Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla quatriony i betinki!
Co do humorów,ja teraz w sumie żadnych nie mam,ot jestem tylko zmęczona,nogi bola i ciężko mi się oddycha,ale ogólnie nastawiam się pozytynie.martwi mnie tylko to,ze nie wiem jak i kiedy zacznie się poród:| boje się baby bluesa po porodzie,pewnie dziadostwo mnie dopadnie i to nie tylko dlatego,ze jestem daleko od rodziny-ponad 10 lat temu przechodziłam depresje i wiem,ze jestem na takie cos podatna niestety,ale staram się mówić,ze dam rade i będzie dobrze,może akurat się uda,w razie czego na szkole rodzenia uczulali facetów w tym temacie...
Ja dziś zalatwilam w końcu kosmetyczke przed porodem,bo potem może być problem ze znalezieniem czasu na takie rzeczy. Mała w nocy dostała takiej szajby,ze myslalam,ze zrobi mi dziurę w brzuchu,aż nagralam film dla męża bo by mi chyba nie uwierzył hehe;)
Maz z okazji narodzin malej kupił mi tableta,stwierdził,ze tak będzie mi wygodniej czytać neta i gadać na skype przy malejofcooo, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Mati zrobil smolke i musieli mu dac butle, bo byl potwornie glodny, a ja cycki suche
Wyjeli mi cewnik przed chwila, juz mam sie wiercic w lozku, za 1,5h wstaje :o A synus najedzony spi w najlepsze, mruczy sobie tylko zadowolony
Jeny, ale sie poceeeee! W ogole to na lezaco mam brzuch jak deska, tylko sflaczala i swedzaca skora. Ciekawe jaki bedzie jak wstane! Bimbal do kolan
verynice, Gosia19, BlackLuna, Fipsik, afrykanka, nenka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dziewczyny, czy to już Boże Narodzenie? Wody mi odeszły
nareszcie
Gosia19, verynice, akuszerka89, Beataa25, xpatiiix3, Kaarolina, BlackLuna, Migotka22, Fipsik, JagoodkaK, Karolaaa91, betinka, Tysia87, assantea, afrykanka, dba, ofcooo, justyna14, Nelus, aswalda, magdzia26, Io, Paula55, aleksa.wawa, K_A_M_A, anulka81, fabiola, nenka lubią tę wiadomość
-
No to jadę do szpitala
trzymajcie kciuki żeby ok było bo krew się pojawiła. Ale to chyba normalne
Gosia19, verynice, akuszerka89, BlackLuna, Migotka22, betinka, afrykanka, magdzia26, Io, aleksa.wawa, anulka81, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zaraz Was poczytam i napiszę więcej.
Właśnie odszedł mi czop. Ale nie wiem czy to normalne bo po pierwsze było go trochę, a po drugie był gęsty, ciągnący się i kolor miał taki jakby białawo- przezroczystyofcooo, aswalda, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Betinka - moje gratulacje, na pewno Twój czarnowłosy bobas jest prześliczny
Czekamy na fotki od BlackLuny:)
Stardust - woooooooooooooow no w końcu!!!! Trzymamy kciuki za szybciutki poród :*
Gosia19 - odejście czopa nie sposób pomylić z czymkolwiek innym. On jest 2, nawet 3 razy gęstszy niż biało jaja kurzego, do tego ma kolor brunatno-krwisty. No i jest go bardzo dużo, ilością przypomina jajo kurze.
Uwielbiam mojego synka, śpi całą noc, budzi się tylko na cyca 2-3 razy i tyle, nawet kupy nie robi i nie lubi jak się go przebiera w nocy więc tego nie robię
Buziaki wrześniaki:*:*
magdzia26, aleksa.wawa, nenka lubią tę wiadomość
-
A My dzisiaj zaliczylismy pierwsza bezsenna noc... Krzys mial problemy z brzuszkiem i byl taki niespokojny i plaka ze az mi serce sciskalo...
na szczescie okolo 4 udalo sie opajowac brzuszek i teraz spi w najlepsze..
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png