Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula "bóle głowy zdarzają się u 0,1–0,2 proc. znieczulanych kobiet. Zazwyczaj po kilku czy kilkunastu godzinach bóle te ustępują."
A w ciąży nie bolała Cię tak głowa? Po porodzie wszystkie objawy mogą się nasilić, kręgosłup, głowa, nadciśnienie.. -
Fipsik boala moze raz czy dwa. Ale to byl taki "tradycyjny" bol.
A od 2 nocy dopada mnie takie pulsowanie jak by mi ktos pompka pompowal i leb mi rozsadza tak ze rycze
Mowilam dzis o tym poloznej to zmierzyla cisninie i mowi ze no niezle (ja zawsze mam niskie) i kazala duzo pic.
Pytala czy duzo i normalnie jem i pije. ( a pije jak smok) ....
-
Z powodu znieczulenia to by Cię bolała już od dawna, nie od wczoraj. Hmm. A pogoda się u was nie zmienia? Na 90% to wina burzy hormonalnej, która się u Ciebie rozpoczęła, ale rtg w oczach nie mam niestety. Jeżeli to hormony to powinno się uspokoić około 6 tyg po porodzie.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Fipsik kochana dzieki mimo wszystko za zainteresowanie
jak nie przejdzie to znoe uderze do poloznej
A pogoda...wczoraj wypas soonce- dzis pada
Pogoda w szkocka krate
Tez slyszalamo o tej karoli.... Mega trzymam za nich kciuki!!! Cuda sie zdarzaja!!!
-
dba wrote:nie wiem czy któraś z Was śledzi los jednej grudniowej mamuśki... urodziła w 25tyg... takie maleństwo, że szkoda mi i jej i dziecka...7w3d 💔
-
nescafe wrote:Hej obiecalam ze napisze jak juz sie rozpakuje
Gratulacje rozpakowanym mamom :* Powodzenia i szybkich bezbolesnych porodow zycze dziewczynom w 2paku
U nas29.08 o 15 15 urodzila sie Lena. 4240g i 50 cm i glowka 35Mamy sie dobrze. Juz dwano w domku jestesmy. Krocze oczywiscie cale hihi . Caly porod od odejscia wod i mocnych skurczy trwal prwie godzine
:D. Dobrze, ze sie wtedy mialam zglosic na wywolywanie do szpitala. Wiec jak sie zaczelo to bylam juz w szpitalu pod ktg
inaczej pewnie bym w aucie urodzia tak szybko poszlo.
Pozdrawiam .
gratulacjei też tak chce szybko
-
Paula ja bym poczekała - a jeśli nie minie po 6 tyg, to iść do neurologa. Ja takie pulsujące miałam na samym początku ciąży - jak się zaczęła pierwsza burza hormonalna. Teraz mi przypomniałaś i pewnie po porodzie też mnie to czeka
plus wypadanie włosów, paznokci, popsucie cery, nawrót nadciśnienia i w ogóle jedna wielka kicha. Może niech jednak Jagoda siedzi do świąt.
-
podziwiam ją, naprawdę... ja nie wiem czy miałabym na to siły, nie wiem czy bym chciała, aby mi takie maleństwo ratowali...
No i poleciała mi siara z cyca, a synio ani myśli z tego korzystaćmuszę teraz uważać co by przedwcześnie laktacji nie pobudzić
Fipsik niech lepiej wyjdzie przed świętami, zdążysz do tego czasu się ogarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:00
-
Karolaaa91 wrote:Ewi nie dyskutujcie tylko zacznijcie ostro serduszkowac
zebys urodzila podczs jego pobytu
już raz w dzień serduszkowaliśmymożna sie zmęczyć
ale żadnego skurczu nie poczułam aby na sedes na 2 mi się zachciało
verynice lubi tę wiadomość