Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie o tym mówię...ja na siku to wstaję 3-4 razy czasami więcej. Masakra jakaś :/

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    No i właśnie o tym mówię...ja na siku to wstaję 3-4 razy czasami więcej. Masakra jakaś :/

mnie na siku goni od jakiegos tyodnia. Mam wrazenie,ze nie spie tylko caly czas chodze do wc. Juz sie zastanawialam czy aby lozkanie przeniesc do lazienki :P

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka w chwilach słabości też mam takie myśli :P
    jestem już tak tym wszystkim zmęczona...ehhh

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    Majeczka w chwilach słabości też mam takie myśli :P
    jestem już tak tym wszystkim zmęczona...ehhh

nie dziwie Ci sie Kochana... ja jestem tygodniowo mlodsza w ciazy a czesto tez mam dosc,ale kumuluje to w sobie... w Waszym przypadku tymbardziej sie nie dziwie..ale jeszcze troszke, dacie, damy rade!

Migotka22 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no damy damy... trochę wyjścia innego nie mamy :P

Migotka22 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    no damy damy... trochę wyjścia innego nie mamy :P

no wlasnie wyjscia nie mamy :) tak sobie glupio tlumacze :P a tak naprawde d***a z tym :P

stardust87, Migotka22 lubią tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust a może jakaś niespodzianka na dniach wyskoczy :)

Ja Wam dziewczyny współczuję bo jak sobie przypomnę jak mi sprawiało ból podniesienie chociażby lekko nogi to aż mam ciary.. ale po cesarce w sumie nie było lepiej :D grunt że teraz mogę nawet się sama ogolić :P

stardust87, Fipsik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    w nocy jest koszmar! Mam tak samo dziewczyny... najbardziej wlasnie w godz3-4 jak budze na siku. Tak wszystko napieprza,ciagnie. Brzuch twardy jak glaz... Nie raz z zacisnietymi zebami wstaje

ja mam czasem podobnie, wstaje z łóżka jak babcia 100 letnia i człapie do wc...

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    mnie na siku goni od jakiegos tyodnia. Mam wrazenie,ze nie spie tylko caly czas chodze do wc. Juz sie zastanawialam czy aby lozkanie przeniesc do lazienki :P

ja w nocy też sie budzę na siku tak 4-5 razy ale tak mam już od mieisąca jakoś.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia, udanego wypadu :) a Krzysiu to mały przystojniak :) pomijam fakt, że aż nie wierze, a to już 3 tygodnie minęły..jak ten czas leci.

ojjj, dziewczyny z tym sikaniem w nocy to mam to samo chyba każda już na tym etapie to ani siedzieć , ani leżeć, jak chodzisz to ściąga niesamowicie w dół...najpiękniejsze uroki ciąży :D

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jedz nad morze pewie ze tak ;) jak to daleko? jeśli z Krzysiem nie ma problemów i znasz już dobrze jego potrzeby to jak najbardziej. Ja to bym się teraz bała bo nie zawsze wiem o co małej chodzi. A no i w 5 dzień byliśmy w sklepie i dała nieźle czadu! Narazie nie znosi tego fotelika :(

201703012752.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna do mnie to też nie dociera że ten czas tak szybko leci szok po prostu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:11

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wszystko wiem i do tej pory jakoś to było, ale dzisiaj dopadł mnie jakiś podły nastrój i aż płakać mi się chcę :(

relganlikx65a1ud.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Karola, jaki słodziak :) Też chcę już swojego maluszka na zewnątrz :|

I ja, i ja :) Ja też już chcę mieć swojego na zewnątrz :)

Karola, ale Krzyś sie już zmienił :) Jeszcze tylko tydzień będzie noworodkiem :) A potem już będzie poważnym panem niemowlaczkiem :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Karola jedz nad morze pewie ze tak ;) jak to daleko? jeśli z Krzysiem nie ma problemów i znasz już dobrze jego potrzeby to jak najbardziej. Ja to bym się teraz bała bo nie zawsze wiem o co małej chodzi. A no i w 5 dzień byliśmy w sklepie i dała nieźle czadu! Narazie nie znosi tego fotelika :(
    mnie chyba w moim dziecku nic nie zaskoczy ;) no chyba że się zdziwię :D ale samochodem to jakieś 40 minut więc niedaleko ;) pory karmienia ma stałe więc chyba damy radę a że to ostatnie dni Tatusia z Nami bo od poniedziałku wraca do pracy <boi się> to chcieliśmy to jakoś wykorzystać bo w weekend goście Nam się zapowiedzieli więc nie ma szans żeby pojechać ;)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi było ciężej po porodzie niż z brzuchem. Fakt ze może ciężko było się podnieść i trzeba było ciągle sikac ale przynajmniej nie szczypalo tam na dole no i obrzmiale cycki są gorsze niż ten brzuch bo trzeba leżeć na wznak!

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    mnie chyba w moim dziecku nic nie zaskoczy ;) no chyba że się zdziwię :D ale samochodem to jakieś 40 minut więc niedaleko ;) pory karmienia ma stałe więc chyba damy radę a że to ostatnie dni Tatusia z Nami bo od poniedziałku wraca do pracy <boi się> to chcieliśmy to jakoś wykorzystać bo w weekend goście Nam się zapowiedzieli więc nie ma szans żeby pojechać ;)

Super,40 min to niedługo. Teraz patrze ze on już ma 3 tyg! Jak to zlecialo :) na zdjęciach wydaje się już bardzo duży :D a jak często karmisz? Czy to normalne że moja potrafi jeść co godzinę nawet!? Jak mam jej uregulować czas na jedzenie? Można zwariować!!!

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha zazdroszczę Ci ze mąż miał tyle wolnego, nie martw się na pewno dasz rade skoro synuś taki grzeczny. Mój mąż miał tylko 5 dni wolne a potem zostałam sama, jeszcze nas nikt nawet nie odwiedził bo rodzina mojego mieszka 6-12 h stąd a moja to 10h samolotem. Chciałabym żeby ktoś przyjechał czuje się samotna :(

201703012752.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mam identycznie! :-) każdej nocy czekam aż mi wody odejdą :-P a tu nic :-) miał czas do dzisiaj więc już teraz niech siedzi w brzuchu do niedzieli, bo jakby mnie dzisiaj w nocy złapało to pewnie musiałabym zostać na weekend w szpitalu, a nie chce :-) ot takie zyczenia ma mamuska :-)
    verynice wrote:
    Dzień dobry :)

A ja wam powiem, ze co noc przychodzi wielka nadzieja, ze coś w nocy się zacznie...ale jak na razie ciisza i spokój.

verynice lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było, gdyby mój synek się dziś urodził :) Dziś są imieniny Szymona :) Więc jakiby nie patrzeć jego dzień :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

‹‹ 1887 1888 1889 1890 1891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ