X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis lenia :P
    Bylismy na "wycieczce" w tym warsztacie co nam auto malowali bo z przoduna masce zostawili taka fuszere ze szok. Wyglada to tak jak bym t.o lakierem do paznokci malowala :/
    Po czym zajechalismy a kol moi ze nie zrobi nic bo ten co to robil ma urlop do wt i wtedy zadzwoni :/

Jejuuu betinka wspolczuje pieska :( tak mi przykro :(

Stardust ales ty zgrabna kicia ;)

Karola mnie tez dzis cos spanie lamie :/

A wogole moj syn sie dzis na mnie uwzial i tak mi cisnie giry w zebra ze szok!!! Oszalal chyba :P

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust niby tak e ja nigdy tak nje.spalam nawet jak bylam padnieta po pracy czy cos.. ogolnie jakos teraz nienajlepliej sie czuje.. i cos czuje ze mnie znowu na sen zmaga niech juz P wraca do domu! :(
    Paula chociaz nie jestem sama ;) a moj Krzys tez jakis nadpobudliwy dzisiaj jest..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyyy to 1 dzien urlopu T a ja juz mam dosc haha. Rzuca mu sie na leb :P
    Najpierw gral moja pilka fitness w salonie a potem zalozyl na glowe moj stanik i udawal czterech pancernych :P
    Chyba po tych 2 tyg odwioza mnie na oddzial ale psychiatryczny :P

Kaarolina, stardust87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najadłyśmy się :)
    ps. Przepraszam,ale ja jestem maniaczką pstrykania fotek, wszystkiego co się da :P
    zaśmiecam Wam :)

ionsxt.jpg

i kompocik

259lqon.jpg

Gosia19, K_A_M_A, stardust87, doti77, verynice, karolcia:)))), Patu lubią tę wiadomość

• assantea Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Stardust niby tak e ja nigdy tak nje.spalam nawet jak bylam padnieta po pracy czy cos.. ogolnie jakos teraz nienajlepliej sie czuje.. i cos czuje ze mnie znowu na sen zmaga niech juz P wraca do domu! :(
    Paula chociaz nie jestem sama ;) a moj Krzys tez jakis nadpobudliwy dzisiaj jest..
    Ja tak przysypiałam też przez jakiś czas. Okazało się ze mam za mało żelaza. Jak dostałam leki to od razu więcej energii miałam i spać mi się nie chciało

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jenyyy to 1 dzien urlopu T a ja juz mam dosc haha. Rzuca mu sie na leb :P
    Najpierw gral moja pilka fitness w salonie a potem zalozyl na glowe moj stanik i udawal czterech pancernych :P
    Chyba po tych 2 tyg odwioza mnie na oddzial ale psychiatryczny :P

Paula, aż tak ? Hehe :)

Paula55 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea wrote:
    Ja tak przysypiałam też przez jakiś czas. Okazało się ze mam za mało żelaza. Jak dostałam leki to od razu więcej energii miałam i spać mi się nie chciało
    Ja żelazo łykam już drugi miesiąc bo u mnie anemia jak sie patrzy.. ale nigdy nie bylam w takim stanie jak dzis mam nadzieje ze P mnie rozrusza jak wroci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja strasznie senna byłam w 1-2 trymestrze. w Polowie 2-3 troche spokoju, ale zauwazylam ze znow w ciagu dnia musze lapac drzemki...

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ja żelazo łykam już drugi miesiąc bo u mnie anemia jak sie patrzy.. ale nigdy nie bylam w takim stanie jak dzis mam nadzieje ze P mnie rozrusza jak wroci..
    to może odwodniona jesteś? Bo ja mam ogólnie problem z piciem - tzn w ciągu dnia mogłabym tylko kawkę wypić i nic więcej nie potrzebuję. Ale teraz się pilnuję, żeby tą butelkę dziennie wypić. I jak nie wypiję co godzinę szklanki to też taka zamulona jestem. Wypij szklankę wody, może pomoże..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinko-tulę! Jak się człowiek zżyje ze zwierzaczkiem to tak jak z człowiekiem...

Paula dasz radę, to tylko 2 tygodnie! Albo aż... :D

Wiesz co majeczka jak Ty tak możesz... Znowu się głodna zrobiłam-a przed chwilą jadłam zupkę, no nic trzeba ruszyć dupkę w kupkę i odgrzać sobie bigosik :D

Paula55 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Betinko-tulę! Jak się człowiek zżyje ze zwierzaczkiem to tak jak z człowiekiem...

Paula dasz radę, to tylko 2 tygodnie! Albo aż... :D

Wiesz co majeczka jak Ty tak możesz... Znowu się głodna zrobiłam-a przed chwilą jadłam zupkę, no nic trzeba ruszyć dupkę w kupkę i odgrzać sobie bigosik :D

nie chciałam :) wybacz :P
    za to teraz za karę złapała mnie zgaga

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    nie chciałam :) wybacz :P
    za to teraz za karę złapała mnie zgaga

Ja Ci zgagi nie życzę-prędzej smacznego bo masz same dobroci ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust moj P sie smieje ze ja zachowuje sie jakbym na pustyni mieszkala ciagle pije :) dla mnie 2 butelki wody dziennie to pikus a oprocz tego jeszcze inne rzeczy pije ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Stardust moj P sie smieje ze ja zachowuje sie jakbym na pustyni mieszkala ciagle pije :) dla mnie 2 butelki wody dziennie to pikus a oprocz tego jeszcze inne rzeczy pije ;)

ja też ostatnio dużo piję wody. Potrafię się tak złapać i pić, pić pić... a T tylko oczy i do mnie"spokojnie Kochanie"... haha tak jakby mi ktoś miał zabrać :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba az 2 tyg :P
    My tez juz po zupce ;) i tak mnie drzemka zbiera :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula slodkich snow ja tez chyba sie zdrzemne bo czuje ze znowu mnie lapie spioch...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co patrzę na komplety pościeli(poszewki) na allegro. Ale też jakaś zamuła mnie łapie

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez sen łapie..
    Posegregowałam ciuszki do prania, ale co z tego jak pada:/
    Tylko trzy pralki wypralam w tym tyg i wyprasowałam. Jeszcze sporoooo zostało...
    Moje dziecko dzis rano nawalalo kopniaczkami i teraz (bo koktajl wypilam) a mi sie spac chceeeee

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    a to ja już nie wiem :P po prostu masz śpiący dzień i tyle :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a to ja już nie wiem :P po prostu masz śpiący dzień i tyle :P
    Oby to tylko to bylo :D ale to taka dziwna odmiana spac max po 5h na dobe a teraz caly dzien przespany obym w nocy mogla spac :D

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ