jakiś czas. Okazało się ze mam za mało żelaza. Jak dostałam leki to od razu więcej energii miałam i spać mi się nie chciało
    Ja żelazo łykam już drugi miesiąc bo u mnie anemia jak sie patrzy.. ale nigdy nie bylam w takim stanie jak dzis mam nadzieje ze P mnie rozrusza jak wroci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja strasznie senna byłam w 1-2 trymestrze. w Polowie 2-3 troche spokoju, ale zauwazylam ze znow w ciagu dnia musze lapac drzemki...

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ja żelazo łykam już drugi miesiąc bo u mnie anemia jak sie patrzy.. ale nigdy nie bylam w takim stanie jak dzis mam nadzieje ze P mnie rozrusza jak wroci..
    to może odwodniona jesteś? Bo ja mam ogólnie problem z piciem - tzn w ciągu dnia mogłabym tylko kawkę wypić i nic więcej nie potrzebuję. Ale teraz się pilnuję, żeby tą butelkę dziennie wypić. I jak nie wypiję co godzinę szklanki to też taka zamulona jestem. Wypij szklankę wody, może pomoże..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinko-tulę! Jak się człowiek zżyje ze zwierzaczkiem to tak jak z człowiekiem...

Paula dasz radę, to tylko 2 tygodnie! Albo aż... :D

Wiesz co majeczka jak Ty tak możesz... Znowu się głodna zrobiłam-a przed chwilą jadłam zupkę, no nic trzeba ruszyć dupkę w kupkę i odgrzać sobie bigosik :D

Paula55 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Betinko-tulę! Jak się człowiek zżyje ze zwierzaczkiem to tak jak z człowiekiem...

Paula dasz radę, to tylko 2 tygodnie! Albo aż... :D

Wiesz co majeczka jak Ty tak możesz... Znowu się głodna zrobiłam-a przed chwilą jadłam zupkę, no nic trzeba ruszyć dupkę w kupkę i odgrzać sobie bigosik :D

nie chciałam :) wybacz :P
    za to teraz za karę złapała mnie zgaga

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    nie chciałam :) wybacz :P
    za to teraz za karę złapała mnie zgaga

Ja Ci zgagi nie życzę-prędzej smacznego bo masz same dobroci ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust moj P sie smieje ze ja zachowuje sie jakbym na pustyni mieszkala ciagle pije :) dla mnie 2 butelki wody dziennie to pikus a oprocz tego jeszcze inne rzeczy pije ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Stardust moj P sie smieje ze ja zachowuje sie jakbym na pustyni mieszkala ciagle pije :) dla mnie 2 butelki wody dziennie to pikus a oprocz tego jeszcze inne rzeczy pije ;)

ja też ostatnio dużo piję wody. Potrafię się tak złapać i pić, pić pić... a T tylko oczy i do mnie"spokojnie Kochanie"... haha tak jakby mi ktoś miał zabrać :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba az 2 tyg :P
    My tez juz po zupce ;) i tak mnie drzemka zbiera :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula slodkich snow ja tez chyba sie zdrzemne bo czuje ze znowu mnie lapie spioch...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co patrzę na komplety pościeli(poszewki) na allegro. Ale też jakaś zamuła mnie łapie

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez sen łapie..
    Posegregowałam ciuszki do prania, ale co z tego jak pada:/
    Tylko trzy pralki wypralam w tym tyg i wyprasowałam. Jeszcze sporoooo zostało...
    Moje dziecko dzis rano nawalalo kopniaczkami i teraz (bo koktajl wypilam) a mi sie spac chceeeee

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    a to ja już nie wiem :P po prostu masz śpiący dzień i tyle :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a to ja już nie wiem :P po prostu masz śpiący dzień i tyle :P
    Oby to tylko to bylo :D ale to taka dziwna odmiana spac max po 5h na dobe a teraz caly dzien przespany obym w nocy mogla spac :D

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ