Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry...prawie z rana
Dziewczyny ratunku...mam hemoroidanic się z nim nie dzieje, niw boli ani nic takiego, ale jest. Co mogę z tym zrobić?
Karolina biedakuwymęczą ciebie i Krzysiulka
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że po obchodzie powiesz nam o której będziesz miała cc
Quatriona wow, to jużGratuluję
Kto dziś ze mną wizytuję? Ewi?Kaarolina, Quatriona lubią tę wiadomość
-
migotka, ja nic nie poradzę bo z moim walczę już chyba od miesiąca jak nie dłużej. Ani maści (nawet te na receptę) ani czopki nie pomogły. Dobrze, że go nie czuć. Tak jak Paula, powalczę z nim po porodzie, teraz nie ma sensu bo dzieciuch ma tam głowę i uciska..
-
Migotka22 wrote:Dzień dobry...prawie z rana
Dziewczyny ratunku...mam hemoroidanic się z nim nie dzieje, niw boli ani nic takiego, ale jest. Co mogę z tym zrobić?
Karolina biedakuwymęczą ciebie i Krzysiulka
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że po obchodzie powiesz nam o której będziesz miała cc
Quatriona wow, to jużGratuluję
Kto dziś ze mną wizytuję? Ewi?
tak ja o 16:20Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. U nas w nocy była taka straszna burza ze dwie godziny wyjęte ze snu, coś strasznego, a właśnie słucham w radio że nie tylko na Podkarpaciu tak było. Dobrze że mąż w domu. Dziewczyny które mężów mają poza domem ogromnie was podziwiam!!
Karolina kciuki nadal zaciśnięte.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
A kark Ty wczoraj byłaś na wizycie pytałaś o te żele?Migotka22 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nenka wrote:Hela a ty ? Wypisują cię do domu ? Jak wyniki ?
-
Witajcie mamuśki
KArola podziwiam Cię - ja bym chyba rozniosła ten oddział bo jezeli podali oxy i nic to są zdecydowani na poród więc dlaczego czekają z cc - może czekają na mobilizator w postaci koperty ???... współczuję i jestem z Wami całym
-
Hela mi się wydaje ze juz dziś ci liczą 3 dobę - wtorek, środa, czwartek....na wypisie nie masz podanych godzin przyjęcia i wypisu. Zapewne pytasz do ubezpieczenia?
Migotka, ja też jestem "szczęśliwa" posiadaczka hemoroida... We wtorek mam wizytę i zobaczymy co mi ginka poradzi bo też ani nie boli ani nic...tylko tak jak wczesniej pisałam - zaczynam się bać parcia przy porodzie przez tego hemoroida -
Dziewczyny martwię się ruchami Małego :
piszecie że Wasze dzieciaczki szaleją a mój Franio ma tylko takie określone pory aktywności a miedzy nimi długa cisza, w nocy mam wrażenie że cały czas śpi, po śniadaniu pobryka i potem znów śpi i tak w kółko i nie są to jakieś mega szaleństwa tylko takie przyjemne kręcenie. Czy któraś z was ma takie spokojniejsze dzieciątko ?? -
Dzień dobry mamusie
Jovi ja też mam wrażenie, że mój śpi całą noc. Wcale mnie nie budzi tylko jak ja się przekręcam to czuję że on też ze mną. A rano koło 9 zaczyna się ruszać dopiero i po śniadaniu. Później po obiedzie i wieczorem jak kładę się spać. Może mu tak zostanie i noce będzie przesypiał?jovi81 lubi tę wiadomość