Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde oby mały kubus wyzdrowiał i mogli z lo wrocic do domku cali i zdrowi! nawet nie chce sobie wyobrazac co ona teraz przechodzi! 3mam kciuki za maluszka!!!!
i tak to cholera jest z tym gbs'em? bo juz mam stresa, niby ujemny ale robil mi 1,5 miesiaca temu prawie! pozniej bylam w szpitalu i mam stresa czy nic sie tam nie przypaletaloWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 19:19
justyna14, Io lubią tę wiadomość
-
aluśka1987 wrote:Dziewczyny mam pytanie-jaką dostajecie kwotę z Zusu tyle ile miałyście wypłaty czyli 100% czy mniej?bo ja włąsnie dostałam i nie wiem zabardzo ile powinno byc?7w3d 💔
-
hela wrote:kurde oby mały kubus wyzdrowiał i mogli z akuszerka wrocic do domku cali i zdrowi! nawet nie chce sobie wyobrazac co ona teraz przechodzi! 3mam kciuki za maluszka!!!!
i tak to cholera jest z tym gbs'em? bo juz mam stresa, niby ujemny ale robil mi 1,5 miesiaca temu prawie! pozniej bylam w szpitalu i mam stresa czy nic sie tam nie przypaletalo7w3d 💔 -
Jacie, Akuszerka też tam za swoje dostanie. Co za historie...
Kochana, dużo siły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobiłam juz masę na kulki owsiane, zaraz je zeżrę łyżką z garnka zanim zdążę kulki ulepić!justyna14, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka, dziękuję! Na prawdę przepis super. Ja zawsze ciasto robiłam z paczki, a krem to tylko budyń+masło i zawsze mi grudy wychodziły. A Twój przepis na ciasto prościutki a krem taki gładki i pyszny
Mąż zachwycony, bo uwielbia karpatkę
betinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaarolina wrote:a ja mam głupie może pytanie jak myślicie mogę zjeść paprykę faszerowaną mimo tego że Mały pije moje mleko?? tak za mną chodzi a nie chcę Go narażać na ból brzuszka..
BlackLuna lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Gosia19 wrote:Dziewczyny chyba sączą mi się wody
Jak się coś rozwinie to jadę do szpitala. Trzymajcie kciukitrzymam kciuki za szybki rozwój akcji i lekki poród. Informuj nas na bieżąco bo my strasznie ciekawe jesteśmy
7w3d 💔 -
jejciu lo...trzymaj się tam dzielnie, dużo siły i przede wszystkim zdrowia dla Kubusia i Ciebie..tule mocno.
dzięki bogu za lekarkę, która uwierzyła lo, ze dzieje sie jak sie dzieje a nie jak reszta chciała od tak wysyłać do domu..
karolcia, ja jadłam wszystko i córci nic nie było moim zadaniem jak masz ochotę to sobie zjedz, poza tym nam położne mówiły ze mleko mamy ma być pożywne i "konkretne" a nie jałoweja tylko nie mieszałam kilku takich smakołyków dziennie a pojedynczo i było git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 19:43
justyna14, madiiiii, Io lubią tę wiadomość