Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde pierdziele teraz się nie będę zastanawiać nad pierdołami.zapytam o to zwolnienie w szpitalu pojutrze.a ta polozna mi dziś przez telefon mówi,żeby mąż zadziałał na wywołanie.więc jej mówie,że probowałam już spacerów,przysiadów-zbierałam grzybki,schody,itp.a ona do mnie gada,że jeśli coś to tylko seks zadziała.ale ja nie chce!!!
A ja znowu namawiam Michała od dawna żeby się dla rozluźnienia piwa napił,to on nie.i tak już za dwa miesiące ma....co ja bym dała,żeby się piwka z soczkiem napićhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:Ja ide w sobotę i spytam.ale mój gin mi dał równo do 13 i tlumaczyl ze od 14 juz macierzyński mi się liczy.no i niech się liczy byleby mi 100% nie płacili przez pół roku i 60%przez nastepne pól, tylko 80% przez cały rok.podobno można iść po l4 do internisty tak piszą babki na necie,ale po co?
Internista też może dać zwolnienie, np. można powiedzieć, że gardło boli, albo masz katar itp.
Ja mam zwolnienie do dzisiaj. Moja gin powiedziała, że na ip ktoś wypisze mi dalsze zwolnienie, ale wątpię, bo jak pytałam lekarza, co mi sprawdzał ktg, to oczywiście powiedział, że mogę iść wcześniej na macierzyński. Pierdzielę to i nie będę się prosić. Na pewno na dniach urodzę- max 18. 09 mam zgłosić się na wywołanie, więc trudno, o ten tydzień będę miała krótszy urlop. -
AniaDS wrote:Internista też może dać zwolnienie, np. można powiedzieć, że gardło boli, albo masz katar itp.
Ja mam zwolnienie do dzisiaj. Moja gin powiedziała, że na ip ktoś wypisze mi dalsze zwolnienie, ale wątpię, bo jak pytałam lekarza, co mi sprawdzał ktg, to oczywiście powiedział, że mogę iść wcześniej na macierzyński. Pierdzielę to i nie będę się prosić. Na pewno na dniach urodzę- max 18. 09 mam zgłosić się na wywołanie, więc trudno, o ten tydzień będę miała krótszy urlop.https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
afrykanka wrote:Hela silo mi sie, ze ja Ciebie w szpitalu odwiedzilam. Ty lezalas w lozku przy oknie, bylas bardzo zadowolona i w ramionach mialas rozowego dzidziusia, ktory byl owiniety w pieluszke flanelowa
Nawet zalatwie sobie lozko przy okniewymienie Assantea bo oni juz jutro wychodza
pieluszki flanelowe mam zadne tam rozki itp wiec tez sie zgadza
nic tylko pozostaje jrszcze urodzic
afrykanka lubi tę wiadomość
-
A mnie sprawa połogu meczy...i stad moje pytanie do dziewczyn w okresie połogu - jak to wygląda w ogóle? Leży się bez majtek z gola zizel a co jak trzeba wstać do dziecka? I czego ma się niby trzymać ten podkład poporodowy? Luzem go się ma miedzy nogami? A w nocy jak?? I w domu?? Masakra...
-
Jagoodka a mówiłaś mu, że przede wszystkim to chodzi o to, żeby matka była spokojna, że dziecko jest w ramionach ojca a nie w zimnym szklanym łóżeczku samo? Przecież to trwa jakieś pół godziny, jeżeli z matką jest wszystko ok po cc..
Ja się martwię co z psami będzie tyle godzin , same biedne w domua co dopiero dziecko jak ma same leżeć
-
nick nieaktualny
-
hej,
Jestem Krzysiek, mąż BlackLuny. Nasza mała księżniczka urodziła się dziś o 11:30 poprzez cięcie cesarskie. Moja żona zawsze dobrze gotowała to i mała w brzuszku dorobiła się 4460 gram i 56 cm wzrostu
Pozdrawiamkarolcia:)))), Tysia87, ofcooo, Beataa25, magdzia26, JagoodkaK, nenka, Nelus, verynice, Diabla85, Kaarolina, Zaczarowana, hela, dba, afrykanka, Majeczka2014, Ewi25, storczyk, Fipsik, betinka, zoi, anulka81, fabiola, Maud11, Paula55, aswalda, Mika 28, Quatriona, K_A_M_A, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlackLuna wrote:hej,
Jestem Krzysiek, mąż BlackLuny. Nasza mała księżniczka urodziła się dziś o 11:30 poprzez cięcie cesarskie. Moja żona zawsze dobrze gotowała to i mała w brzuszku dorobiła się 4460 gram i 56 cm wzrostu
Pozdrawiam
osz kurde ale kluseczka!!!!!nasze gratulacje kochani:) -
nick nieaktualny