Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fipsik te 5% (marne) to jak wygrana w totolotka
wątpie w to szczerze ale zobaczymy
Lo u mnie nic się nie dzieje żadnych skurczy no oprócz spinania brzucha ale tak po za tym nic na razie:( jakies tam czopy nie wylatują ani wody
Boję sie że wyjdzie to co przy pierwszym porodzie czyli przebicie i wody wylecą i pomoc przy wywołaniuPomimo stosowania zasady 3 S nic nie rusza
A Wy dziewczyny jak się czujecie?
Stardust no trochę musimy Cię ostudzić bo jeszcze na serio jutro pojedziesz urodzić hehestardust87 lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:stardust nie z zazdrości
ja chcę w 39 tyg urodzić. Po prostu nie chciałabym , żebyś od soboty codziennie płakała, że nadal w dwupaku
Ale dziękuję
-
A co to jest zasada 3S?
Mnie się coraz częściej brzuch spina. Nawet zaczyna to trochę boleć. A tak jak pisałam w nocy to praktycznie cały czas jest kamień. Skurczy nie mam.
Edit: Za 2 tygodnie to już tu będą wszystkie płakać, a za 4 to nikt nie będzie na forum pisać bo wszystkie będą po schodach latać albo swoich facetów eksploatować żeby już urodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 18:04
Fipsik, Patu, Migotka22, stardust87, magdzia26, kark lubią tę wiadomość
-
Stardust a ja mam nadzieje ze w piatek sie rozkreci i ze bedzie kolejny wrzesniaczek
no i Mika tez juz bys mogla bo u Ciebie to juz poooora
Mika 28, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ale super wieści stardust
i zazdroszczę wam. Ciąże donoszone zaraz możecie rodzić i juz będziecie ulic malenstwa a ja termin niemal na koniec września ;( wiadomo ze to nie wyznacznik ale zazdroszczę bardzo
przynajmniej będę juz miała kogo się radzić co do pielęgnacji
Ale zdziwiłam się Akuszerka Twoim ginem. Mój mi mówił ze w 36 tyg leki odstawic bo wtedy juz się nie powstrzymuje porodu. Widać co lekarz to opinia.
Fipsik myślę ze duże znaczenie ma to ze jesteś na luteinie. Tez miałam miękka szyjke i szybko sie skracala a od kad dał luteine to normalnie funkcjonuje dużo chodzę mam czeste skurcze a szyjka bez zmian. Więc cieszę się ze zaraz odstawiam bo pewnie bym przenosila -
Stardust87 ja Ci życzę żebyś urodzila jak najszybciej skoro już masz donoszoną i żeby dzidzius byl zdrowy:)i chce fotki, duzo fotek maluszka. mi się nie spieszy ja tam mogę nawet przenosić:-)i nie robie nic co mialobh przyspieszyc porod.cala ciaze bylam aktywna teraz tez. mój brzuch wygląda jakbym trojaczki tam miala i troche mi przeszkadza juz.ale jak moj synek chce siedzieć to niech siedzi jeszcze.a jak chce wyskakiwac to też się nie obraże:-)
stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Witam sie ponownie
Czytajac was zastanawiam sie ktora bedzie nastepna
Ja mam chyba najmlodsz ciaze, bo 40 tyg. bedzie u mnie 28 wrzesnia, a cesarka jest zaplanowana na 19 wrzesnia, wiec koncowka 39 tygodnia. JA wlasnie zaczynam odliczanie
Czy wasze maluchy tez sie tak kotluja w brzuchu? Moja to prawie przez caly dzien nie daje mi spokoju, juz zebra nmnie bola. -
Lo Ja stosuje zasade 3S czyli seks spacer schody i gówno daje
Karolina moja Julka jest jak zatwardzenie trzeba sposobu i cierpliwości zeby wylazła ale jej dni gdzieś sa już policzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 18:33
Io, Kaarolina, magdzia26, Migotka22, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Patu odstawili mi luteinę w szpitalu, nie brałam tydzień, poszłam z psami na zawody i nic. Zero zmian, zero porodu
Także jak odstawisz to pewnie jeszcze długo minie zanim zacznie się coś dziać. Teraz dostałam z powrotem, ale odstawię dopiero po zawodach kolejnych, co by nie urodzić w lesie hehe
-
Zasada 3S? Ja schodów nie mam, spacer odpada, bo ledwo dycham jak mam przejść z samochodu do sklepu, a seks to nie mam pomysłu na pozycję, bo ja ledwo sama siedzę, a co dopiero jakby mąż miał mi się jeszcze pchać
Także zostaje czekanie. Ew. mycie okien, bo specjalnie na tę okazję wszystkie zostawiłam brudne i zakazałam mamie czy teściowej się za nie brać
Ale to jutro. Dziś już siły nie mam.