Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypochwalę się Wam moimi wczorajszymi zakupami..
łóżeczko;
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248529/
pudła:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00243193/
i 2 prześcieradła białe również z Ikea
Ciuszkowo:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:06
verynice, Tysia87, nenka, madiiiii, Io, anulka81, K_A_M_A, ofcooo, akuszerka89, aleksa.wawa, rabarbarka, Diabla85, Kaarolina, Ewi25, Migotka22, Karolaaa91, afrykanka, kark, betinka, stardust87, Gosia19, betina89 lubią tę wiadomość
-
anulka81 wrote:Tysia to ja Ci zazdroszczę bo ja już nawet palcem nie mogę dotknąć moich żeber po prawej stronie tak bolą, i kopniaczki od pewnego momentu są bardzo mocne, ale może wzrost ma tu znaczenie tak jak piszesz bo ja jestem niska 160 to i mały ma mało miejsca.
anulka81 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczka - boskie zakupki
A ubranka co jedno to piękniejsze
Ja już postanowiłam że po porodzie jak dojdę do siebie to ide na rzęski 1:1 i na hybrydkę na pazurkiA włoski pofarbuję sobie jakoś w połowie sierpnia
Ale sama, w domu - sprawdzonym Castingiem
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:33
madiiiii, K_A_M_A, ofcooo, aleksa.wawa, rabarbarka, Io, justyna14, Diabla85, Kaarolina, Ewi25, anulka81, Migotka22, Karolaaa91, afrykanka, verynice, kark, betinka, stardust87, nenka, Gosia19, betina89 lubią tę wiadomość
-
do fryzjera też idę, może jutro, a co
justyna14, afrykanka, nenka lubią tę wiadomość
-
verynice wrote:Majeczka - boskie zakupki
A ubranka co jedno to piękniejsze
Ja już postanowiłam że po porodzie jak dojdę do siebie to ide na rzęski 1:1 i na hybrydkę na pazurkiA włoski pofarbuję sobie jakoś w połowie sierpnia
Ale sama, w domu - sprawdzonym Castingiem
-
Dzień dobry
Dawno się nie odzywałam, bo przy tych upałach przegrzewam się przy kompie
Mam nadzieję, że sie ochłodzi do porodu, bo te wysokie temperatury zupełnie odbierają mi siły życiowe...
My dzisiaj lecimy na przedostatnie zajęcia szkoły rodzenia. Już się cieszę, bo w sali mają klimę, więc będę się chłodzić 3 godzinki
W tamtym tyg. dzwoniłam, żeby się umówić na wizytę kwalifikacyjną do domu narodzin i wzięłam pierwszy wolny termin na 11 września. Kurde mam nadzieję, że nie będzie za późno. Termin mam na 20, ale kto wie, czy Liwunia nie zechce wyskoczyć wcześniej
Dziewczyny, które dostają zasiłek bezpośrednio z ZUS-u, jak miała do Was przyjść pierwsza wpłata, to dostałyście wcześniej pocztą jakąś decyzję, czy po prostu tylko wpłata?♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnymadiiiii wrote:Dzień dobry
Dawno się nie odzywałam, bo przy tych upałach przegrzewam się przy kompie
Mam nadzieję, że sie ochłodzi do porodu, bo te wysokie temperatury zupełnie odbierają mi siły życiowe...
My dzisiaj lecimy na przedostatnie zajęcia szkoły rodzenia. Już się cieszę, bo w sali mają klimę, więc będę się chłodzić 3 godzinki
W tamtym tyg. dzwoniłam, żeby się umówić na wizytę kwalifikacyjną do domu narodzin i wzięłam pierwszy wolny termin na 11 września. Kurde mam nadzieję, że nie będzie za późno. Termin mam na 20, ale kto wie, czy Liwunia nie zechce wyskoczyć wcześniej
Dziewczyny, które dostają zasiłek bezpośrednio z ZUS-u, jak miała do Was przyjść pierwsza wpłata, to dostałyście wcześniej pocztą jakąś decyzję, czy po prostu tylko wpłata?
madii ja decyzji nie dostałam,tylko pieniążki na koncie -
nick nieaktualny
-
Wczoraj cały dzień bez leżenia i od razu się lepiej spało. Oprócz tego, że w dzień mało kopie, za to w nocy nadrabia
Ja włosów robić nie będę, bo i tak pewnie wszystkie mi wypadną po porodzie
Akuszerka groźniejsza jest krótka szyjka zamknięta, czy średnia ale z rozwarciem? Mi lekarka powiedziała, że na luteinie i leżąc dotrwam do 36tyg, więc odliczam już do tego 26 sierpnia (skończony 36t), bo ledwo żyję -
Dziewuszki śliczne brzucholsony i zakupki Majeczki też cudne
Tysia miało być opierdzielanie się, ale stwierdziłam, że skoro u mnie brzydka pogoda to wezmę się za porządki, bo i sił więcej
Jeszcze muszę ogarnąć łazienkę, wyprysznicować się i wypindrować i zaraz upiekę biszkopta jakiegoś bo z racji naszej 2 rocznicy jakieś ciasto to wypada wciągnąć
A i potem Wam wrzucę fotkę, bo koleżanka pożyczyła matę edukacyjną i bujaczek-jednak dobrze, że nie kupowałam, bo tylko walałoby się po chacie. W tym m-cu jeszcze zamawiamy krzesła do jadalni-uff nareszcie
I wczoraj zrobiłam zamówienie z gemini-mam nadzieję, że w tym tygodniu dotrze, bo już chcę się do końca spakować!Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Majeczka!
A ciuszki przeeeśliczne, zwłaszcza kurteczka i śpiworek
Gdzie robiłaś zakupy?
Majeczka2014 wrote:madii ja decyzji nie dostałam,tylko pieniążki na koncie♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
Tysia87 wrote:Justyna14 ja ank razu w zebra nie dostalam i kopniaczki też nie mocne, a synek duży:-) on bardziej się tak rozpycha niz mnie kopie.ale ja jestem wysoka 175 cm wiec ma tez duzo miejsca.7w3d 💔
-
nick nieaktualnymadiiiii wrote:Dzięki Majeczka!
A ciuszki przeeeśliczne, zwłaszcza kurteczka i śpiworek
Gdzie robiłaś zakupy?
W Smyku , h&m i f&ftrafiłam jeszcze na fajne wyprzedaże więc się cieszę, że udało mi się skorzystać
choć na powrocie wst apiliśmy do Tesco do f&f i były fajniejsze śpiworki
tzn miałam wcześniej uaptrzony właśnie- z Disneya ,biały z kubusiem pouchatkiem,ale cena wcześniej koło 100zł, a wczoraj patrzę 26 zł!!! a ten w Smyku kupiłam za 35
madiiiii lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam ostatnio tort na urodziny męża i bardzo, bardzo polecam chałwowy. Chyba najlepszy, jaki jadłam
-> http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_chalwowy/przepis.html
Tylko masę zrobiłam z nieco innego przpisu, bo wolę te robione na bazie budyniu -> http://mojeconieco.com/torcik-chalwowy/
Aaa i dodałam 3/4 szklanki cukru do biszkopcika a nie całą.
Pyyycha, właśnie wcięłam ostatni kawałek
K_A_M_A wrote:Dziewuszki śliczne brzucholsony i zakupki Majeczki też cudne
Tysia miało być opierdzielanie się, ale stwierdziłam, że skoro u mnie brzydka pogoda to wezmę się za porządki, bo i sił więcej
Jeszcze muszę ogarnąć łazienkę, wyprysznicować się i wypindrować i zaraz upiekę biszkopta jakiegoś bo z racji naszej 2 rocznicy jakieś ciasto to wypada wciągnąć
A i potem Wam wrzucę fotkę, bo koleżanka pożyczyła matę edukacyjną i bujaczek-jednak dobrze, że nie kupowałam, bo tylko walałoby się po chacie. W tym m-cu jeszcze zamawiamy krzesła do jadalni-uff nareszcie
I wczoraj zrobiłam zamówienie z gemini-mam nadzieję, że w tym tygodniu dotrze, bo już chcę się do końca spakować!betinka lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
matko! przejść się do sklepu i z powrotem to nie lada wyzwanie o tej porze. Gorąco jak w piekle!
Akuszerka bardzo się cieszę, że wszystko ok. To teraz leż i czekaj do 36 tygjuż mało Ci zostało
no a najbardziej gratuluję arbuza i smacznego (jeśli jest jeszcze do czego
)
akuszerka89 lubi tę wiadomość
7w3d 💔