Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:no to nie tak, że ich nie czułam. Ale były słabsze niż przy moich okresach i bardziej tak jak pisałam na wizytę w toalecie niż na poród.
A co do magnezu to ta pani dr dziś powiedziała, że go się nie da przedawkować więc mam brać 2x tyle co brałam. Jak masz skurcze i twardnienia to myślę, że śmiało możesz brać więcej.
Właśnie ja od trzech dni miałam takie skurcze jakby na kupkę i dziś opowiadam to siostrze a ta mu mówi ze to porodowe! A ja myślałam że to będzie jak przy okresie. Dlatego się wystraszyłam ze to juz, mam nadzieję że leki pomogą juz łykam magnez 3x2 noni teraz nospę 3x2 oby mały jeszcze posiedzial w brzuszku.
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualny
-
Kaarolina wrote:Czy tylko ja jestem taka inna i nie boje sie porodu a wrecz jestem jego ciekawa jak to jest co sie czuje itp itd ??
Ja tez tak mam. Jak tylko Kuba będzie gotowy to ja juz mogę rodzic. Jestem pełna optymizmu i mega ciekawa. Nawet bol mnie nie przeraża. Ale nie obiecuje ze potem nie napisze ze było okropnie i nie polecam. Poczekam tylko AZ wszystkie urodzicie.
Majeczka2014, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka81 wrote:Ja boje się znieczulenia w kręgosłup i tego czy dziecko będzie zdrowe.[
znieczulenia sie nie boje, ale czesto mysle czy malutka jest zdrowa, czy ma oczy, uszy, nosek na swoim miejscu...glupie mysli ale pewnie nie tylko ja je mamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 21:11
-
Karolcia ja o tym nieustannie rozmyślam, niby na usg widzenie wszystko jest na miejscu ale jakiś taki strach, obawa ze coś jest nie tak ciągle we mnie jest. Najbardziej się boje o oczy małego żeby tylko nie odziedziczył po mnie problemów.
ja mam obawy o dziecko czy bedzie zdrowe i czy nic mu nie bedzie a reszty jestem bardzo ciekawa
co do pieluch to mam 1 z biedronki jedna paczke
2 jedna paczke i 3 z biedry i pampers po jednej paczce
spiworek mam jeden tak jak otulacz i rozek potem kocyki -
nenka wrote:hej
ale mam kur@a dzien jak nie rycze bez powodu tojestem zla az bym wszystko rozpierdoli@a
nie wiem co sie dzieje szok
sorki za marudzenie a jeszczecaly dzien brzuch na dole mnie boli wwwwrrr...
Każdy ma kiedyś gorszy dzień. Ten juz się kończy. Jutro poczujesz się lepiej i humor wrócinenka lubi tę wiadomość
Ja się martwię o to, żeby synek był zdrowy, ale bólu nie boję się, bo jestem pewna, że boli cholernie, ale że dam radę.
Jezu jak mi się chcę kogel-mogel.
A moja bulwa dostała pierwszą cieczke:-( w sumie dobrze, że prsed porodem.ale we wtorek wypozyczylam odurzacz piorący i teraz muszę go odmówić.zalozylam jej majtki-sciagnela, pozniej body, wycielam rękawki, zalozylam wkładkę. 5 minut i zdjela....no nic czeka mnie czas z mopem w ręku 30razy dziennie.mocy przybywajhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Ja się martwię o to, żeby synek był zdrowy, ale bólu nie boję się, bo jestem pewna, że boli cholernie, ale że dam radę.
Jezu jak mi się chcę kogel-mogel.
A moja bulwa dostała pierwszą cieczke:-( w sumie dobrze, że prsed porodem.ale we wtorek wypozyczylam odurzacz piorący i teraz muszę go odmówić.zalozylam jej majtki-sciagnela, pozniej body, wycielam rękawki, zalozylam wkładkę. 5 minut i zdjela....no nic czeka mnie czas z mopem w ręku 30razy dziennie.mocy przybywaj
oj..pamiętam te czasy jak sama miałam sukę.... masakra -
Dziewczyny, wróciłam z wixyty u okulisty i dostalam za przeproszeniem wyrzygane zaswiadczenie o cc. Wkurw... mnie dziad jeden!!!!
Nie dość, ze 260 zl czlowiek za wizytę z badaniem płaci to jeszcze jako osoba jednooczna mofe rodzic naturalnie. A niech mi ktos powie, jak ja obciążona jaskra, widzaca jednym okiem w 100%, drugim w niespełna 30%, mogąca stracić wzrok w wyniku ciśnienia mam być dobrą mama widzaca brudna pieluche albo trafiac łyżeczka do buzi a nie do oka. Bo pan doktor ma widzimisię.
Ehhh dobrze, ze jutro jade do Fipsik do szpitala ona ma mase szalonych pomysłów i jest mistrzem cietej riposty. Humor poprawi!anulka81, kark, Fipsik lubią tę wiadomość