Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia87 wrote:Kama irobot spoko,ale kibel usrany ,stare gacie za szafą i splesniale gary to one powinny za darmo to posprzątać,a nie nagrodę dostają i koronę
kurde muszę Michałowi powiedzieć jak wstanie za pół h(bo się jednak dziecko polozylo ),że bez korony to ja pier....,nie sprzatam
HahahahDobre, to ja nie będę gorsza-też chcę koronę! I szarfę!!!!!
Już o irobocie nie wspomnę
-
nick nieaktualny
-
karola ja tez niepotrzebnie ogladam porody. z jednej strony troche pomagaja obyc sie z tematem i ucza co i jak a z drugiej strony to wzbudzaja we mnie jeszcze wiekszy starch... a maz tez ma stracha wiec sobie razem "jeczymy" wieczorami hehe
pieczywo kanadyjskie to takie jak to wasze angielskie, ochyda! no i nie wchodzi na nie plesn nawet przez miesiactutaj niestety nie wiedza co to prawdziwe jedzenie
dobrej nocki laski. ja teraz ogladam film i mykam spac bo mnie brzuch boli jak na okres i biegunka trzyma caly dzien -
Afrykanka mialas racje z tym spaniem, ciezka noc byla, oczy jak 5 zl i mysli 1000/sekunde.
Nie nadrabiam was bo zauwazylam ze cos o jedzeniu a mnie ssie od wczoraj a musze byc na czczo i nawet woda sie opic nie moge tylko pare lyczkow..
Zaraz zbiore sie z lozka i w droge bo troche km do zrobienia mamy
Aaaa!! trzymajcie kciukiNelus, justyna14, afrykanka, stardust87, Quatriona, Migotka22, Tysia87, madiiiii, kark, akuszerka89, Szonka, K_A_M_A, nenka, Io, verynice, jovi81, mycha89, hela, betinka, JagoodkaK, EmiBam lubią tę wiadomość
-
kamila86 wrote:Zatem pewnie Twój chłopak nie będzie aż tak wielki jak mój
-
Hejka śpiochy
no tak nad ranem iść spać a potem do południa chrapać leniuchy
mam nadzieję, że wszystkie mamuśki wstaną wyspane i pełne energii
na kolejny dzień marudzenia
le'nutka ja tez będę trzymać kciuki za ciebie i maluszka, żeby wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo, trzymaj się cieplutko kochana
Paula, na pewno wszystko jest w porządku, z dzidzią wszystko dobrze i niepotrzebnie Cię stresują i straszą, może łatwo się pisze ale do pon postaraj się wyciszyć i nie stresować siebie i maluszka.
idę wszamać śniadanko i wypić litry zbożówki, uzależniłam się od nieji rozruszać trochę moja mała damę bo coś leniwa strasznie ostatnio jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 07:26
-
Fipsik wrote:Ale ja Ci nie napisałam ile ważę i że Ty masz tyle ważyć. Napisałam, że:
1. moja waga od 6 tyg się nie zmieniła, chociaż wcześniej narastała regularnie;
2. Brzuch prawie w ogóle nie urósł;
3. W szpitalu jak zrobili usg, to wyszło, że mała przytyła w 3 tyg zaledwie 100 gram i wymiary w ogóle się nie zmieniły.
Moja lekarka powiedziała, że DOPÓKI CZUJĘ RUCHY DZIECKA, to mam na wymiary nie patrzeć. Że skoro się rusza i to zdecydowanie, to na pewno rośnie. Czy to prawda okaże się we wtorek na usg.
Paula a 10 dni to mało, poczekaj spokojnie do poniedziałku, a na pewno okaże się, że Twój maluszek rośnie sobie ładniedo tego czasu pofolguj sobie ze słodkim
7w3d 💔 -
Paula55 wrote:Ja wiedzialam ze brzuch nic sie nie zmienil. Zeby maly rosl tez nie czuje raczej. Nawet dzis mojemu mowulam ze mam wrazenie ze mi lzej jakos ostatnio...no i wykrakalam chyba.
Ruszac sie rusza ale gdyby cokolwiek sie w ruchach zmienilo to juz dawno byla bym w szpitalu. Mnie juz od 25 tyg tu uczulali na obserwacje ruchow ah teraz na koniec tym bardziej. Wiec gdyby tylko sie cos zmienialo mialam od razu do szpitala dzwonic...
Ok lece do wyra bo sporo wrazen jak nah dzis. Dobrej nocki...7w3d 💔 -
nadrobiłam Was szalone kobiety! żeby w nocy tyle stron naprodukować i to o żarciu! wstyd:) rozumiem, że jakby któraś rodziła ale nie ;p
także teraz się witam
jagoodka kobito ty masz problemy z snem i kawe pijesz? eh dziś może ją odstaw i na spacer ok 22 idz, to jak wrócisz to padniesz do wyrka jak długa7w3d 💔 -
a co do snu to jak któraś może to polecam seksik
zasypiam potem jak dziecko
trapi mnie coś od dwóch nocy, dziś też tak miałam, a mianowicie, w nocy odczuwam silny ból zęba, a rano jak wstaje to nic nie boli. W dzień nic nie boli, wieczorem nic a potem przez sen snów czuje ból zęba i dziś rano znów wstaje bez bólu. nie wiem o co chodzi, psychika płata mi figla czy jak???7w3d 💔 -
Co za szalone baby
pol nocy " gadaja".
Lenutka czekamy tu wszystkie na twoje rozwiazanie:-) zazdroszczę ze to " juz"
Karolina dawaj jakaś fotę Krzysia na dobry poczatek dnia
I jak tam u naszych pozostałych mamus? Wszystko okey dziewczyny? Piszcie nam tu jak początki macierzyństwa
Idę tez zrobic zbozowke:-) zastanawiam sie tylko czy moje dziecię skazy bialkowej nie bedzie miało od ilości mleka jakie ostatnio pochlaniam ? -
Co za szalone baby
pol nocy " gadaja".
Lenutka czekamy tu wszystkie na twoje rozwiazanie:-) zazdroszczę ze to " juz"
Karolina dawaj jakaś fotę Krzysia na dobry poczatek dnia
I jak tam u naszych pozostałych mamus? Wszystko okey dziewczyny? Piszcie nam tu jak początki macierzyństwa
Idę tez zrobic zbozowke:-) zastanawiam sie tylko czy moje dziecię skazy bialkowej nie bedzie miało od ilości mleka jakie ostatnio pochlaniam ?