Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
I po spotkaniu z położna.Nie dowiedziałam się nic nowego niż z forum;)
Tyle tylko,że miła kobitka i trochę gratisów dostałam.
Jadę kupić coś małemu z długim rękawem,bo jak wyjdzie na Boże Narodzenie to jakiś kombinezon będzie jak znalazł;)Także wstrzymajcie się z tymi porodami z dwie godzinki,żebym nie musiała nadrabiać za dużo.verynice, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
No dziewczynki, która następna? Myślicie że któraś wyprzedzi stardust?
A ja dziś się zważyłam po jedzeniu i w polarze (nie mogę go praktycznie zdejmować przez zapalenie cyca) iiiiiiiiiiiiii zostało mi 2 kg na plusie, czyli bez ubrania pewnie z 0,5 kg:D
verynice, stardust87, Migotka22, ofcooo, magdzia26, justyna14, JagoodkaK, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Karola ja ściągnełam pierwszą lepszą apke i nic nie pisało, ze nie jest darmowa wiec sciągnełam. Zresztą dwa euro to też nie jakis pieniądz, ja bym zaryzykowała.
Kama wczoraj w Pepeco mieli śliczne beżowe kombinezony. Ale kosztowały 50 zł siec sobie odpuściłam na razie -
akuszerka89 wrote:No dziewczynki, która następna? Myślicie że któraś wyprzedzi stardust?
Kurde, Akuszerka ale ja Ci zazdroszczę, że Ty już po jesteś! A nasze chłopaki mieli być z tego samego dnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:09
-
Verynice powiem Ci szczerze, że jest czego zazdrościć
Ja mega się cieszę że mam już Filipa po tej stronie brzucha, że mogę go tulić, całować, karmić, przewijać kąpać i w ogóle:) No ale na pocieszenie powiem Ci, że Ty Marcelka też zaraz będziesz miała przy sobie
verynice lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Verynice powiem Ci szczerze, że jest czego zazdrościć
Ja mega się cieszę że mam już Filipa po tej stronie brzucha, że mogę go tulić, całować, karmić, przewijać kąpać i w ogóle:) No ale na pocieszenie powiem Ci, że Ty Marcelka też zaraz będziesz miała przy sobie
Dawaj zdjęcia swojego księcia
(Ha, nawet nie czuję kiedy rymuję!)akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie:-) czy ktoras urodzila? Nie mam czasu Was czytac... Ale jutro wychodzimy:-) ja co chwile placze... Ze szczescia:-). To uczucie nie do opisania... Marcelek tak pachnie... Nie wiem czym,ale wdycham to jak narkotyk... Maly ssak ciagle je i robi kupki. Juz chyba 7 razy smolke wydalil... Albo wiecej... Myslalam,ze smolke wydala sie raz! Mleko nachodzi, na razie problemow nie mam, poczatek karmienia boli,zacisne zeby i po minucie juz jest spoko. Maly spi dotykajac mojej piersi policzkiem, inaczej nawet 10min nie pospi. W tym jego lozeczku nie ma opcji go zostawic... Musi mnie wyczuwac...a przy skorze to i godz dwie sie zdrzemnie... Nocki zarwane.maly prowadzi tryb nocny tak jak w brzuchu i nie zamyka sie ani na minute.wiec spimy w dzien.doslownie. Oby mu przeszlo... A jest piekny,delikatny,szczuplutki, kochany.moj cud. Niestety bardzo sie nacierpial podczas porodu i ma krwiak. Czekamy na wyniki usg ale mam sie ich nie bac. Glowka napuchla,ze wygloda jak stozkoglowy,ale powoli zchodzi, zejdzie do 6mies.ale mysle,ze u nas to kwestia dni,bo juz sie zmiejsza... Reszta badan git:-) calujemy ciotki!
verynice, Karolaaa91, hela, ofcooo, magdzia26, Kaarolina, K_A_M_A, assantea, nenka, akuszerka89, aswalda, aleksa.wawa, anulka81, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Mycha opisz nam porod w wolnej chwili...
mycha89 wrote:Hej Mamusie:-) czy ktoras urodzila? Nie mam czasu Was czytac... Ale jutro wychodzimy:-) ja co chwile placze... Ze szczescia:-). To uczucie nie do opisania... Marcelek tak pachnie... Nie wiem czym,ale wdycham to jak narkotyk... Maly ssak ciagle je i robi kupki. Juz chyba 7 razy smolke wydalil... Albo wiecej... Myslalam,ze smolke wydala sie raz! Mleko nachodzi, na razie problemow nie mam, poczatek karmienia boli,zacisne zeby i po minucie juz jest spoko. Maly spi dotykajac mojej piersi policzkiem, inaczej nawet 10min nie pospi. W tym jego lozeczku nie ma opcji go zostawic... Musi mnie wyczuwac...a przy skorze to i godz dwie sie zdrzemnie... Nocki zarwane.maly prowadzi tryb nocny tak jak w brzuchu i nie zamyka sie ani na minute.wiec spimy w dzien.doslownie. Oby mu przeszlo... A jest piekny,delikatny,szczuplutki, kochany.moj cud. Niestety bardzo sie nacierpial podczas porodu i ma krwiak. Czekamy na wyniki usg ale mam sie ich nie bac. Glowka napuchla,ze wygloda jak stozkoglowy,ale powoli zchodzi, zejdzie do 6mies.ale mysle,ze u nas to kwestia dni,bo juz sie zmiejsza... Reszta badan git:-) calujemy ciotki!