X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • hela Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa justysia jestes wielka!!! a na polskich stronach szukalam i nic :) ogolnie to ja wole bluzy z kapturem i rozpinane ale ta urzekła mnie tym rozporkiem na bobaska hehe

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tex wolę z kapturem,szukałam taką i nie znalazłam,zastanawiałam się żeby taką zlecić komuś,pokazać zdjęcie i niech robi,jeszcze zobaczę :)
    hela wrote:
    aaa justysia jestes wielka!!! a na polskich stronach szukalam i nic :) ogolnie to ja wole bluzy z kapturem i rozpinane ale ta urzekła mnie tym rozporkiem na bobaska hehe

• rabarbarka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluza boska! jak tylko będę wiedziała czy w moim brzuchu mieszka lokator czy lokatorka zamawiam!:)

Miłego Wam dnia brzuchatki:)

kark, AnkaK lubią tę wiadomość

relgdf9h54y1o8s7.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) ja dziś z jakimś katarem się obudziłam lekkim, mam nadzieje że znów mnie jakieś choróbsko nie złapie. Ostatnio jakoś gorzej śpię :( dziś na chwilę jade do pracy, zobaczymy jak będzie.

Miłego dnia

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    A jak nie powiesz to Ci przypomne!
    myślę o Tobie i czekam na ten moment:) będzie dobrze :*

JagoodkaK lubi tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka, obudzilam sie dzis dziwnie spokojna. Odezwe sie po wizycie. Dostalam od kolezanki dobra rade, zeby nawet leksrzowi nie wspominac po co do niego przyszla, zeby go nie nakierunkowywac, tylko czekac na jego opinie odnosnie robaczka.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Justynka, obudzilam sie dzis dziwnie spokojna. Odezwe sie po wizycie. Dostalam od kolezanki dobra rade, zeby nawet leksrzowi nie wspominac po co do niego przyszla, zeby go nie nakierunkowywac, tylko czekac na jego opinie odnosnie robaczka.
    trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku.

a w ogóle nie chcesz mu nic mówić? Czy jak powie, że wszystko ok, to mu powiesz co tamta gin powiedziała?

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak powie, ze z maluszkiem jest wszystko ok, to powiem mu o tym, co dostrzegla moja gin i zobacze jak on sie do tego odniesie.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • rabarbarka Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Tak jak powie, ze z maluszkiem jest wszystko ok, to powiem mu o tym, co dostrzegla moja gin i zobacze jak on sie do tego odniesie.

Trzymam kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie i nie stresuj się -> bąbelki tego podobno nie lubią;)

relgdf9h54y1o8s7.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK a o której masz tę wizytę?

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Wszystko będzie w porządku :) tyle kciuków tu za Was trzymamy, że nie ma innego wyjścia :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:-) dobrze, ze jestescie!!!
    Za chwile ide na spacer, pojde tez do Kosciola, a pozniej niech sie dzieje co ma byc.
    Pochwale sie Wam co robaczkowi kupilam.
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-56,p1075729087,ubranka-dla-dzieci-p

verynice, akuszerka89, kark, mycha89, AnkaK lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    JagoodkaK a o której masz tę wizytę?
    O 15.20 mam wizyte, jednak pewnie bedzie poślizg.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Wszystko będzie w porządku :) tyle kciuków tu za Was trzymamy, że nie ma innego wyjścia :)
    Dziekuje, trzymajcie mocno, trzymajcie :-*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 15:21 wszystkie będziemy się tu martwić, więc jak najszybciej pisz nam co i jak :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Dzieki dziewczyny:-) dobrze, ze jestescie!!!
    Za chwile ide na spacer, pojde tez do Kosciola, a pozniej niech sie dzieje co ma byc.
    Pochwale sie Wam co robaczkowi kupilam.
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-56,p1075729087,ubranka-dla-dzieci-p

genialny!! no to teraz juz wogóle musi byc dobrze :) zobaczysz jaka szczęśliwa będziesz po południu :) a jak będzie u Ciebie dziewczynka, to prosze o wysyłkę :D

dzięki dziewczyny ze mnie rozumiecie. Mam nadzieje ze niedługo sie to skonczy. dzis znów pół nocy nie spałam i nie moge nic zjesc z nerwów :( a nie chce szkodzic tak malenstwu, to nie jego wina. i nie moge sie doczekac poniedziałku, wtedy powinnam usłyszec jego serduszko :) szkoda, że męża nie będzie :( myslałam, ze w takich chwilach będzie mnie trzymał za ręke. no ale trudno, moze następnym razem.

a jak u Was z kupowaniem ciuszków w lumpku? Jak wypierze się w zwykłym proszku i wodzie 30 czy 40 stopni to na pewno wszystko będzie wyprane z tej chemi i bakterii czy moze i tak cos małemu byc? wogóle to chcecie prac w innych proszkach czy w tych samych co sobie?

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    genialny!! no to teraz juz wogóle musi byc dobrze :) zobaczysz jaka szczęśliwa będziesz po południu :) a jak będzie u Ciebie dziewczynka, to prosze o wysyłkę :D

dzięki dziewczyny ze mnie rozumiecie. Mam nadzieje ze niedługo sie to skonczy. dzis znów pół nocy nie spałam i nie moge nic zjesc z nerwów :( a nie chce szkodzic tak malenstwu, to nie jego wina. i nie moge sie doczekac poniedziałku, wtedy powinnam usłyszec jego serduszko :) szkoda, że męża nie będzie :( myslałam, ze w takich chwilach będzie mnie trzymał za ręke. no ale trudno, moze następnym razem.

a jak u Was z kupowaniem ciuszków w lumpku? Jak wypierze się w zwykłym proszku i wodzie 30 czy 40 stopni to na pewno wszystko będzie wyprane z tej chemi i bakterii czy moze i tak cos małemu byc? wogóle to chcecie prac w innych proszkach czy w tych samych co sobie?
    Patu kochana, nawet jak bedzie coreczka bedzie w nim "chodzila", jakos chyba jestem inna mama, bo nie lubie rozowego i dopóki nie bedzie sama wyrazala swojej aprobaty do kolorow to o rozowym moze zapomniec ;-)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym teściową olała. Nie chce żreć? Niech nie żre. Niech se gada pod nosem. Twój dziwny mąż.. jak coś powie, wstań od stołu, idź do siebie. I tyle. Nauczą się, że też masz uczucia.

Po drugie, zobacz ile tutaj dziewczyn ma prawdziwe problemy. 4 poroniły, 4 kolejne leżące. Kilka z nas może mieć chore dziecko. TO SĄ PROBLEMY, a nie to, że teściowa nie chce obiadku zjeść. A niech se głodna chodzi, jej sprawa. Pomyśl, że możesz mieć o wiele gorzej i doceń to, co masz.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    od 15:21 wszystkie będziemy się tu martwić, więc jak najszybciej pisz nam co i jak :)
    Fipsik jestes kochana, powiedz mi slyszalas cos o prof. Dubielu?

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Koza Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Trzymam kciuki za wasze kolejne wizyty i życzę wam dużo zdrówka <3
    Mąż miał urlop to tylko zerkałam co piszecie , bo okupił komputer.
    Miłego Dnia!

https://www.maluchy.pl/li-68999.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ