Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ejjj laski czy myslicie ze dziecko jest w stanie wsadzic mi swoj leb miedzy zebra???
Kur*** tak mi cisnie ze mam wrazenie ze sie rozchodze w tym miejscu.
A jak tam wsadzi i nie wyciagnie???? Aaaaa.
Mogl by skubany juz fiknac -
Stardust to juz nie wiem co lepsze czy tylek czy lebek
Wiecie co ostatnio zauwazylam??? Ze juz chyba wstyd by mi bylo isc zjesc np do knajpy bo przez ten moj brzuch to nie moge sie schylic do talerza i wszystko mi leci na bluzke, gacie i buty haha,
Moj T do jedzenia przynosi mi fartuszek
Ehh sobie dzieciory nasze zebra upodobaly
-
nick nieaktualnyJustyna chyba pisała o koszule do szpitala.
A więc wczoraj (w mojej mieścinie-zadupiu za przeproszeniem)wyboru nie ma zbytnio,bo mam chyba jeden sklep z bielizną.
Nie dość, że ceny od 40 w górę to totalnie nic mi się nie podobało,no ale żeby mieć z głowy to wzięłam jedną na krótki rękawek, z guzikami odpinanymi po bokach. Jedną dziś zamówiłam na ramiączka, najzwyklejszą, rozpinaną na guziki(do karmienia żeby łatwiej było) za 18,90 jak pamiętam. Jeśli będzie ok ,to dokupię jeszcze jedną -mam upatrzoną też u tego sprzedawcy na allegro.
A tak w ogóle to nie lubię koszul, preferuję pidżamy 2 cz.spodenki + koszulka. Na allegro zamawiałam sobie z Primarka. Taką zamierzam kupić sobie już po porodzie ,jak będzie mnie troszkę mniej(mam nadzieję) bo te szpitalne napewno mi się nie przydadzą( musiałam wziąć rozmiar, 2 większą ze względu na brzuszek), odłożę sobie najwyżej na następny raz
Mam dylemat nad szlafrokiem. No i nie przymierzyłam wczoraj żeby zorientować się jaki zamówić rozmiar. W sklepie mi się nie podobały , były babcine -
Paula55 wrote:Stardust to juz nie wiem co lepsze czy tylek czy lebek
Wiecie co ostatnio zauwazylam??? Ze juz chyba wstyd by mi bylo isc zjesc np do knajpy bo przez ten moj brzuch to nie moge sie schylic do talerza i wszystko mi leci na bluzke, gacie i buty haha,
Ehh sobie dzieciory nasze zebra upodobalywyobraziłam sobie Ciebie przy stole!
Paula55, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Ja tak miałam ostatnio jak byłam na stypie-oczywiście rosołek i na drugie schaboszczak, no i co-i biedna Kamcia rozkraczona tak, że wciskałam pod stół jedną nogę mojemu T a drugą jakiemuś staremu facetowi, pochylałam się co by się nie uświnić-no szczyt elegancji to to nie byłPaula55, stardust87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Ale naprodukowałyście od rana
Ja byłam dziś u rodziców na wsi, bo stwierdziłam że to chyba ostatnia okazja żeby do nich pojechać (60km) bo pogoda fajna tz nie było dzis słońca i gorąca.
Dziś widzę dyskusja o narzekaniucóż ja należę do tych co sie wszystkim przejmują bo to moja pierwsza długo oczekiwana ciąża, wiem że momentami powinnam wrzucić na luz ale to wcale nie jest proste, w każdym razie trzeba troche rozsądku. Badaniami i pomiarami sie nie przejmuję bo wiem że to różnie bywa. Jednak rozumiem dziewczyny jak piszą o skurczach czy twardnieniu brzucha bo sama byłam nimi przejęta jak po raz pierwszy sie pojawiły, ja nawet nie wiedziałam że to co czuję to skurcze porodowe i tak naprawdę to siostra mnie uświadomiła i przestraszyła jednocześnie, no ale grunt że wszystko zaczyna się normować.
Karolina trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!Majeczka2014 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Majeczka ty masz budyn w majtach a ja mam takie gluty jak smarki
tez nie wiem wtf ???!!!
I to taki zolto- zielonkawy kolor
Mam nadzieje ze akurat nikt nic nie jadl haha
ja mam raz budyń, a raz jajko kurzeciągnie się jak guma..haha
no i kolor raz biały a raz ciemniejszy.
-
Dzieki
Ale mam cos lepszego...bylismy ostatnio nad jeziorem. Uwalilam sobie buta musztarda i keczupem
Stwierdzilam ze pojde do wody buta umyc. Kucnelam, umylam i tu opowiesc sie konczy...
Probowalam sie podniesc i tak mnie zawialo na bok ze wyjeb*** betami na plazy hahaha
Chcialy byscie widziec jak moj t lecial z koca zeby mnie podnosicstardust87, K_A_M_A, anulka81, justyna14, ofcooo, Kaarolina, EmiBam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Majeczka jaka masz z primarka???? Ja bylam ostatnio i kupilam ta moja z musu ale po porodzie idzie do kosza bo jest okropna
A szlafroczek tez mam z primarka taki cienki z krotkim rekawkiem
z Primarka jeszcze nie zamawiałam sobieale zamówię jak się przeprowadzimy
na allegro są fajne.
A miałam wcześniej też z primarkai raz dostałam od siostry na urodziny
dla mnie super
a szlafroków nie widziałam na allegro?? Z Primarka oczywiście -
ja koszule do karmienia mam 2, bo podobno po porodzie poci się jak wieprz.
Taką mam
http://rafjolka.pl/product-pol-3903-806-KOSZULKA-panterka.html
i drugą na ramiączkach z kopertowym dekoltem.
A do porodu to buchnęłam mężowi stary T-shirt, żeby długi był i mi tyłek zakrywał i żebym mogła wyrzucić po wszystkim.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Heheh a ja sobie ostatnio uświadomiłam podczas jedzenia że chyba założe śliniaczek który kupiłam dla synkahttps://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnyaaaa, a co do biustonoszy to ja najpierw kupie takie nie usztywniane, zwykłe do karmienia. Mam narazie póki co reż 2 sportowe,ale nie wiem czy rozmiarowo będą dobre za miesiąc, dwa.... najwyżej dokupię.
A na jakiś ładny staniczek, usztywniany skuszę się też napewno..na wyjścia. a po domku mogę chodzić sobie "swobodniej"
Póki co narazie nie kupiłam żadnego do karmieniabo też nie mam pojęcia jaki rozmiar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:20
-
A ja ostatnio na szkole rodzenia rozwaliłam się na worku sako, zajęcia się skończyły, wszyscy wychodzą (łącznie z moim mężem) a ja próbuję się wygramolić. Normalnie tak się zaczęłam sama z siebie śmiać, że wstać nie mogę! Dobrze, że mój mąż zorientował się że nie idę koło niego i wrócił po mnie bo bym tam siedziała do dnia dzisiejszego pewnie!
stardust87, justyna14, verynice, Io, ofcooo lubią tę wiadomość
-
iwo_na wrote:Pytanie do dziewczyn ktore chca karmic piersia. Bierzecie do szpitala butelke i sztuczne mleko na wypadek gdybyscie nie mialy pokarmu? Czy szpital powinien to zapewnic? Bo ja zielona w tym temacie jestem
-
iwo_na wrote:Pytanie do dziewczyn ktore chca karmic piersia. Bierzecie do szpitala butelke i sztuczne mleko na wypadek gdybyscie nie mialy pokarmu? Czy szpital powinien to zapewnic? Bo ja zielona w tym temacie jestem
U mnie w szpitalu mleko w razie czego zapewnia szpital i butelke też, własnie też sie od koleżanki dowiadywałam jak to wygląda bo też jestem zielona ;Phttps://www.maluchy.pl/li-69207.png -