Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli ładna pogoda to plener :) ja ogólnie bardziej lubię i bardziej podobają mi się plenerowe sesje

verynice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny.. dołączam się do Was, do tych stękających.. Coś czuję, że to forum będzie najbardziej ostękane... :) choć postaram się Was tym nie zamęczać...

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też oglądam też oglądam.niedługo my niedługo my:-):-):-):-):-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie czy można ten program gdzieś w necie oglądać będąc za granicą?

201703012752.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejkuu patrze na Wasze suwaczki i nie wierze : jedna dwa tygodnie do porodu inna tydzien i pare dni, kurcze kiedy to zleciało ? :-)

ja chyba nie uwierze, że dopóki swojego dziecka w ramionach nie bede trzymac :-)

betinka lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus ja mam wykupiona polska tv przez internet, super sprawa :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa 91 ja sama patrzę na swój suwaczek i nie wierzę.niecały rok temu dowiedziałam się że jestem w pierwszej ciąży,później płacz i smutek,a za parę dni będę tuliła mojego synusia :-)

Karolaaa91 lubi tę wiadomość

• Nelus Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze ja YouTube są jakieś odcinki:) myślałam że to polski program. To dzisiejszy dzień mam z głowy będę siedzieć w tel :D dobrze ze zostało mi mnóstwo ryby po grecku z wczoraj i nie muszę gotować!

Majeczka pomarudz sobie to ci przejdzie! Każdy ma czasem gorszy dzien

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja kiedyś kupiłam abonament w ipla i się rozczarowałam bo i tak połowa programów była niedostępna poza terenem polski. A w czym ty wykupiłas?

201703012752.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam webb.tv
    To co innego. Mam chyba z milion kanalow (3/4 nawet nie ogladam) :P
    Za 90 dni wychodzi mi 50 kilka zl wiec za pol darmo :)
    To jak satelita tylko ze przez neta :) mozeszwykupic na kilka dni czy tydz na probe i masz kanaly od tvp1 po tlc, tvn style, sportowe, i inne...
    Poczytaj na ich str bo chyba oisze w jakich krajach nadaja :)

Nelus lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Io Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mogę uwierzyć, że już za chwilkę będę mamą. Ogólnie to straszna abstrakcja dla mnie. Niby wiem, że poród się zacznie, pojadę do szpitala, będę rodzić a potem zobaczę mojego syna, ale jakoś to mnie to nie dociera. To wydaje się tak niewiarygodne. Na razie nawet nie umiem sobie wyobrazić, że ten poród w końcu się zacznie. Mam wrażenie, że po prostu będę tak chodzić w tej ciąży. A dziś rodzina zaprosiła nas na sobotę na grilla i mąż powiedział, że jeśli nie urodzę do tego czasu to wpadniemy na trochę. Normalnie mogę urodzić do soboty! Niesamowite to jest.

Karolaaa91, stardust87, le'nutka, verynice lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti - super jest Twój mąż, tylko pozazdrościć :) Chociaż ja na swojego też nie mogę narzekać ;)

Wracając jeszcze do termometru to wiecie, każda z nas ma swoje zdanie i swoją opinię, ja uważam, że temperatura mierzona na śluzówkach jest najbardziej miarodajna. W szpitalach używane są teraz termometry bezdotykowe i ciężko est mi uwierzyć, że wszystkie pacjentki danego dnia mają temp 36,4 lub blisko tego, a następnego 35,9. Tak samo teściowa mojej siostry miała jakiś problem z jelitami, zapalenie uchyłków czy coś tam, po leczeniu w szpitalu wypisali ją do domu z wpisem, że nie gorączkuje ani nic. A skarżyła się cały czas że jej zimno, że ma dreszcze i w ogóle, no ale termometr bezdotykowy pokazywał cały czas 36,8-36,5 stopni. Więc wróciła do domu, zmierzyła temp zwykłym termometrem w ustach i okazało się że ma ponad 38 stopni i nie wyleczony stan zapalny. Więc nie do końca ufam termometrom bezkontaktowym.

Ale rozprawkę napisałam, sorki:) Chciałam tylko uargumentować swoją decyzję :)

afrykanka, Tysia87, dba, betinka, doti77, jovi81 lubią tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja mam webb.tv
    To co innego. Mam chyba z milion kanalow (3/4 nawet nie ogladam) :P
    Za 90 dni wychodzi mi 50 kilka zl wiec za pol darmo :)
    To jak satelita tylko ze przez neta :) mozeszwykupic na kilka dni czy tydz na probe i masz kanaly od tvp1 po tlc, tvn style, sportowe, i inne...
    Poczytaj na ich str bo chyba oisze w jakich krajach nadaja :)

kochana powiedz mi bo ja tez wykupilam ta webb.tv ale nie az na 3 mc tylko na proble na 14 dni (wczesniej mielismy cyfre ale jzu umowa dobiegla konca) i ja nie mam ani tvn ani polsat, nie mowiac juz o tvn style itd.
    jakim cudem ty masz?moze jak sie wykupi na dluzej to wtedy sa wszytskie kanaly?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Wy w 37, 38 tygodniach :) to juz tak blisko się wydaje, w każdej chwili.
    A mi się za to ciągnie, bo dopiero 35tydz :)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kompletnie nie mam zaufania do termometrow bezdotykowych .jak leżałam w szpitalu to zawsze miałam podwyższona ttemperaturę i przez 5 dni taka sama i położna powiedziała,że leze przy kaloryferze i termometr ściąga temperaturę z otoczenia a na odchodne odwróciła się i mówi,po prostu najlepsze są do dupy ,a ten jest do dupy,ale nie w tym sensie co powinien być:-)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    no Wy w 37, 38 tygodniach :) to juz tak blisko się wydaje, w każdej chwili.
    A mi się za to ciągnie, bo dopiero 35tydz :)
    Teraz to już te dni różnicy między nami o niczym nie świadczą.my możemy urodzić w 41 a Ty w 38:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Teraz to już te dni różnicy między nami o niczym nie świadczą.my możemy urodzić w 41 a Ty w 38:-)

no też prawda :) ale jak się patrzy na te cyferki to same wiecie ;)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, jakie i gdzie kupilyscie szlafroki.
    ja mam jeden gruby taki puszysty ale z tym jie polece do szpitala a nie mam zamiaru kupować drugiego szkafroka za 100

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.popularnie.pl/magiczna-kapiel-noworodka/
    Ja bym się nie odważyła tak zrobić,ale zobaczcie minę tego aniolka :-)

le'nutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Laseczki, jakie i gdzie kupilyscie szlafroki.
    ja mam jeden gruby taki puszysty ale z tym jie polece do szpitala a nie mam zamiaru kupować drugiego szkafroka za 100

ja jako, że nie lubię szlafroków i nie wiem czy będę jednak używać kupiłam naprawdę najzwyklejszy :) aby tylko był w razie W w szpitalu i żebym miała co zarzucić na siebie

http://allegro.pl/szlafrok-ciaza-100-bawelna-rozm-l-xl-producent-i4479070484.html

zamawiałam też najzwyklejsze koszule u tego allegrowicza(2 na ramiączka) i jestem bardzo zadowolona!

‹‹ 1643 1644 1645 1646 1647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ