Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia:)))) wrote:o wy nie gadajcie o jedzeniu bo ja chlebusia nawet nie mam, nie zjem przeciez mezowi kanapek do pracy ;/ a moze? hmm
Mąż się na pewno nie obrazi jak co nieco skubnieszU mnie jest teraz zasada, że ciężarna może wszystko bezczelnie wyżerać
A ten placek ze śliwkami to też mógł być-nie pogardziłabymOgólnie jestem wszystkożerna
betinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurde to moja pierwsza noc od dawna ze nie spie,ale ja juz wiem czemu....kawusia pierwszy raz od 2-3 miesiecy i taki efekt dala!!
ale glodna jestem, oszaleje zaraz!nie zrobilismy zakupow bo bylismy po wozek dosyc spory kawal drogi i wrocilismy po 22 . Kurde nawet zupka chinska vifon by sie przydala. Co z tego ze jest z czym kanapke zrobic jak chlebusia brak!!buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 02:45
-
KAMA nie jest ten poradnik do końca denny ,bo są porady do czego octu użyć,albo sody oczyszczonej
ale np jak odkurzac albo jak składać ręcznik naprawdę małgorzata mogła se darować
niech majdanowi pokaże,bo wydaje mi się,że każdy głupi umie "wykonywać posuwiste ruchy po podłodze"
No nie ja glodna,a one o plackach:-)o 5 otwierają sklep więc jak dobrze pójdzie to doczekamK_A_M_A lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:No wez gryza... nie żebyśmy Cię do złego namawialy, ale jak dziecko glodne, to nuc nue zrobisz.
aaaaaa moj piesynek ma dzisiaj urodziny, ale bedzie impreza
hehe piesynek ale to fajnie brzmi!
mam chleb arabski ale w zamrazarce, nosz kur.. ide poszperac do kuchni z nadzieja ze znajde cos o czym nie wiem (sama w to nie wierze ) -
nick nieaktualny
-
mialam dzisiaj wizyte. tutaj, podobnie jak w anglii, nie robia skanow na koncowce a wiec mialam zbadany brzuch rekoma I zmierzony pionowo. w 10 dni przybral az 2cm a waga pokazala az 2 kg wiecej. pani doctor przypuszcza ze "mala" osiagnela juz ponad 3 kg I ze jest gotowa do wyjscia. szyjka otwarta na 1 palec, miekka I krotka. daje mi tydz-dwa. zrobila tez masaz szyjki bo podobno to przyspiesza porod (chyba jej na tym zalezy zeby livka nie byla za duza I zebym zdolala ja urodzic salami natury). opowiedziala mi troche o cesarskim cieciu zebym byla w razie czego przygotowana I poinformowana. wedlug statystyk szpitala 20% kobiet, ktore chca rodzic naturalnie, maja wykonywane cc. najczesciej przez wage dziecka oraz jego ulozenie twarza do gory. w tym drugim przypadku jesli czas pozwala to czekaja az dziecko sie przekreci a jesli sie nie uda to nie kaza probowac bo jest to zbyt duze ryzyko. podobno bezpieczniej wykonac cc niz uzyc proznociagu polozniczego. co do znieczulenia zoo to podaja gdy jest 5 cm rozwarcia. balam sie ze bede miala znieczulone nogi I nie bede mogla wstac do toalety oraz ze nie bede czula skurczy partych ale podobno rzadko sie to zdarza bo bede miala guzik ktorym sama bede sobie dawkowala ile potrzeba:) po badaniu zauwazylam kilka czerwonych zbitych nitek krwi ze sluzem. to pewnie jakies poczatki odchodzacego czopu.
betinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mogłabym niekulturalnie czmychnąć do wyra, ale jeszcze nie chce mi się spać
Tysia fajnie to napisałaś-już sobie wyobraziłam te "posuwiste ruchy"ehehehe ale ona teraz przykozaczyła z tym majdanem...
Karolcia jak Ty taka amatorka chleba to kaplica-pozostają Ci mężowe kanapkiOj naprawdę nie możesz mu zeżreć a on sobie coś kupi po drodze?