Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:ja uwielbiam faszerowaną suszonymi pomidorami i serem pleśniowym i owiniętą szynką parmeńską (ew. szwarcwaldzką) i do piekarnika. PYCHA!
A ja jak zwykle wczoraj o 22 obudzilam się z ręką w nocniku, że dziś święto i dobrze,że mam mielone mięso i makaron to chociaż spaghetti zrobie.a pozniej grill u znajomych.ale też tak mi głupio z pustymi rękami iść. Może w Zabce będzie coś na grilla. ....stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
A ja mam dzisiaj pieczone udka z kurczaka zrobione w marynacie cytrynowej i schabowe, ziemniaczki i mizerię
Całe towarzystwo, które się do nas zjechało pojechało na defiladę wojsk więc mam spokój choć na trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 13:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
K_A_M_A wrote:Bezbożnice, to Wy nie wiecie że dziś świeto??
Majeczka2014, betinka, karolcia:)))), kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:A brzuch książkowo zaczyna obniżać się dopiero po 36 tyg.
A 36t 2d sie liczy?
Ja sie dzis na maksa dziwnie czuje, brzuch nizej niz wczoraj mam wrazenie, jak otworzylam lodowke, to malo w nia pawia nie puscilam i mimo ze spalam jak niedzwiedz do 11, to nie mam sily wstac. I te skurcze
Kama, Ty wariacie
Niech mnie ktos przygarnie na obiad dzisiaaaaaaj! Nie mam sily wstac i czegos zrobic ;(https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Paul podałas adres zamieszkania obcej dziewczynie ?
wariatka
Paula55 wrote:No ja o malo tego nie zrobilammam tak dobry humor!!!
Tylko problem w tym ze ona nie chce kasynie chce podac mi dańych abym jej oddala pieniazki i ja sie z tym zle czuje
Powiedziala ze wystarczy jak kiedys ja na kawe zaprosze no ale kurcze....
Jest nie ugieta... -
Tysia87 wrote:Nie będę na głos mówiła kto w tamtą niedzielę poszedł do kościoła bezwstydnie rozneglizowany wodzić ministrantów i co gorsza księży na pokuszenie
Pragnę we wstępie mojej rzewnej historii zaznaczyć, że siedziałam na samym końcu kościoła więc mogłam wodzić jedynie staruszków na pokuszenie-co nie bardzo mi wychodziło swoją drogą- i pragnę również podkreślić, że w obecnym stanie błogosławionym czuję się jak już wcześniej mówiłam-jak cukierek wymiętolony i rzucony w piasek. Wnioski o braku Twojej racji narzucają się same -
betinka wrote:A 36t 2d sie liczy?
Ja sie dzis na maksa dziwnie czuje, brzuch nizej niz wczoraj mam wrazenie, jak otworzylam lodowke, to malo w nia pawia nie puscilam i mimo ze spalam jak niedzwiedz do 11, to nie mam sily wstac. I te skurcze
Kama, Ty wariacie
Niech mnie ktos przygarnie na obiad dzisiaaaaaaj! Nie mam sily wstac i czegos zrobic ;(
To może zorganizujemy akcję-przygarnij głodną ciężarówkę??!hehe Możesz wpadać do mnie
I z tego co pamiętam to Fipsikowa dziś zaprasza na grila
ehehe
Karola trafne spostrzeżenie! I już nie będę wytykać palcami kto tu jest bezbożnicą skoro podaje do siebie namiary a ktoś to może w niecny sposób wykorzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 13:32
Paula55, betinka, Fipsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny