Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackLuna wrote:KAMA, działać mogę nie ma problemu tylko jak pisałam przynajmniej większość musiałaby się zadeklarować bo zaczynać album gdzie potem nie będzie zdjęć to kicha, a czas tez na to trzeba poświecić żeby było coś fajnego wiec jeśli większość dziewczyn będzie na tak to nie ma problemu, będę na bieżąco więc prosiłabym chociaż o jednokrotne napisanie przez każda mamuśkę z forum tak chce lub nie albo spadaj albo jak która woli
nie wiem powiedzmy do końca tego tygodnia ? z racji że niektóre dziewczyny rzadziej się pojawiają na forum
BlackLuna, ofcooo, verynice lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Dzien dobry!! Wow ale emocje
Nelus i Dedire ogromne gratulacje :*:*:*
Mika to do kiedy mozesz sie tak bujac w ciazy?? Ja rowno w termin w srode 27, mam sie zglosic do szpitalaJak nie urodze do tego czasu hih
No i dziecko ma przyjsc na swiat, czyli szpital i wywolywanko. U mnie jakos nie chca czekac.
-
Szonka wrote:a ile pieczesz i w jakiej temp ? mi nigdy z piekarnika nie wychodzi
wyjmuję albo suchy wiór, albo ciapę.
Pieke na 180 st i na okoale tak przynajmńiej 20-25 min.
Kurde raz mi sie zdarzyla sucha ryba z folii ale to poprostu ryba byla kiepskiej jakosci:/ bo przetestowalismy chyba wszystkie dostepne u nas w sklepie a rodzajow jest mnustwo
Wiec to od ryby duzo tez zalezyale zawsze jest taka wilgotna i "plywa" w tym sosiku z przypraw i maselka
mmm az mam slinke
Ja tez jestem za albumem tylko dla nasBlackLuna, verynice lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:No tak myślałam-a Ty to już w ogóle pierwsza do spuszczania łomotu
Ogólnie wychodzę z założenia, że cichaczem to można co najwyżej bąka puścić a nie urodzić dziecko
A ja dziś 39 tydzień zaczęłam,ale moje dziecko coś czuje wyjdzie w 65 tygodniu.także mam czas,dużo czasu:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Migotka22 wrote:Dziewczyny trochę zaspamuje
Ale mam pytanie...ostatnio jak byłam na wizycie 14 gin pobrał mi posiew, ja byłam przygotowana na to że pobierze i z pochwy i z odbytu tak jak pisałyście, ale on pobrał tylko z pochwy. I ja już w końcu nie wiem czy to było na tego paciorkowca czy nie?Szonka wrote:Wiesz też się na tym zastanawiałam. Mi gin. pobrał posiew na gbs właśnie z kanału szyjki, tylko i zastanawiam się czy taki wynik będzie ważny w szpitalu. Ciekawa jestem co na to nasze połozne ? -
nescafe wrote:Dzien dobry!! Wow ale emocje
Nelus i Dedire ogromne gratulacje :*:*:*
Mika to do kiedy mozesz sie tak bujac w ciazy?? Ja rowno w termin w srode 27, mam sie zglosic do szpitalaJak nie urodze do tego czasu hih
No i dziecko ma przyjsc na swiat, czyli szpital i wywolywanko. U mnie jakos nie chca czekac.
A u Ciebie Cię położą pewnie i popróbują wywołać tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:12
-
ofcooo wrote:Kurcze ja też miałam wrażenie, że tego GBSa pobrali mi tylko z pochwy a nie z odbytu - nie czułam żeby mi gin coś wkładała do odbytu... Ale na wyniku jest napisane posiew w kierunku paciorkowca z pochwy i odbytu.
ofcooo lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Paula55 wrote:Kiedy?? Co??
Wysłany: Dzisiaj, 10:51 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Dziewczyny gratuluję porodów, mam nadzieję, że z dzieciaczkami wszystko ok
O albumie pisałam na fb jakiś czas temu, że możnaby zrobić, także jestem za.BlackLuna lubi tę wiadomość
-
ofcooo wrote:Kurcze ja też miałam wrażenie, że tego GBSa pobrali mi tylko z pochwy a nie z odbytu - nie czułam żeby mi gin coś wkładała do odbytu... Ale na wyniku jest napisane posiew w kierunku paciorkowca z pochwy i odbytu.
Z tym to ja doczytałam w necie, że pobierają z pochwy i jak jest (+), to potem z odbytu i jeżeli tam też jest (+) to jeszcze badanie moczu robią. Tylko tak to chyba rzadko robią...bo pobiorą z pochwy, albo z pochwy i odbytu od razu i wiadomo, że i tak muszą podać antybiotyk.ofcooo lubi tę wiadomość
-
Ja jestem za albumem, jeśli będzie w 100% tylko i wyłącznie dla Nas. Mam sporo obiekcji przed wklejaniem własnych zdjęć na forum itp.
Dziewczyny czy Wam lekarz robił 2-3tyg pzred porodem jeszcze jakieś badania typu powtórka toxo, GBS (jesli był sporo wczesniej pobierany itd.)???
Moja mi zrobiła GBS chwilkę temu i nie wiem czy poprosić ją o powtórkę czy pomyśli ze zwariowałam..BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahaha Tysia rozbawilas mnie
65 tyg hahaha.
A Fipsikowa to mogla by tak wogole dwa slowa skrobnac.. Co u niej i Jagody!ale tak poważnie to już 39 tydzień,a u mnie żadne czopy ,żadne skurcze,żadne biegunki ani zaparcia,normalnie chamstwo i disco polo jakby to KAMA powiedziała:-)
https://www.maluchy.pl/li-69041.png