Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
betinka wrote:Chodzi o to, że mocno zmienia się gospodarka hormonalna i trudno by było utrzymać prawidłową dawkę leku. Organizm musi się ogarnąć przez czas połogu i potem dopiero można dzialac.
ja mam ednokrynologa po niedzieli we wtorek i zobaczymy co mi powie...ale wątpie zebby kazał mi odstawić
veronice tłuściutki jest na buźce syncio -
magdzia26 wrote:Jagotka zrobił usg ale nic mi nie pokazał na monitorze nie mówiąc o jakimkolwiek zdjęciu... a to ostatnie usg juz było więc pozostaje mi czekać aż urodze
A co to za kolo? W sensie gdzie przyjmuje i jak sie nazywa?
Niezły typek z niegoALe neistety nie jest wyjątkiem
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hej
ciekawe co u Dziewczyn rodzących...? Ja się pochwalę,ze wreszcie mam siare tylko z prawego i to jak nacisne,ale wazne,ze jest
Mnie endo kazala zmniejszyc tylko do 25,bo tyle mozna brac przy karmieniu. -
Magdzia, to ciekawe skąd te opinie, bo po Twojej wizycie można wnioskować, że lekarz z niego jak z koziej dupy trąba
Ja tam nie mam oporów, żeby chwalić na forum porządnych lekarzy, albo ostrzegac przed konowałami
KAROLINA, spojrzałam z ciekawości na skład Oilatum - on ma 2 PEGi w składzie, więc stąd się mogła wziąć reakcja Krzysiowej skórki!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Fipsik wrote:No wizyta faktycznie udana. Ale przynajmniej nie wróży z kryształowej kuli daty porodu jak co niektórym
Byś się nastawiła jak stardust i o, dupa by była
Fipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi25 wrote:ja mam ednokrynologa po niedzieli we wtorek i zobaczymy co mi powie...ale wątpie zebby kazał mi odstawić
Ewi to napisz po ndz co twoj endo powiedzial bo ciekawa az jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:43
-
matko! jak mnie zgaga męczy! już kolejny dzień jak wieczór przychodzi to mnie zaczyna tak palić że szok! ratuje się rennie ale nie zawsze pomaga, teraz mleko pije, co jeszcze? jak to cholerstwo zwalczyć i co jeść żeby jej nie wywoływać? HELP7w3d 💔
-
justyna14 wrote:matko! jak mnie zgaga męczy! już kolejny dzień jak wieczór przychodzi to mnie zaczyna tak palić że szok! ratuje się rennie ale nie zawsze pomaga, teraz mleko pije, co jeszcze? jak to cholerstwo zwalczyć i co jeść żeby jej nie wywoływać? HELP
postaraj się zrezygnować z smażonych, gazowanych, słodyczy i cytrusów bo to one zaostrzają zgagę. JA po słodyczach mam większą i cytrusach, a po gazowanym nie zauważyłam.justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:postaraj się zrezygnować z smażonych, gazowanych, słodyczy i cytrusów bo to one zaostrzają zgagę. JA po słodyczach mam większą i cytrusach, a po gazowanym nie zauważyłam.7w3d 💔
-
justyna14 wrote:u mnie siara też na początku pokazała się w prawym cycku, a dziś już zauważyłam też w lewym. Mam nadzieje, że to zwiastuje rychły poród, bo nie wyobrażam sobie zalać się mlekiem przed urodzeniem Olka.
-
stardust87 wrote:pocieszę Cię - ja mam już ze 2 miesiące. I to czasem tak, że na bluzce są plamy.
czyli poród szybszy za tym nie idzie, a szkoda:)
7w3d 💔