Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:kochana zus wypłaca za dni na zwolnieniu, może masz częściej wizyty i krótszy czas na zwolnieniu co za tym idzie więcej zwolenien i więcej mniejszych przelewów? sprawdz pod tym kątem czy się zgadza
Najgorsze że nie piszą w tytule za jaki okres są te pieniądze chyba będę musiała zadzwonić
Dzięki
-
Yo mamuski
Ale ladne zakupkihoho
Karolcia no byl by numer jak by teraz Krzys sie zawzial i potem siedzial u mamusi do konca
A ja sie zdrzemnelam przedtem. Bylo u nas tak duszno...
Wstalam i wyciagnelam mojego miska na spacerwyladawalismy w mc oczywiscie
Ja sie uraczylam kanapka i ice fruit smoothiemmm uwielbiam to
A w drodze powrotnej zlapal nas deszcz!!! Przyszlismy do domu umoknieci ale fajnie bylotaki letni deszczyk
-
nick nieaktualnyPaula, najważniejsze że miło spędzony dzionek
Dziewczynki mam do Was znów pytanie:
Jeśli kupowałyście pościele np. dwie to czy oba komplety macie z ochraniaczami??? Zastanawiam się kiedy można zdjąć taki ochraniacz z łóżeczka?
Mam jedną pościel zamówioną z ochraniaczem, chcę kupić jeszcze jedną,ale zastanawiam się czy kupować z czy już bez?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:Paula, najważniejsze że miło spędzony dzionek
Dziewczynki mam do Was znów pytanie:
Jeśli kupowałyście pościele np. dwie to czy oba komplety macie z ochraniaczami??? Zastanawiam się kiedy można zdjąć taki ochraniacz z łóżeczka?
Mam jedną pościel zamówioną z ochraniaczem, chcę kupić jeszcze jedną,ale zastanawiam się czy kupować z czy już bez?
kupowałam jedną pościel z ochraniaczem, a drugą bez, tylko poszewki, ale mam jeden ochraniacz uzywany, dostałam za darmo, co prawda pasowac nie bedzie kolorystycznie, ale jak tamten bedzie w razie w praniu to jeden dzien moze mi nie pasowac -
nick nieaktualnyPatu wrote:kupowałam jedną pościel z ochraniaczem, a drugą bez, tylko poszewki, ale mam jeden ochraniacz uzywany, dostałam za darmo, co prawda pasowac nie bedzie kolorystycznie, ale jak tamten bedzie w razie w praniu to jeden dzien moze mi nie pasowac
czytam właśnie opinie na necie i piszą, że na początku on się nie przydaję, niektóre mamy w ogóle nie używamy, inne piszą, że dopiero po którymś tam miesiącu. To ja już sama nie wiem... -
Majeczka2014 wrote:czytam właśnie opinie na necie i piszą, że na początku on się nie przydaję, niektóre mamy w ogóle nie używamy, inne piszą, że dopiero po którymś tam miesiącu. To ja już sama nie wiem...
najbardziej sie przydaje jak dziecko bardziej ruchliwe. tez opinie czytałam różne, niektóre ze to wrecz niebezpieczne. ale osobiscie bałabym sie połozyc maluszka ruszającego sie w nocy bez ochraniaczy. A poscieli tez nie bede uzywała od razu po urodzeniu tylko najszybciej po pół roku a wczesniej jako ozdoba
wszystko wyjdzie w praktyce, ale jednak zamierzam załozyc ochraniacz od poczatku, nie bedzie mega przydatny przez kilka tygodni, ale tez nie bedzie przeszkadzał, a ładniej wygląda łóżeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:42
-
nick nieaktualnyPatu wrote:najbardziej sie przydaje jak dziecko bardziej ruchliwe. tez opinie czytałam różne, niektóre ze to wrecz niebezpieczne. ale osobiscie bałabym sie połozyc maluszka ruszającego sie w nocy bez ochraniaczy. A poscieli tez nie bede uzywała od razu po urodzeniu tylko najszybciej po pół roku a wczesniej jako ozdoba
wszystko wyjdzie w praktyce, ale jednak zamierzam załozyc ochraniacz od poczatku, nie bedzie mega przydatny przez kilka tygodni, ale tez nie bedzie przeszkadzał, a ładniej wygląda łóżeczko
podobnie uważam
w takim razie wydaje mi się, że jedna pościel starczy z ochraniaczem, a drugą kupię bez. W razie W zakupię osobno ochraniacz
dzięki za opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:45
-
Ja mam dwa kpl poscielki i oba z ochraniaczami
Ja juz przestalam czytac takie pierdoly typu ze ta kupuje to, ta tamto, to niebezpieczne, kolderka nie, kocyk, nie...
Kazdy ma rozumek i zrobi po swojemu
Ja tam mam zamaiar ubrac posciel od razu. Po pierwsze ladnie bedzie wygladac, po drugie maly moze spac na tej dwucentymetrowej poscieli (bo chyba nikt koldry puchowej do lozeczka nie wklada?) a jak mi nie bedzie to pasowac to schowam i bedzie na potemjaki problem
Ja wlasnie robie zamowieni w gemini i mam nadzieje ze wszystko zamowilam... Bo to ostatnia okazja
Lask a macie jakis poleconych sprzedawcow na allegro??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 18:56
anulka81 lubi tę wiadomość
-
Paula zgadzam sie w 100 procentach.. ja tez ubieram odrazu posciel i sie.okaze . praniu czy bedzie przeszkadzac czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:24
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja mam dwa kpl poscielki i oba z ochraniaczami
Ja juz przestalam czytac takie pierdoly typu ze ta kupuje to, ta tamto, to niebezpieczne, kolderka nie, kocyk, nie...
Kazdy ma rozumek i zrobi po swojemu
Ja tam mam zamaiar ubrac posciel od razu. Po pierwsze ladnie bedzie wygladac, po drugie maly moze spac na tej dwucentymetrowej poscieli (bo chyba nikt koldry puchowej do lozeczka nie wklada?) a jak mi nie bedzie to pasowac to schowam i bedzie na potemjaki problem
Ja wlasnie robie zamowieni w gemini i mam nadzieje ze wszystko zamowilam... Bo to ostatnia okazja
Lask a macie jakis poleconych sprzedawcow na allegro??
no wiem wiemkażda zrobi jak uważa. Pytam tylko tak
pierwsze dziecko to i chce jak najwięcej się wiedzieć
a lubie też mieć w zapasie , nigdy nie zaszkodzi mieć więcej.
Co do sprzedawców na allegro to ja co robiłam ostatnio produkty babyono to mogę polecić. Ale pewnie wszystko macie:) -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:No wiesz paula zalezy co musisz zamowic
ja teraz czekam na poduche do karmienia i stanik-i zamowilam ta poduche w sowy zeby nie bylo ze tu taki trend a ja w sowy nic nie mam heheheh
ja jednak też dziś zamówiłam w te sówkiale tych sowek jest troszkę heheh
-
nick nieaktualny
-
Majeczka jasne ze warto pytac
Jedna poscielke mam w sowy (musiala byc obowiazkowo) a druga szaro (grochy)- turkusowazreszzta dawalam ostatnio fotke
Kurde Kamcia no zamowilam tak:
Termometr, ten Femaltiker,gaziki,alantan, masc majerankowa, linomag, herbatke z hippa, infacol na kolki, czopki glicerynowe, majtki siatkowe, szare mydlo, zestaw do lewatywy (w razie W) i czopki na hemoroidy...
Wolalam od razu zamowic z pl bo u nas sa inne produkty i znaim sie dojdzie co jesy co to wiesz...
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Verynicr- tak mi sie przypomnialas o tej swojej puchnacej nodze i wiesz co mi pomoglo na opuchlizne wodna? Przed spaniem zjadlam chyba z pol arbuza, cala noc chodzilam siku a na nastepny dzien i juz dalej tez po opuchliznie ani sladu. Moze tez sprobuj tego arbuza?
muszę wypróbować, ale ja ogólnie piję butelkę wody 1,5l plus jedna herbatka dziennie plus arbuz...więc generalnie dostarczam wody do organizmu... No ale arbuz jest pysznym rozwiązaniemNawet jak nie pomoże to przynajmniej będzie smacznie..
Ja mam ciąg dalszy doła...dziś 80% dnia przepłakałam bez powodu..sama z sobą już nie wytrzymuję a co dopiero otoczenie -
nick nieaktualnyverynice wrote:muszę wypróbować, ale ja ogólnie piję butelkę wody 1,5l plus jedna herbatka dziennie plus arbuz...więc generalnie dostarczam wody do organizmu... No ale arbuz jest pysznym rozwiązaniem
Nawet jak nie pomoże to przynajmniej będzie smacznie..
Ja mam ciąg dalszy doła...dziś 80% dnia przepłakałam bez powodu..sama z sobą już nie wytrzymuję a co dopiero otoczenie
oj:( verynice, może jakaś czekoladka na poprawę nastroju????verynice lubi tę wiadomość