Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolaaa91 wrote:U mnie jest taki problem, że ja w ogole nie wyobrazam sobie karmienia piersia, nawet w szpitalu i nawet przez kilka dni.... mam chyba jakies skrzywienie psychiczne, widze jak te wszystkie mamy karmia piersia i sa szczesliwe i spełnione, a ja siebie takiej w ogole nie widze....
kurde głupio mi aż, ale wydaje mi się, że moje cyce nie są do karmienia...
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
-
anulka81 wrote:Zaspamuję dziś Was
robiłam zdjęcia synkowi i stwierdziłam że forumowe ciocie bardzo lubią zdjęcia to dwa jeszcze wrzucę
Assantea czujnik który poleciła nam lekarka to Respisense Ditto, mały zakłada sie na pampersa.
Anulka ale fajowy chłopczyk! Ile teraz waży? Wygląda na malutkiego. Moja tak kocha mleko ze przez dwa dni nabrała pulasków w i wygląda jak chomiczek hehe
Nie mogę uwierzyć ze jest z nami dopiero cztery i pół dnia. Wydaje mi się ze mam ja od zawsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 16:22
anulka81 lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Anulka ale fajowy chłopczyk! Ile teraz waży? Wygląda na malutkiego. Moja tak kocha mleko ze przez dwa dni nabrała pulasków w i wygląda jak chomiczek hehe
Nie mogę uwierzyć ze jest z nami dopiero cztery i pół dnia. Wydaje mi się ze mam ja od zawsze!
Jak wychodziliśmy ze szpitala to ważył 2804g. Z każdym dniem przybywa na wadzew poniedziałek jedziemy do kontroli to zobaczymy ile waży
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
anulka81 wrote:Jak wychodziliśmy ze szpitala to ważył 2804g. Z każdym dniem przybywa na wadze
w poniedziałek jedziemy do kontroli to zobaczymy ile waży
To super ze waży coraz więcej! Moja tez przybiera w oczach. Dzisiaj dowiem się ile już ma, tak na oko to 3000g na pewno
A twój synuś od początku spał z raczkami na zewnątrz? Zastanawiam się kiedy moja się do nich przyzwyczai i nie będę musiała jej owijac gdy śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 16:37
-
Apel do wszystkich mamus
My forumowe ciocie uwielbiamy zdjecia
Wysylajcie jak tylko macie czas i ochote
teraz bede sledzic forum i czekac na wiadomosci od Pauli I MikiMam nadzieje,ze juz najpoznej za kilka godzin zobaczymy wasze malenstwa
betinka lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Kochana ja tez mam awersje do karmienia piersią, dlatego kupilam laktator i bede odciagac i z butli karmic.
Karmienie piersią to mega wyzwanie, ja jestem na granicy wytrzymałości ale przed każdym karmieniem zaciskam zeby i jazda... cycki jak kamienie, mleko strzela, sutki popękane ze krwawia! Ale Livka to tak uwielbia ze tylko to mi dodaje sił i pocieszam się ze na pewno to tylko na początkuwcześniej nie mogłam spać bo brzuch był za duży a teraz nie mogę bo cycki jak balony... wiecie ze jak Livka płacze to one rosna w sekundę i produkują nagle 3 razy więcej mleka? Nasza natura jest niesamowita!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 16:47
-
Afrykanka, właśnie miałam ten sam apel wystosować - CHCEMY ZDJĘCIA!!!!
Livka chrapie jak niedźwiadek odkąd produkcja mleczka ruszyła
Mmmmmatko, aż nie mogę uwierzyć, że najpóźniej od środy rano ja Was też będę raczyła zdjęciami mojego małego buddyafrykanka, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dziewczynki witam się po wizycie
Mały waży 3,2 kg i kurde NIC nie wskazuje na to, aby niedługo miał się urodzić... ginka kazała wykorzystywać męża
i dziś wyciągam moją piłkę i będę sobie na niej siedzieć i kręcić kółeczka biodrami... Nie pocieszyła mnie też faktem, że w przypadku gdy z dzieckiem jest wszystko ok, ma dość wód płodowych itp to pozwalają przenosić nawet do 12 dni po terminie
Ehhh oby ten mój uparty syn zechciał wyjść wcześniej... we wtorek mam podjechać na KTG do szpitala jak mam ochotę... no i jeśli nie urodzę to kolejna wizyta 12.09 - ale nawet się na nią nie zapisałam bo postanowiłam sobie, że urodzę do tego czasu
Tak głupio wrzucać zdjęcie z USG, jak tu już są zdjęcia narodzonych dzieciaczków... no ale pochwalę się jak się moj pyzol zaprezentował dziś...
betinka, EmiBam, BlackLuna, Nelus, anulka81, madiiiii, Diabla85, nenka, Migotka22, Kaarolina, ofcooo, aleksa.wawa, afrykanka, stardust87, Patu, kark, jovi81, Ewi25, doti77 lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Karmienie piersią to mega wyzwanie, ja jestem na granicy wytrzymałości ale przed każdym karmieniem zaciskam zeby i jazda... cycki jak kamienie, mleko strzela, sutki popękane ze krwawia! Ale Livka to tak uwielbia ze tylko to mi dodaje sił i pocieszam się ze na pewno to tylko na początku
Moja siostra karmiła córkę 2 lata (swoją drogą - masakra), młoda też jadła miliard razy dziennie, a miała sutki w doskonałej formie po kilku dniach. Synka rok i też było dobrze, więc to kwestia niedługiego czasu
Nelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png