Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mysle ze albo juz sama koncowka albo Nela juz tuli mala
A ja kurde czekam az na aukcje na ebayu wroci moj fotel bujany!!! Debilka jestem i nie zamowilam od razu i ktos kupil
O lampce tez myslalam ale chyba zostanie ta co mamy juz w sypialni..
-
O kurcze, to trzymam kciuki, żeby wrócił!
Ja dziś w Ikea przysiadłam na tym takim typowo Ikeowym fotelu - jest MEGA wygodny, ale nie mogłam z niego wstać nawet z pomocą mężaLudzie się na mnie gapili
Chętnie bym go kupiła, tylko po cc nie ma bata,żebym z niego wstała.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
No i dlatego ja takiego nie chcialam... Ten co mialam upatrzony ma specjalna blokade bujania. Wtedy wstajesz jak z krzesla.
Kolezanka po cc wlasnie go uzywala i mowila ze gdyby byl bez tej blokady to by go dlugo nie mogla uzywac.
A te fotele co ja chce to sa ale inne kolory
Jutro napisze do goscia czy jest sens wogole cżekac jeszcze na bialy...
-
Z tego co widzialam po sprzedanych to poszly jak swieze buleczki bo mial ich kilkanascie
Te w kolorze drewna zostaly 4 szt a bialy poszedl w pt o ile dobrxe pamietam
Ale masz racje. Napisże bo moze jeszcze ma
Kurde betinka zostalo ci 8 dni!!! Fajnie tak znac date i tylko odliczac
-
Teraz to ja przyszlam i nie ma nikogo?
Nelus juz z Livia jest szczesliwa A mnie moj T dopadł. Wreszcie się przyznał dlaczego tak rzadko sie kochamy... bo glupio tak jak dziecko jest w brzuchu, bo moze jej w oko wsadza....justyna14, stardust87, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja wciąż czekam, nie zasnę normalnie
Ochhhh, farciaro! My czekamy do dnia cc, pewnie będzie wieczorem, więc rano wreszcie się do siebie dorwiemy. Ale mój też ma stresa, zwłaszcza po tym jak mu powiedziałam, że lekarka ostatnio przy badaniu główkę czułahttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
No to sobie kochana sama pid górkę zrobilas
Farciaro? My ostatnio może miesiac temu.... powiedzialam mojemu, ze po porodzie jesg 6 tyg posuchy i będzie musiał ręki używać, to popatrzyl ns mnie jak na wariatke i zabral sie za robotedba lubi tę wiadomość