Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Mam propozycję umówmy się na jakiś konkretny dzień to wiesz będziesz czula się zobowiązana i nie będą Ci takie rzeczy do głowy przychodziły co by się rozpakowywac wcześniej
ja wczesniej sie rozpakowywac nie chceMała musi zaczekać
remonty jeszcze u nas trwaja
no i mamy jeszcze pare spraw do zalatwienia..
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:nie nie wkrecam
poprostu pisze Wam jaka byla moja pierwsza mysl
tak mi pstryknelo pod pepkiem
Nie lubie tego bo mysle,ze cos sie dzieje dzidzi. A te pstrykania to normalne w ciazy ale to bylo dziwne
tez mam takie pstrykania nie wiem skad to sie bierze ale czasami sie zastanawiam czy to normalne? -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:
no takkarola nasza wrzesniowka groszkowa
zeby nie bylo!!! nie mam nic do groszkowsama mam posciel i kocyk minky w grochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 19:31
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystorczyk wrote:tez mam takie pstrykania nie wiem skad to sie bierze ale czasami sie zastanawiam czy to normalne?
z tego co wiem to normalneoczywiscie musialam przejrzec fora i co o tym pisza dziewczyny. Te pstrykania biora sie z tego,ze kosci rozchodza i rozciagaja. Sa wrazliwe no i przy tych ruchach dziecka to slychac
-
Laski nie jestem w stanie Was nadrobić, piszecie i piszecie.
co do paznokci to ja mam zele i nue zdejme ich do porodu. Mam zrobionego frencha bez kamuflażu tylko czysty zel na naturalnej plytce.
te pazurki w groszki piekne
Powiedzcie mi kochane, czy Wy absolutnie wszystko prasowalyscie? Cholerne przescieradla z gumką, frotowe pajjacyki, koce itd? Nienawidzę tego!!!!!!!! -
Majeczka2014 wrote:z tego co wiem to normalne
oczywiscie musialam przejrzec fora i co o tym pisza dziewczyny. Te pstrykania biora sie z tego,ze kosci rozchodza i rozciagaja. Sa wrazliwe no i przy tych ruchach dziecka to slychac
uff a juz sie bałam ze cos nie tak uspokoiłas mnie trochedzieki
-
a ja mam dziwne pytanie
czy katar moze byc jakos związany z ciążą? męczy mnie dzis strasznie, ale gardło nie boli, temperatura w normie, kaszlu brak. no ogółem innych objawów choroby nie ma. nigdy nie miałam alergii na pyłki ani nic takiego. i zastanawiam sie czy to dopiero przeziębienie sie rozkręci czy faktycznie cos uczuliło czy dziwna reakcja organizmu. w pierwszym trymestrze słyszałam ze moze byc katar jako objaw ciąży przez zmiane poziomu hormonów. ale pod koniec tez cos takiego istnieje czy nie?
-
Jagoodka ja pracowałam wszystko. Ogólnie dowiedziałam się na szkole rodzenia ze dobrze jest wszystko prasowac do któregoś tam miesiąca życia dziecka bo prasowanie zabija bakterie i to po to się to robi... a ja się zawsze zastanawiałam czy mojemu dziecku będzie przeszkadzało ze będzie miało pieluszki wygniecione troszkę
a jak widać to nie o zagniecenia chodzi
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Laski nie jestem w stanie Was nadrobić, piszecie i piszecie.
co do paznokci to ja mam zele i nue zdejme ich do porodu. Mam zrobionego frencha bez kamuflażu tylko czysty zel na naturalnej plytce.
te pazurki w groszki piekne
Powiedzcie mi kochane, czy Wy absolutnie wszystko prasowalyscie? Cholerne przescieradla z gumką, frotowe pajjacyki, koce itd? Nienawidzę tego!!!!!!!!
Ja kocyków nie piorę nawet nowych, tak jak rożka. Prześcieradło wyprasuję, ciuszków welurowych mam mało bardzo, ale te co mam, to prasuję na lewej stronie tylko, bo to sie do żelazka przykleja gówno.JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Jagoodka ja prasowalam wszystko do szpitala i lozeczka też czyli przescieradlo też,ale nie po to żeby nie miała zagiec,bo wiadomo,że jak się naciagnie to się samo prostuje,tylko żeby bakterii nie było,które swoją droga i tak będą Haha.więc nie wczuwaj się moja droga,w to prasowanie,ja raz dwa trzy i już.
Ja nawet mam zamiar prac,rzeczy małego w płynie,tym samym co nasze.moja siostra od razu prawa w proszkach i plynach dla dorosłych i mały nie miał żadnych kompletnie problemów skornych .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 19:45
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Patu wrote:a ja mam dziwne pytanie
czy katar moze byc jakos związany z ciążą? męczy mnie dzis strasznie, ale gardło nie boli, temperatura w normie, kaszlu brak. no ogółem innych objawów choroby nie ma. nigdy nie miałam alergii na pyłki ani nic takiego. i zastanawiam sie czy to dopiero przeziębienie sie rozkręci czy faktycznie cos uczuliło czy dziwna reakcja organizmu. w pierwszym trymestrze słyszałam ze moze byc katar jako objaw ciąży przez zmiane poziomu hormonów. ale pod koniec tez cos takiego istnieje czy nie?
Ja mam od jakiegos czasu non stop zatkany nos - to normalne. Mocno nabrzmiałe są błony śluzowe i stąd ten klopshttps://www.maluchy.pl/li-68923.png