Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Io ogromnie współczuję tego co teraz musisz przechodzić
dużo zdrówka dla synka.
Patu rozumiem Wasz problem, niedawno był u nas znajomy co ma gospodarstwo i też skupił się na krowach, jak powiedział, że wydaje ok 3tys zł miesięcznie na witaminy dla krów to byłam w szoku. Krowy to delikatne zwierzęta i bardzo trzeba o nie dbać. Też zarabiają na mleku i powiedział, że życie tych krów jest skrócone o połowę, żyją im ok 4 lata. Bardzo Wam współczuję tego, że macie teraz chore zwierzęta, kurcze jeszcze okres jesienny się zbliża i będziecie musieli uważać na nieIo lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:no staram sie byc spokojna
lekow nie bede brac. Pomierze cisnienie kilka razy i sie okaze. Przed wizyta sie nie stresowalam, raczej po wizycie bylam jakas rozkojarzona.
Jedynie martwi mnie to zle samopoczucie, naprawde tak zle sie nie czulam. I myslalam,ze to badanie na T to jakos w tym celu? No ale zobaczymy :)jutro sie wszystko wyjasni.
Ja mam typowy objaw cholestazy czyli swędzenie rąk i stóp i nawet pierwsze próby watrobowe wyszły trochę podwyższone ale następne badania wyszły juz ok... -
Ewelina.Irl wrote:hej przygarniecie kropka ??
Bylam tu na poczatku Ewelina23 ale wykasowalam konto I jestem znow
Majeczko bedzie dobrze :*
opowiadaj co u Ciebiechłopak czy dziewczynka w drodze?
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
dba wrote:gdzie byłaś jak Cię nie było
opowiadaj co u Ciebiechłopak czy dziewczynka w drodze?
Nicol
A co u Ciebie ? Chlopczyk czy dziewczynka ?
-
nick nieaktualnymadzia w sensie,ze mdlosci mi sie strasznie nasilaja, bol glowy, zawroty glowy, czasami dusznosci i uderzenia goraca.
Poki co luuuuuuuz...jutro bede miec tez wyniki badania na "T"
Nelus, sliczna malutka. Tez czytalam o tym,ze taki maluch potrzebuje bliskosci przez peirwsze tygodnie. Bedzie lepiej
TErmometr do wody mam z babyonotaka zyrafke zolta.
Akuszerka, powodzenia!!! Jutro mam nadzieje,ze bedzie po i bedziesz tulic malenstwo.
Io, przytulam... i bedzie napewno dobrze!!!
Gosia, odezwij jak będziesz mogła jak sytuacja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:43
assantea, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:A leci pomalutku teraz jak by sie czas zatrzymal . Mialam wczoraj wizyte u gp taki lekarz spawdza cisnienie I serduszko musze powiedziec w piatek w szpitalu o mokrej wkladce co jakis czas jak by sie wody saczyly . Musza to zbadac . W drodze dziewczynka
Nicol
Jestem w szoku, że wróciłaśEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:A leci pomalutku teraz jak by sie czas zatrzymal . Mialam wczoraj wizyte u gp taki lekarz spawdza cisnienie I serduszko musze powiedziec w piatek w szpitalu o mokrej wkladce co jakis czas jak by sie wody saczyly . Musza to zbadac . W drodze dziewczynka
Nicol
z tego co widzę w nicku to w Irlandii jestes?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewi ja swój termometr kupiłam w pepco
za chyba 6 zł ?
do samochodu nie mam nic, bo raczej rzadko będziemy gdzieś na razie jeździć. Do ośrodka zdrowia mam 400 m więc spacerek, a wątpię, że takie słońce będzie że te osłonki przeciwsłoneczne teraz będą potrzebne. Ewentualnie dokupię je jak pogoda zacznie dopisywać.7w3d 💔 -
LO kochana bądź silna w tej trudnej sytuacji. Kubuś wszystko wynagrodzi. Założę się ze silny z niego chłopiec!!!
Karolina zazdroszczę Ci tego ze Krzyś tak ładnie śpi, oddalabym wszystko żeby Livka powiedziała mi jak mam jej pomóc gdy płacze cała noc!
Aha jeszcze nie pisałam o sobie.. na drugi dzień po porodzie waga pokazała tylko 5 kg mniej, jestem cała spuchnieta mam dwa razy większe nogi i dłonie i musze pic ponad 3l wody. Nadal krwawie mocno, co godz zmieniam podpasek. Pielęgniarki kazaly mi je moczyć woda i wstawiać do zamrazalki, super patent na opuchnięte krocze! Polecam kupić Belle a nie żadne always czy inne super cienkie i wypasione! Brzuszek mam już jak w 20 tyg, miękki jak galaretka ale odpukac bez rozstępów. Jak macie pytania to piszcie. Nawet na tematy kup krocza itpjustyna14, magdzia26, madiiiii, betinka, Io lubią tę wiadomość
-
Nelus a sprawa kupkowa była? Czy wcześniej lewatywe ci robili? A ile przytylas że ci od razu 5 kg zlecialo? Opuchnięta jesteś bo to woda w organizmie się zatrzymuje, mój gin mi mówił że woda po porodzie do miesiąca czasu może schodzić. I zazdroszczę że nie masz rozstępów
ja też jeszcze nie mam Ale jeszcze 2,5 tyg przede mną do 40 tyg więc różnie może być... A na chwilę obecną mam już plus 8 kg na wadze