Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
betinka wrote:Ja pierdyle, wyłączyli mi neta i tv na pół dnia! Już delirkę miałam normalnie bez forum
Patu - śliczny pokoik! Wózek śliczny również. Łóżeczko normalnieCiekawa jestem kiedy ja się wreszcie będę mogła moim podzielić
Na razie wszystko rozpiżdżone, jednej ściany nie ma, bo mężuś sobie wymyślił kurna drzwi przesuwne. No ale stara się biedak jak może! A ja mam swój wkład w ten remont - zamówiłam roletę dzień-noc juhuuu
BlackLuna - jak Twoja dama ma makrosomię, to mój wieprz ma gigasomięAż Ci wymiary podam na pocieszenie:
BPD 9.82
HC 34.70
AC 36.84
FL 7.88
Fipsik, trza było delikwentowi zapakować firanki na drogę!
Doti, co do znieczulenia przy cc, to przecież ono chwilę trwa! Nic się nie martw, jeszcze synka nie zdążą oporządzić, a Ty już będziesz łzy ronić na jego widok
beti z tymi twoimi tekstami dorównujesz fipsikowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:05
Mika 28 lubi tę wiadomość
-
BlackLuna wrote:a będziesz miała jeszcze jakieś usg sprawdzające wagę maluszka, czy czekasz już do porodu ? bo ja muszę poza rozmowa w szpitalu to mam się zgłosić jeszcze 10.09 do swojej lekarki żeby sprawdzić własnie jak mała przybrała na wadze i co dalej..
BlackLuna lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
martusia86 wrote:A dziewczyny może to co napiszę nie jest fajne ale troche poprawiacie mi humor piszac o swoich problemach bo myslałam że tylko ja na tym forum je mam. Finansowo kiepsko nie ma do końca miesiąca mimo że oszczędzamy przez to mój P chodzi smutny i jest nerwowy. Ma dwójke dzieci z poprzedniego związku 10 i 14 lat wiec płaci alimenty. Ja teraz nie mogę pracować a tak dorabiałam sobie w szkole rodzenia ale byłam tam na umowe zlecenie wiec kolejne pieniążki odeszły z budżetu. Dobrze że moja rodzinka dała nam część na wózek i na łóżeczko z wyprwką. Teściowa za bardzo się nowym wnukiem nie interesuje w sumie jej sie nie dziwie ma dwoje od mojego P i jej córka 3 miesiąće temu urodziła synka wiec ja jestem piątym kołem u wozu
przez to mimo że jestem pogodną osobą czasami mam dość...
BlackLuna, madiiiii lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
BlackLuna ja bym się nie przejmowała teraz wagami i centylami, tylko czekała na to usg za jakiś czas. Bo może zastopuje już z wagą, a może przybierze, takie wróżenie z tarota jak z tymi datami porodu. Jak się wtedy okaże, że jest wielka to najlepiej zgodzić się na cc, żeby sobie żizel nie rozerwać
Iwona główka jeżeli utrzyma centyle to w 40+0 będzie miała 35,5 cm zamiast statystycznego 35. Faktycznie wielkaCzapki kup lepiej na 2 latka od razu
A firanki wrzucił do kibla i chciał spłukaćDobrze, że wlazłam za nim do kibla bo zanim straciłam firanę to jeszcze by mi kibel zapchał. Poszła do śmieci, a kolega kupi nową. Wybrałam sobie na allegro w delfinki
A co do problemów finansowych - jak jechaliśmy w trasę i zatankowaliśmy do pełna pierwszy raz to aż zdjęcie do albumu zrobiłamRzadki widok - pełny bak
BlackLuna, betinka, ofcooo lubią tę wiadomość
-
Kochane ktoras pytala o wymiary...u nas na dl nie mierza
tylko waga. Ale musi byc malutki bo najmniejsze ciuszki sa za duze
Widze ze prorokujecie wymiary dzieciakow... Powiem wam ze zadna z nas nie wierzyla ze po tych badaniach co mi robili cokolwiek sie spr. Kazdy mi mowil ze napewno 3 kg bedzie a tu proszeprorocy mnie wybadali
Kurde szkoda mi ze nie moge tyle z wami byc co zawsze ale w szpitalu kiepski net i tylko z tel idzie
A ciezko na nim pisac. IPada mam tylko jak t jest. Jak wroce do domu i Tiago sie nie zmieni to zapowiada sie ze bede miala duuzo czasubetinka, madiiiii, Nelus, Io lubią tę wiadomość
-
betinka wrote:Chyba mnie Pani z kimś pomyliła... Jam nie Patu!
ooo wybacz chyba byłam jeszcze jedna noga w pokoiku Patu i się nieopatrznie przejęzyczyłam, ale naprawiłam już te okropna pomyłkę wiec o Pani wybacz te zniewagęFipsik lubi tę wiadomość
-
BlackLuna wrote:ooo wybacz chyba byłam jeszcze jedna noga w pokoiku Patu i się nieopatrznie przejęzyczyłam, ale naprawiłam już te okropna pomyłkę wiec o Pani wybacz te zniewagę
Aleeeeeee skleroza ze mnie - Io, cudownie, ze się odzywasz! I skoro w środę jest szansa na wypis, to znaczy, że jest coraz lepiej!BlackLuna, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
A tak swoją drogą to martwie sie troche o mojego boba. Cały dzień jakis taki niemrawy, niby sie coś rusza ale bardziej przeciąga. Ostatnimi czasy całe dnie szalał a dziś taki ospały. Nie wiem czy powinnam sie niepokoić. Jak nie urok to sraczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:19
-
iwo_na wrote:A tak swoją drogą to martwie sie troche o mojego boba. Cały dzień jakis taki niemrawy, niby sie coś rusza ale bardziej przeciąga. Ostatnimi czasy całe dnie szalał a dziś taki ospały. Nie wiem czy powinnam sie niepokoić. Jak nie urok to sraczka.https://www.maluchy.pl/li-68923.png
-
Jogoodka też chce na narodowy!
Kobitki tak piszecie o tych alimentach,ale ja tam się nie dziwię byłym(żonom,partnerkom),że chcą wyższych alimentów,no mąż zarabia sporo,ja też nie mam najniższej krajowej,dzidziuś się jeszcze nie urodził,a wiem,że bycie rodzicem oprócz radosci i smutków to spore wydatki,po samej wyprawce.a im dziecko starsze tym więcej,szkoła,itp.na pierwszym miejscu będa teraz jego potrzeby,a nie nasze zagraniczne wyjazdy;-)dlatego ja będąc samotną matką też bym chciala jak najwyzsze alimenty dla moich dziecihttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
jeeeeeee kochane wiadomość z ostatniej chwili napisała Mika:
" Julcia jest już na pokładzie waży 3,5 kg i jestem najszczęśliwsza mamuśką na świecie, dzięki za zainteresowanie teraz muszę odpocząć bo ten zarłoczek siedzi mi cały czas na cyckachPozdrawiam ."
Tysia87, justyna14, anulka81, Fipsik, Io, betinka, stardust87, Patu, afrykanka, hela, verynice, ofcooo, kark, Paula55, Migotka22, magdzia26, mycha89, aswalda, doti77, Kaarolina, aleksa.wawa, le'nutka, pestka lubią tę wiadomość
-
iwo_na wrote:A tak swoją drogą to martwie sie troche o mojego boba. Cały dzień jakis taki niemrawy, niby sie coś rusza ale bardziej przeciąga. Ostatnimi czasy całe dnie szalał a dziś taki ospały. Nie wiem czy powinnam sie niepokoić. Jak nie urok to sraczka.https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
Diabla85 wrote:Akurat nikogo o nicku symbianka nie ma na naszej liście, ale jest w tabelce. Za to w tabelce nie ma doti77 a jest symbianka
Każdy może wejść i czytać więc nic mi do tego. Tak tylko coś mi się kojarzyło.. że na 12.09 chciała chyba się wpisać. Ale może nicki pomyliłam.
edit: a sorry, to storczyk była. Wiedziałam, że coś na S ale mi się pomyliły nicki. Wybaczcie zamieszanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:31