Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy sierpniowo-październikowe

magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musze chyba jeszcze do okulisty iść przed porodem jak mam wadę wzroku... :P
    Noi moi rodzice mają wpaść w odwiedziny w piątek ( mają do mnie ponad 200 km) wiec może niech Nikos sobie posiedzi jeszcze chwile ;)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik chyba sierpniowo-grudniowe :D

Fipsik lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski i brzuchatki :)
    U nas nocka cudowna, mały spał od 1 do 5:30 :) i oczywiscie musialam wybudzać ostro bo pewno by do 9 spał ;)
    Niestety cos jest nie tak z moimi cyckami bo są ogromne i nabrzmiale, ale maly jakos slabo z nich sciaga mleko bo nic nie ubywa po karmieniu i ulgi tez nie odczuwam. Probowalam sciagnac laktatorem recznym (z Aventu) ale nawet kropla nie poplynela. Jak karmie w tych oslonkach na sutki (bo mam juz tak poranione ze ryczec mi sie chce za kazdym razem jak zbliza sie pora karmienia) to niby widac w nich ze jest mleko :/ juz sama nie wiem co tu robic.
    W glowie mam juz mysli zeby pojsc na łatwizne i odciagac pokarm laktatorem i karmic go butelką.
    Nie czerpie przyjemnosci z karmienia piersia :(

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksa odciaganie laktatorem i butla to nie jest pojscie na latwizne ;) masz dwa razy wiecej roboty :D latwiej jedynie bedzie Malemu bo sie nie nameczy tak jak przy cycku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 12:14

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik no tak, calkowicie zapomnialam!
    Madzia,dobrze ze zapisalas na ktg :) pojsc nie szkodzi.
    Ja na szczescie nie mam jeszcze zadnych telefonow. Ale prawie codziennie wkurzaja mnie pytania, jak sie czuje... a ja czuje sie w sumie codziennie bez zmian, czyli kiepsko i wychodzi na to ze jestem jedna wielka maruda... niektorzy nie rozumieja,ze na koniec ciazy czlowiek moze sie poprostu zle czuc....

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Majeczka pytania w stylu " jak się czujesz" jeszcze bardziej mnie drażnią :/ bo jak może czuć się kobieta w 9 miesiącu ciąży :P...

JagoodkaK, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Io Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka - ja na codzienne pytania jak się czuję mówiłam, że czuję się jakbym była w 9 miesiącu ciąży :P

magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 17 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:-) mamusią zostane w listopadzie i mam do was pytanie odnośnie kosmetyków do pielegnacji. Jestem ciekawa waszych opinii , polecacie jakąś konkretną firme kosmetyków? Dużo jest tego wszystkiego na rynku aż nie wiadomo na co sie zdecydować żeby nie zrobić krzywdy maleństwu i go nie uczulić. Z góry dziękuęe za wasze odpowiedzi
    .:-)

♥ ♥ ♥
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:31

7w3d 💔
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    Hej dziewczyny:-) mamusią zostane w listopadzie i mam do was pytanie odnośnie kosmetyków do pielegnacji. Jestem ciekawa waszych opinii , polecacie jakąś konkretną firme kosmetyków? Dużo jest tego wszystkiego na rynku aż nie wiadomo na co sie zdecydować żeby nie zrobić krzywdy maleństwu i go nie uczulić. Z góry dziękuęe za wasze odpowiedzi
    Gratuluję :)
    Ja kupowalam babydream i ziajke zobaczymy co bedzie działać lub co bedzie uczulac, lepiej zeby nic ale niestety metodą prób i błędów bedziemy iść.

Papi lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:31

7w3d 💔
  • dba Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    Ja polecam żel do kąpieli z Mixy, oliwkę kupiłam z babydream ale jeszcze nie użyłam, bo ten żel w ogóle nie wysusza skóry dziecku :)
    Mam próbki sudocremu, nivea, bephanten - na razie nie użyłam, bo nie ma takiej potrzeby.
    Na sutki polecam maltan :)

Papi lubi tę wiadomość

• akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi ja na razie używam wszystkiego z Emolium - emulsja do kąpieli, emulsja do ciała i krem ochronny do buźki na wyjścia. Niestety Nivea uczuliło i moje cycki i małego, tak samo było z Penatenem tym z biedronki więc teraz tylko delikatne preparaty wchodzą w grę.

Aleksa - przed karmieniem czy ściąganiem laktatorem dobrze rozgrzej piersi, najlepiej ciepłym prysznicem i masuj przy karmieniu/ściąganiu. Nie dopuszczaj do zastoju pokarmu bo w tym momencie łatwo robią się zapalenia - wiem to z własnego doświadczenia:/

Papi lubi tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ja też chodzę wkurwiona.. tymbardziej, że w sobotę miałam te cholerne bóle krzyżowe i skurcze a się okazało, że fałszywy alarm. Dziś pewnie wychodziłybyśmy do domu :/ i znów oczekiwanie, wypatrywanie :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ona wprowadza na salę taką panikę i nerwówkę,że boję się,żeby ją przez okno nie wyrzuciły dziewczyny:-)
    Fipsik nie będą wywoływać.czekają na rozwoj sytuacji:-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    Ja mam wszystko z Babydream z Rossmanna i nic nie uczula, nawet wczoraj pediatra się pytał czego używamy bo mały ma piękną skórę. I tak myślę, że to zależy od dziecka. A Babydream jest tani i ma fajny skład dlatego zaczęłam od niego.

Papi lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia to sobie biedna poleżysz trochę :(

Tysia87 lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tam Wasza cera?
    Przed ciążą miala delikatne zaskorniki, w trakcie ciąży super gładka jak dupka niemowlaka a od 3/4 dni znoe zaczynają mi wyskakiwac te małe upierdliwe grudki :/
    Mialam nadzieję, że juz zostanę piekna i gładka.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Tysia to sobie biedna poleżysz trochę :(
    Jak mój Molek nie jest sam to nic mi nie przeszkadza,a w sumie mam bardzo dobrą opiekę i naprawdę nie mogę narzekać.jestem monitorowana z 5 razy dziennie i czekam na mojego bąbeleczka:-):-):-):-)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ