Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Pewnie zadna z Was mnie nie kojarzy bo udzielalam sie tylko na samym poczatku. Mam do Was pytanie bo jestescie na biezaco i jak widze spora ilosc sie juz rozpakowala:) dzis zaczelam 40 tydz i od rana mam takie dziwne objawy: jest nie niedobrze, poce sie i zauwazylam sluz z krwia. Wlasciwie jest jej coraz wiecej. We wtorek na wizycie lekarz jeszcze nic nie widzial zeby cokolwiek mialo sie zaczac. Czy ta krew to cos normalnego na tym etapie czy powinnam jednak pojechac na izbe?
-
Aleksandra84 wrote:Czesc dziewczyny. Pewnie zadna z Was mnie nie kojarzy bo udzielalam sie tylko na samym poczatku. Mam do Was pytanie bo jestescie na biezaco i jak widze spora ilosc sie juz rozpakowala:) dzis zaczelam 40 tydz i od rana mam takie dziwne objawy: jest nie niedobrze, poce sie i zauwazylam sluz z krwia. Wlasciwie jest jej coraz wiecej. We wtorek na wizycie lekarz jeszcze nic nie widzial zeby cokolwiek mialo sie zaczac. Czy ta krew to cos normalnego na tym etapie czy powinnam jednak pojechac na izbe?
Ta krew to jest chyba coś normalnego jak zaczyna się coś dziać
także ja bym podjechała na IPbo to może już
A tak wgl to dzień dobry
Ogromne gratulacje dla naszych mamusiek
No i Luna cholero wstawaj i wstawiaj zdjątko
Stardust jak przeczytałam o twoich wodach to aż mnie zimny pot zalał...miałaś czekać do 19.09 i miałyśmy rodzić razem, a teraz co?
No dobra biore się ostro za sprzątanie i mycie okien może się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:00
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Cześc mamuski
no to na dobry początek dnia :
Mati synuś betinki
........................
beti kochana gratulacje!! słodki śpiący maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:09
Migotka22, hela, Fipsik, anulka81, Diabla85, verynice, Kaarolina, Karolaaa91, assantea, dba, ofcooo, afrykanka, justyna14, Nelus, stardust87, aswalda, magdzia26, zoi, Paula55, Io, akuszerka89, aleksa.wawa, K_A_M_A, sylwia1985, Beataa25, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
stardust, kochana trzymaj się tam dzielnie, ściskam kciukasy za was niech wszystko idzie bez problemowo i szybciutko co byś się nie umęczyła Nam mamuśka
powodzenia!
no juz, juz wstałamkurcze trochę później i miałabym lincz bo sępy łakną zdjęcia
Migotka22, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Mati piekny
Stardust niemozliwe, jednak rodzisz w piatek!
Ja czekam na lekarza po ktg. Mala miala niskie tetno, stwierdzily polozne ze ja glodze bo platki na mleku to nie sniadanie. Dostalam sliwke i leniwie glowe obrocila. Zobaczymy co lekarz powie.stardust87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Stardust, trzymam kciuki za szybki rozwój akcji!!
betinka - śliczny ten Twój synek! Szczesciaro!
U mnie noc spokojna...nic się nie działo... A dziś mam zakaz rodzenia bo męża 24h w domu nie ma...
10 dni do terminu a ja chce juzstardust87 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, mnie od 6 rano strasznie boli krzyż, ale nie jest to ból ciągły tylko tak jak na okres, nie wiem czy to skurcz....pojawia się ból trwa chwile i znika, nie były to bóle regularne, ale jak wstałam i poszłam do toalety na siku to miałam śluz podbarwiony krwią...
ostatnio jak tak miałam i byłam w tym dniu u ginekologa to sprawdzał i wszystko było okey, mówił ze to moze macica pracuje i teraz nie wiem co robić... nie chce panikowac -
Aleksandra84 wrote:Czesc dziewczyny. Pewnie zadna z Was mnie nie kojarzy bo udzielalam sie tylko na samym poczatku. Mam do Was pytanie bo jestescie na biezaco i jak widze spora ilosc sie juz rozpakowala:) dzis zaczelam 40 tydz i od rana mam takie dziwne objawy: jest nie niedobrze, poce sie i zauwazylam sluz z krwia. Wlasciwie jest jej coraz wiecej. We wtorek na wizycie lekarz jeszcze nic nie widzial zeby cokolwiek mialo sie zaczac. Czy ta krew to cos normalnego na tym etapie czy powinnam jednak pojechac na izbe?
Nie obraz się ale jak na tym etapie ciąży widzę wpis tego typu, to mnie nosi! Co innego jakbys misja tylko biegunkę, ale piszesz ze jest śluz z krwią, której ilość się zwiększa... Na co czekasz?! Aż dziewczyny z Internetu ci napiszą co masz zrobić? Pakuj się, i jedz do szpitala - niech obejrzą cię lekarze, przecież nikt cię ze szpitala nie wygoni.. A dobro i zdrowie Twojego dziecka jest najważniejsze!dba, hela, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
hejkajeśli krwi będzie coraz więcej to lepiej jak pojedziesz na IP, lub skontaktujesz się ze swoim lekarzem a on już ci powie co dalej.. jeżeli tylko przejściowo się pokazała wraz ze śluzem jak piszesz możliwe ze czop całkowicie wypadł i to dlatego, ale nawet wtedy nie od razu się wszystko rozkręca, oznaka na pewno będą regularne nasilające się skurcze ale zanim się zacznie na dobre może minąć od kilku do kilkunastu godzin wiec od ciebie zależy czy chcesz przeczekać w domu czy będziesz się czuła pewniej i bezpieczniej w szpitalu.
Aleksandra84 lubi tę wiadomość
-
Slodki Mati, gratulacje.
stardust nie wierzę, Ty rodzisz????
Cześć dziewczynki,
ktora jeszcze dziś rodzi?
U mnie kiepska noc, ciągnący ból w dole brzucha, wstawanie na siku okupione bolem spojenia i lzami.
blagam siedz tam jeszcze pajączku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:38
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Dziewczyny, czy to już Boże Narodzenie? Wody mi odeszły
nareszcie
stardust powodxenia,będziemy trzymały kciuki:-)
Betinka słodki malusxek,chcemy zdjecie bez czapeczki,bo czarne włoski chcemy zobaczyćjustyna14, stardust87, akuszerka89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Betinka gratuluje!
Stradust wkoncu się doczekałaś! I to tak jak ja bym chciała czyli przez odejscie wód
ja mam chyba skurcze i to juz nie pleców a w podbrzuszu, bede zapisywac co ile są, bo sama nie wiem czy to to czy nie...stardust87, Io lubią tę wiadomość
-
witam
ale się dzieje
Betinka Mati cudowny!!!! zacałowałabym kruszaka!
Stardust NO NARESZCIE!!! jeszcze dzień i musiałybyśmy Ci proszki na uspokojenie aplikować. Szybkiego i lekkiego porodu życzę
Karolaaa wygląda na to, że coś się zaczyna u Ciebie dziać, sprawdzaj co ile te skurczepołożna mówiła, że zawsze najlepiej jak najdłużej siedzieć w domu, jeśli nic niepokojącego oprócz skurczy się nie dzieje, a dopiero jak są regularne co 5-7 min to do szpitala. Informuj nas
stardust87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Migotka22 wrote:No jasna cholera wszystkie zaczną rodzić i co? Tylko ja zostanę...łeeee
Verynice dzieciaku spokojnie <tuli>spokojnie, macie jeszcze czas
Migotka22, verynice lubią tę wiadomość
7w3d 💔