Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam dziewczynki za rozmowę, jak człowiek zrzuci z siebie "trochę" problemów to mu lżej:P
Lecę odwiedzić dziadków i pograć z nimi w kartyzawsze gramy w Remika i zawsze wygrywają
heheh
Zajrzę pewnie wieczorkiem jak uda mi się odpalić lapotopa bo oczywiście również musiał się zjeb....:D:D:D
Buziole dla Wszystkich:* -
Dzięki jagoodkak.
Bo jak to mówią najgorszy za granicą jest polak dla polaka.
Ona jest polką ale myśli idiotka że skoro wyszła za mąż za szweda to już wielka pani szwedka z niej. W ogóle to ona jest prze bezczelna baba poniża polaków i wyśmiewa sie z nich jak by sama nie wiedziała skąd przyszłą. -
JustyśkaG wrote:Diabetologa właśnie zmieniłam. Gorzej z tymi dietetyczkami cholera. Bo zamiast ułożyć mi dietę to dała mi pinda rozpiskę taką co moge a czego nie. Pytam się debila w jakich ilościach mam to jeść, a ona że nie musze liczyć ani ważyć pokarmów:D no nie debil?
ciała ketonowe pojawiają się tez po sokach i owocach np jabłka zawierają ich bardzo dużo, jeśli takowe pijesz czy jadasz postaraj się ograniczyć lub odstawić, i sprawdź po tygodniu, choć pewno doskonale wiesz to chlebek polecam przede wszystkim żytni nie jakiś mieszany czy waza, ale normalny czysty chleb żytni lub specjalny chleb dla cukrzyków u nas takowy jest nie wiem jak u was. Jakbyś chciała to mogę na priva podać przykładowy jadłospis mojej diety z jednego dnia, choć przypuszczam że i tak już masz dość diety w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:38
-
Nelus wrote:Może wy wiecie co to może być?
Szymonek piekniusi!!! Moja Livka potwierdziła ze nieźle z niego ciacho
Nelus może to wysypka na tle alergicznym? Może uczula ją jakiś kosmetyk, którego używasz, albo proszek, w którym prałaś jej rzeczy, albo może macie pościel pierza, która ja uczula ? Dzieci niestety miewają takie wysypki i zawsze jest zachodzenie w głowę od czegona szczęście do roku większość z tego wyrasta.
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Beataa25 co za kretynka z tej kobiety. Najlepiej to jeszcze kopać leżącego. A kim ona jest? Uważa sie za kogoś lepszego? Co za wredne babsko!!!
Najważniejsze jest teraz Wasze Maleństwo, nie denerwuj sie bo nie warto tracić nerwy na ta chorą kobietę. A z praca po macierzyńskim jakoś się ułoży, na pewno. Będziemy trzymać kciuki i Cię wspierać :*
I w ogóle dobrze jej powiedziałaś. Te pieniądze należą sie Tobie jak psu buda!Beataa25 lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Może wy wiecie co to może być?
Szymonek piekniusi!!! Moja Livka potwierdziła ze nieźle z niego ciacho
edit:
moż livce jest za gorąco? może trzeba lżej ją ubierać? i często wietrzyć skórę
napar z rumianku ma wlaściwości przeciwzapalne i dezynfekujące - można ją w tym wykąpaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:55
Nelus lubi tę wiadomość
-
Nela, albo jak pisze szonka coś alergicznego albo potówki, jeśli to potówki to najprawdopodobniej z przegrzania i dobrze robi kąpiel w letniej z dodatkiem np nadmanganianu potasu (kupisz w aptece bez recepty, ale skonsultuj to najpierw z lekarzem), czy tez jak któraś chyba pisała krochmalu - co polecam, w przypadku potówek sprawa idzie dość szybko u mnie to było jakieś 2-3 dni takiej pielęgnacji bez używania oliwek i innych natłuszczaczy i jest po sprawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:27
Nelus lubi tę wiadomość
-
Beata, no co za zdzira z tej szefowej baby najgorszej! Niech ją zmarszczki zeżrą i przedwczesna menopauza dopadnie!
Nelus, z tym krochmalem bym spróbowała, on na 100% nie zaszkodzi, a czerwcówki pisały, że działa cuda. Kąpały w nich maluszki i buziaki im wacikiem nasączonym przemywały. Rumianek też niestety potrafi uczulać, a z krochmalem nie ma takiej opcji
Beataa25 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Beataa25 wrote:Dzięki jagoodkak.
Bo jak to mówią najgorszy za granicą jest polak dla polaka.
Ona jest polką ale myśli idiotka że skoro wyszła za mąż za szweda to już wielka pani szwedka z niej. W ogóle to ona jest prze bezczelna baba poniża polaków i wyśmiewa sie z nich jak by sama nie wiedziała skąd przyszłą.
Niech sie cmoknie w zad.Beataa25 lubi tę wiadomość
-
Beata, doskonale Cię rozumiem. Ja jak zaszłam w ciążę i poszłam na rozmowę z pracodawcą, to też zostało mi zasugerowane, że mogę nie mieć pracy po powrocie z macierzyńskiego...no chyba że wrócę do pracy zaraz po porodzie i będę pracować podczas urlopu. Powaliło ich totalnie! Wkurzyłam się strasznie i powiedziałam wprost, że jest to niezgodne z prawem. Ale i tak zrobię wszystko, żeby do nich nie wracać.
Beataa25 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
A na puladach tez ma czy tylko na główce bo to trądzik niemowlęcy moja córka tez miała kilka dni po urodzeniu ;( schodzi samo albo możesz pójść po maść wyruszają a ten trądzik wyskakuje po rodzolicach coś w genach
Akuszerka gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:14
-
oooooo Mika własnie i jak tam ?
Edit: mika jeśli możesz podaj mi na priv lub ja wyśle ci mój, ja też mam listę z numerami jakby dziewczyny wcześniej złapało i się rozpakowałyco w przypadku lo już nastąpiło
a ja prześlę stardust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:24
-
Mika 28 wrote:Juz mam balonik i skurcze narazie poziom 60 daje rade ale jutro rospakunek a jak się coś zmieni to może w nocy a i stardust co z tym numerem bo ja nie wiem czy dawałam czyni.
Mika a co to jest ten balonik ? bo ja nieuświadomiona jestem ?