Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Parę rzeczy dostałam ostatnio od koleżanki do łózeczka,a ciuszki od siostry dla Damianka i bluza dla Mateusza;)
I moje wygrane i darmowe próbki z Musteli
nenka, BlackLuna, karolcia:)))), betinka, Majeczka2014, Gosia19, ofcooo, kark, Ewi25, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualnydoti77 wrote:Parę rzeczy dostałam ostatnio od koleżanki do łózeczka,a ciuszki od siostry dla Damianka i bluza dla Mateusza;)
I moje wygrane i darmowe próbki z Musteli
sliczne ciuszki, a z 6 zdjecia mam ten bialy polarek misiowy, tesciowa przyslala z 5 10 15 o ile dobrze pamietam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 00:22
-
Powróciłam! Zabrałam się z mężem na cośrodową imprezkę salsową, obrałam hasło przewodnie 'Pożegnanie z Afryką'
Chciałam się pożegnać z ludźmi przed porodem, bo kilka tygodni siię nie będziemy widzieć. Nikt mi nie chce uwierzyć, że przytyłam 23 kg. Pocieszające, że tylko po twarzy widzą to moje sto kilo, chociaż faceci tak się mną zachwycali, że na pewno po dupie też widać
Pewnie mój mąż zrobił wcześniejszą akcję, żeby mi mówili miłe rzeczy na pocieszenie
Ciekawe co by powiedzieli, jakby zobaczyli dupę i uda poorane rozstępami, te kłamstewka już by tak łatwo nie przeszły im przez gardło!
PATU, oj jak ja dobrze Cię rozumiem... U nas przecież teraz też się najgorszy czas w życiu zrobił. Ale cholera nie możemy się totalnie załamać, dla naszych dzieciaczków musimy się trzymać. Jakoś się los odwróci na naszą korzyść w końcu!
PAULA, najważniejsze, że zrobiłaś się na bóstwo, teraz reszta jakoś pójdzie. A Tiaguś mamusię w najlepszym wydaniu poznaCiekawe jaki poziom stresa jutro będzie... Mój dzisiaj się spotęgował jak patrzyłam na ludzi tańczących beztrosko i do mnie dotarło, ze dla mnie ten czas się skonczył. Ale zaraz potem sobie wyobraziłam, jak ledwo wystający spod ziemi Mati tańczy między nimi i mi się lepiej zrobiło
NELUS, ja też bym spróbowała dokarmić Livkę mm. Nic jej się nie stanie, bo nie chodzi o rezygnację z piersi, tylko o przetrwanie tego okresu, zanim się rozkręci laktacja (bo się rozkręci na bank!). Jak zacznie dobrze spać, to znaczy, że jednak nie dojada i się sprawa rozwiąże, a Ty się pozbędziesz stresu i napięcia, i dzięki temu łatwiej pójdzie z laktacją!
Przepis na karpatkę wrzucę jak znajdę!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Jest mleko !!! Wzięłam długa kąpiel w soli fizjologicznej i nagle pojawiły się białe kropelki na sutku! Livka śpi jak aniołek !!! Ale jestem szczęśliwa
karm3lka, Majeczka2014, hela, dba, Gosia19, verynice, Eva0507, ofcooo, BlackLuna, Patu, madiiiii, magdzia26, nenka, Kaarolina, afrykanka, jovi81, assantea, betinka, JagoodkaK, fabiola, EmiBam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A zaczynam dziś 37 tydz!
Nelus super, że się mleczko rozkręciło!
Lo trzymam kciuki za Ciebie i Kubusia żebyście szybko wrócili do domku.
Paula i Akuszerka życzę lekkich porodów i ślicznych bobasków
Gosia19 jak sytuacja na froncie?Majeczka2014, BlackLuna, stardust87, Paula55, magdzia26, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiabla, gratuluje nowego tygodnia!!
Musimy chyba się przyzwyczaić , że teraz nasze nocki/ranki takie będą.
Właśnie o Gosi chwilę wcześniej też pomyślałam,...
Ja to w ogóle mam pomysły z samego rana. Postanowiłam zmierzyć sobie brzuchol.
Mam 112 cm!! Jak na 36 tydz.wydaje mi się bardzo dużo???? Mierzycie?
Przy okazji zrobiłam sweet focie brzucha z rana to Wam pokażę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 05:35
Diabla85, Gosia19, doti77, ofcooo, BlackLuna, kark, magdzia26, nenka, Kaarolina, jovi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia19 wrote:Spać nie mogę
Skurcze wczoraj były ale przeszły po kąpieli. Nie wiem co jest grane, bo wody nadal się sączą a do szpitala bez sensu też nie chce iść, więc pozostaje czekanie i jeszcze raz czekanie
jesli wody sączą to może warto to skonsultować??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny