Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa dokładnie.Ja miałam lekkie plamienia ale ustały dzięki Bogu, teraz krzyż mnie pobolewa. Ale dziś powinnam dostać @, czytałam ,że ból miesiączkowy może się pojawić. W czw idę na USG to podpytam też gina jeszcze raz o te bóle.
inessa, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm.... mnie dziś brzuch zabolał właśnie przyszłam z emkiem ze sklepu i taki tępy ból niby @-owy , ale nie tak jak zawsze na @ w pipce tylko tak wyżej na brzuchu . To był mój pierwszy taki ból od kąd wiem , że jestem w ciąży a tak to nic a nic nie boli ....
Inessa piękna betka
Mycha to czekamy na wyniki luteina dobra sprawa JA JEJ tyle biorę , że już mam dość bo po nogach mi się leje , że tak powiem
Byłam dziś u lekarza na NFZ nie badał mnie bo za wcześnie i mówił , że mam strasznie dużą dawkę tej luteiny bo taką maksymalną i jego zdaniem jeśli ciąża rozwija się prawidłowo to nie ma co jej brać... a w klinice mi kazali brać do 12 tyg ciąży i bądź tu mądry , ale jestem zadowolona z tego gina i będę chodzić do niego spotkałam znajomą co jest w 7 miesiący ciąży chodzi do niego i nie ma zastrzeżeń no i badania ma na nfz a nie musi płacić . No za prenatalne płaciła 200 zł... tak więc to i tak taniej , bo u mnie w klinice wołają sobie 250 a gdzie jeszcze dojazdWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 15:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa ja biorę co 8 godzin po 200 mg czyli 4 tabletki na raz 3x razy dziennie masakra .
Miałam wcześniej tą nie refundowaną luteinę co jest w jednej tabletce 200 mg , ale za 2 opakowania zapłaciłam 300 zł to ja dziękuję bo na dłuższą metę na taką luteine mnie nie stać
No a od wczoraj mam kompletny brak apetytu nie , że mi nie dobrze czy mnie odrzuca no , ale po prostu nie jestem głodna to aż nie normalneeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa, święte słowa. Kobietki, nie stresujcie się, bo to szkodzi maleństwu. Spokojnie dotrwacie do września w pełnym składzie
inessa, le'nutka, Io lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Kwasu foliowego nie można w żaden sposób przedawkować, on jest wydalany z moczem. Dla większości kobiet wystarczająca jest dzienna dawka kwasu foliowego w wysokości 0,4 mg dziennie. Konsultujcie z lekarzem witaminy, które przyjmujecie. Nadmiar witamin dopiero może zaszkodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:37
staraczka, justysia90, inessa, Io lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnystaraczko to rzeczywiscie bardzo dużo, ja biore dwa razy dziennie po dwie tabletki dopochwowo.
A ja mam lekkie mdłosi ale dzisiaj nonstop musze jeść bo jak nie zjem to mnie mdli a jeszcze leże to jak tak dalej pójdzie nie zmieszcze sie w drzwi no jeden dzień tak jeden tak. Mam jeszcze takie hormony,ze raz płacze za chwile sie smieje nawt na sporcie hahaha.
Justysia no przy pracy zw monotonnej czyli w jednej pozycji niestety moze bardziej boleć niż nawet normalnie. Zacznij myśleć jak mocniej bedzie bolało o l4 chociaż na jakis czas. To tylko moja propozycjastaraczka, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:staraczko to rzeczywiscie bardzo dużo, ja biore dwa razy dziennie po dwie tabletki dopochwowo.
A ja mam lekkie mdłosi ale dzisiaj nonstop musze jeść bo jak nie zjem to mnie mdli a jeszcze leże to jak tak dalej pójdzie nie zmieszcze sie w drzwi no jeden dzień tak jeden tak. Mam jeszcze takie hormony,ze raz płacze za chwile sie smieje nawt na sporcie hahaha.
Justysia no przy pracy zw monotonnej czyli w jednej pozycji niestety moze bardziej boleć niż nawet normalnie. Zacznij myśleć jak mocniej bedzie bolało o l4 chociaż na jakis czas. To tylko moja propozycja
No to się ciesz , że masz bo ja nic i nawet senna nie jestem bezsensu to no , ale dowiem się prawy 16-ego na wizycieinessa, Io lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Od lekarzado którego chodzę napewno dostanę L4, najbardziej,że 1c poronilam, a czy przy pustym pecherzu są objawy ciążowe m.in biały śluz?
inessa, Lanusia93, Io lubią tę wiadomość
-
Hello hello;) mam wyniki;) Jestem na początku 6 tyg. teraz:
BetaHcg : 23814,40 mlU/ml )) (norma dla 6-8tydz 8636 - 218 085)
Progesteron : 15,27 ng/ml (norma 11,22 - 90,00 ng/ml)
Mam nadzieję,że luteinka mnie jeszcze wspomoże;)inessa, stardust87, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha89 wrote:Hello hello;) mam wyniki;) Jestem na początku 6 tyg. teraz:
BetaHcg : 23814,40 mlU/ml )) (norma dla 6-8tydz 8636 - 218 085)
Progesteron : 15,27 ng/ml (norma 11,22 - 90,00 ng/ml)
Mam nadzieję,że luteinka mnie jeszcze wspomoże;)
Progesteron trochę malutki , ale dobrze , że dostałaś tą luteinę . Na pewno będzie wszystko dobrze ona ci go podniesieinessa, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. Ja dzisiaj zrobiłam sobie badanka i HCG 366,7 dzisiaj jest 14dpo :)Wiec myślę, że niezle. Tylko, że u mnie w laboratorium robią HCG całkowite, a beta HCG to tylko podjednostkę wolną i ona kosztuje 72 zł.
Zrobiłam ta tansza wersje Na wyniku jest HCG+beta. I nie wiem, jak to teraz ma wygladac za 48 godzin. Zastanawiam się, ze skoro podjednostka beta to polowa zwyklej HCG, to jak beta ma 2 x wzrosnac, to calkowite powinno az 4 razy? Nigdzie nie moge znalezc informacjiinessa, Io lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET....