Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Io wrote:No ja na poprzedniej wizycie też dostałam zjebkę, że tydzień ze skurczami chodziłam i nie zadzwoniłam do gin. A co jej miałam powiedzieć? Że co zjem to do kibelka latam? Ja cały czas mężowi mówię, że pomylę poród z biegunką i dziecko na kibelku urodzę
więc nie ma szans ich pomylić z kupą
Io lubi tę wiadomość
-
verynice wrote:Ale super!!!
Ciekawe jak Krzysiowi spodoba się Kłapouchowy pokoik
hihi na pewno będzie zachwycony
A o której wychodzicie?
Io na pewno cos wrzuce ale czasowo nie mam pojecia jak to bedziemadiiiii, dba, karm3lka, Szonka, verynice, justyna14, Io, BlackLuna, K_A_M_A, Paula55, CZARNULKA77, akuszerka89, magdzia26, Patu, mycha89, Migotka22, afrykanka, AniaDS, anulka81, Beataa25, betinka, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hehh, mam identycznie. Ostatnio próbowałam chwycić szczotkę do włosów, to wyleciała w powietrze i znalazła się w drugim końcu łazienki. Długopisy, sztućce, kubki...wszystko lata
JagoodkaK wrote:Cholera jaka ja nieporadna juz jestem, wyciągając ryz z szafki zrzucilam butelke magi i sie roztrzaskala na pol kuchni. Wszystko ujeb..... i cudownie pachnace, by to szlag!CZARNULKA77, JagoodkaK lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
ofcooo wrote:zaraz idę do fryzjera!!
ombre sobie zrobie ah, ah, ah)
Ja mam jak JagoodkaK,mam tyle slicznych zestawów dla synka,że nie mogę się do zdecydować.przygotuje parę i mąż dowiezie,bo cholera wie,jaka za miesiąc będzie pogoda,już w maju kiedyś śnieg był,więc nic mnie nie zdziwi.JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Jeej, ale cudownie
Też chciałabym mieć poród za sobą...z drugiej strony czasami ogarnia mnie taki strach, że mogłabym chodzić z brzuchem jeszcze z rok
Kaarolina wrote:Jestesmy Juz w drodze do domku jestem tak podekscytowana tak dawno mnie w domu nie bylo i ciekawa jestem jak Krzys zniesie pierwszy dzien w domku
Io na pewno cos wrzuce ale czasowo nie mam pojecia jak to bedzie♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
pralinka wrote:Czy któraś tak jak Ja nie ma jeszcze skurczy???
U mnie '2' to max. 2 razy w ciągu dnia, w nocy '1' też max. 2-3 razy.Mnie tylko coś w pitce kłuje od czasu do czasu.
-
pralinka wrote:Czy któraś tak jak Ja nie ma jeszcze skurczy???
U mnie '2' to max. 2 razy w ciągu dnia, w nocy '1' też max. 2-3 razy.
Ja nie mamI dla pocieszenia powiem, że we wcześniejszych ciążach też nie miałam, a pierwsze które poczułam to były porodowe
-
nick nieaktualny
-
DIabla, Szonka uffff może to właśnie tak będzie ze jak się zaczna to już te porodowe:) Szonka w którym tc miałaś te skurcze w pierwszej ciąży?
Majeczka, ciężko ocenić jaka będzie jesien..Mysle ze kupic możesz i jak zalozysz dziecku to wyczujesz czy jest spocone czy nie..Ja jestem z tych co lepiej nie przegrzewać dzieci..Ale wiem ze sa rodzice którzy lubia 'opatulac' dziecko w czapeczki z zakrytymi uszami tez w lipcu..
Nie wiem jak Ty masz podejście..
Ja na wyjścia na razie kupiłam jedna bawełnianą, a welur hmm sama nie wiem jak ten materiał się sprawuje.. -
nick nieaktualny
-
majeczka wszystko zależy od pogody, jeżeli będzie ciepło i bezwietrznie to może maluszek się spocić pod nią, ale jak będzie chłodno i zimowo to może być
najlepiej przygotuj sobie dwie te i taką lżejsza bawełnianą
albo cieńszą czapeczka i tak jak dziewczyny wstawiały fotki jakaś bluza czy pajacyk z kapturkiem co w zupełności wystarczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 13:47
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam 4 strony i już zapomniałam wszystko... Najlepsze jest to, że jak zamykam laptopa to próbuję zapamiętać stronę i ch*j z tego-zawsze zapomnę
Aha-anulka nie dołuj się-wszystkie jak jedna trzymamy kciuki to musi być dobrze! I będzie! Inaczej nie myślDaj Szymusiowi trochę czasu a dojdzie do siebie
Karolcia ale fajnie że już do chatyKrzysiowi się na pewno spodoba jego miejscówka
Gaz mi się skończył-muszę czekać na chłopa...
Z tymi kupami to właśnie tak jest-czyści nas porządnie przed porodem już się przestałam tym przejmować. Pocieszę Was-już nie musicie robić lewatyw
No i... więcej (grzechów) nie pamiętamanulka81, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kama jato dzis pierwszy raz mialam akcja czyste jelita
Wiec poki co enema lezy i czeka haha
Kurde tak mnie nakrecilyscie na szykowanie tych rzeczy do szpitala ze chyba szybko splawie kolezanke dzis i bede sie pakowac sesese
Poczekaj-i Ciebie to dopadnieEnema przy tym to pikuś
-
nick nieaktualny